Ce mesaj are Ronan Keating pentru fanii din România? Artistul revine la vară în țara noastră

13 mai 2022

Apreciatul cântăreț Ronan Keating revine în România în această vară. Fostul solist al formației Boyzone a transmis cu această ocazie un mesaj simpatic pentru fanii din țara noastră.

image
Cunoscutul cântăreț revine în România. Foto: Facebook/Ronan Keating

Unul din cele mai așteptate momente artistice din următoarele luni se va petrece pe scena festivalului ”We Love Music Festival”. Pe lângă artiști populari din țară și din străinătate, evenimentul care va avea loc la Râmnicu Vâlcea îl readuce în România pe îndrăgitul Ronan Keating.

Cu super hituri precum ”If Tommorow Never Comes” sau ”When You Say Nothing at All”, cunoscutul cântăreț revine în țara noastră și promite un show de zile mari. Iată ce mesaj le-a transmis fanilor români.

Ronan Keating, mesaj pentru fanii din România

„Bună tuturor, Ronan Keating aici! Ne vedem la We Love Music Festival, în România, între 18 și 21 august. Abia aștept să revin în România! Ne vedem la festival!”a transmis artistul printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Ronan Keating a făcut istorie alături de trupa Boyzone

Pe numele său complet Ronan Patrick John Keating, artistul a devenit popular împreună cu trupa irlandeză Boyzone. Una dintre cele mai îndrăgite formații în anii ’90, Boyzone a reușit în doar 6 ani să adune 12 melodii în primele două locuri în topul din UK. Cei 5 băieți simpatici au luat-o însă pe drumuri separate în 1999.

De departe, cel mai important membru al formației, Ronan Keating a reușit să-și construiască și o carieră solo formidabilă. Cântărețul, în vârstă de 45 de ani, a lansat 11 albume, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Probabil cea mai cunoscută melodie a lui Ronan Keating rămâne ”When You Say Nothing at All”. Piesa a fost inclusă pe coloana sonoră a celebrului film Nothing Hill, cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale.   

Ronan Keating și alți 30 de artiști vin la festivalul din Râmnicu Vâlcea

Pe lângă Ronan Keating, festivalul va strânge peste 30 de artiști români și internaționali. Organizatorii au anunțat că pe scena We Love Music Festival vor urca: ATB, Jay Sean, Outlandish, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino, Giorgio Ciabattoni și alții. 

Fanii români care vor veni la festival se vor bucura de un parc de distracții amenajat în spațiul de la locație, dar și de un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a patru zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste - Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg