Lui Liviu Teodorescu i se mărește familia! Ce spune tatăl artistului despre emoția trăită de fiul său! „Eu mi-aș dori o fetiță!”

#Exclusiv Click!

Liviu Teodorescu (30 ani) urmează să devină tată peste 5 luni. Soția sa, Iulia, l-a anunțat într-un mod inedit că li se va mări familia iar artistul a izbucnit în lacrimi după ce a desfăcut cadoul de la jumătatea lui care i-a dăruit niște încălțări albe și frumoase, o măsură mai mică, ce-i drept, pentru juniori. Lângă adidași se afla și un mesaj: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem. Eu și mami, te iubim!”. 

Liviu Teodorescu s-a emoționat și acum este tare nerăbdător să își țină bebelușul în brațe. În familia lui e fericire mare, iar tatăl artistului, Mircea Teodorescu  55 ani), la rândul său actor, a mărturisit pentru Click! ce atmosferă este acum acasă la cântăreț. Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, care îi este fosta colegă de liceu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data 24 iulie 2021, după 10 ani de relație.

„Suntem foarte fericiți”

Click!: Cum ați primit vestea că o să vi se mărească familia și o să fiți bunic?

Mircea Teodorescu: Suntem foarte fericiți! Am primit vestea cu mare bucurie și suntem super încântați că peste cinci  luni se vor întâmpla lucruri minunate în familia noastră, e maximă bucurie pentru toată lumea!

Ați aflat deja dacă o să aveți nepoțel sau nepoțică?

Se pare că este puțin incert, nu se știe sută la mie, medicul  nu a zis nimic. Ecografiile care au fost făcute nu au confirmat 100% ce va fi, dar la următoarea ecografie o să se vadă cu siguranță. Ne mai ține puțin în suspans.

Cum îl vedeți acum pe fiul dumneavoastră? Este schimbat?

Fericit! E fericit, e foarte încântat, e foarte protector cu Iulia, stă lângă ea, toată ziua își ascultă copilul acolo, ascultă burtica să vadă ce se aude, când se mișcă, ce se întâmplă acolo. E minunat! E o perioadă superbă!

Aveți preferințe, să fie fetiță sau băiețel? Sau nu contează?

Din punctul meu de vedere, pentru că am doi băieți,  Liviu și fratele lui, sincer, eu mi-aș dori o fetiță.

„Ce bine ar fi să fie fată”

Deci viitorul bunic vrea fetiță!

Da, eu mi-aș dori o fetiță! Sunt drăgălașe, sunt dulci, iubitoare. Băieții sunt mai cu treaba lor, așa! Dar fetele sunt altfel! Pentru părinți, pentru bunici, sunt altfel!

Bunica lui Liviu, din partea mamei, când i-am dat vestea a zis: „Ce bine ar fi să fie fată, ca să aibă și cineva milă de el, adică grijă, așa se spune în popor că fata are milă de părinți, are grija aia permanentă să sune, să știe că totul e în regulă. Băieții sunt cu treaba lor, cu fetele. S-au căsătorit, ei sunt cu familia lor,  cu noua familie, pentru că în centrul fetelor se învârte universul, motiv pentru care ne învârtim cu toții în jurul fetelor. De asta zic că aș vrea o fată ca să am și eu în jurul cui să mă învârt când o să fiu bătrân și să știu că cineva mă întreabă: "Ce faci, tataie?" !

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net