Iuliana Tudor, alimentul secret pentru o talie de viespe! Ce nu-i lipsește din meniu

#Exclusiv Click!

Are aceeaşi siluetă ca în adolescenţă şi ne-a spus care este secretul său. Iuliana Tudor (45 de ani) este o prezenţă rară la evenimentele mondene, dar atunci când participă la astfel de petreceri impresionează cu ţinuta sa.

iuliana tudor 0 jpeg

Şi nu te poţi abţine să o întrebi cum face să-şi menţină „talia de viespe”. La eveniment, am întâlnit-o pe Iuliana îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare albastră, care i-a pus perfect silueta în evidenţă, asortată cu o pereche de pantofi galbeni şi o geantă verde.

O dată-n viaţă sau măcar din când în când mai schimbăm puţin registrul cu care am obişnuit publicul... E important să aducem culoare în vieţile noastre. Nu sunt o persoană disciplinată, în sensul să ţin diete, dar cred că mă întreţine foarte mult bucuria cu care muncesc. Dinamica din televiziune nu îmi dă voie să las garda jos!”, a mărturisit Iuliana Tudor, pentru Click!

Pătrunjelul nu-mi lipseşte din alimentaţie, îl consum zilnic, dar dacă mănânc o zi tort de ciocolată, atunci o săptămână am grijă să echilibrez dieta cu alimente mai sănătoase: fructe, legume, iaurturi”, a mai spus Iuliana. 

Iuliana Tudor și-a serbat ziua de naștere pe scenă

Iuliana Tudor se consideră o femeie împlinită la vârsta de 45 de ani. Artista are un fiu, în vârstă de 11 ani, care o face mândră și o carieră pe care și-a construit-o cu pasiune.

Iuliana Tudor și-a celebrat ziua de naștere pe scenă, în fața publicului, după cum a declarat în exclusivitate pentru Click!

,,E o zi specială! Ziua mea se întâmplă să fie chiar la încheierea sezonului de emisiune, "Vedetă populară" de la TVR și atunci e un moment de relaxare și un moment de concluzii, de ce nu, și de vacanță. O să fiu și pe scenă, de ziua mea, pentru că mi-a fost dor, recunosc! Momentul pentru care mă voi afla pe scenă, la Opera din Timișoara, este dedicat memoriei unui artist care a lăsat foarte multe lucruri valoroase în arhiva TVR, Petrică Moise”, a mărturisit pentru Click! Iuliana Tudor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan animat gif
cub armin nicoară png
cub alina sorescu png
cub monica anghel png
diana matei (11) JPG
roxana blagu andrei badiu 1 png