Modul inedit prin care Liviu Teodorescu a anunțat că va fi tată. Clipul a devenit viral

Ultima actualizare:

Liviu Teodorescu se declară cel mai fericit om din lume! Artistul și-a anunțat fanii prin intermediul unei rețele de socializare că urmează să devină tătic! Postarea a strâns aprecierile fanilor, dar și pe cele ale colegilor de breaslă care i-au făcut urări care mai de care!

liviu teodorescu sotie jpeg

Cu o carieră de succes și cu o relație superbă de mai bine de 10 ani cu soția sa, Liviu Teodorescu se poate declara în sfârșit, un om cu totul împlinit. Artistul a postat pe Instagram un videoclip în care își anunță fanii că va deveni tată.

Clipul a fost fost făcut chiar de soția sa care a ales să-i dezvăluie marea bucurie într-un mod extrem de special. Iulia a desci să îi dăruiască artistului o cutie în care era așezată o pereche de pantofiori mici, albi alături de un mesaj: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem! Eu și mami te iubim”.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest Azi a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de @iulialu , care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața 🤣 Suntem fericiți" , a fost mesajul emoționant care a însoțit videoclipul. 

În videoclip artistul se arată vizibil emoționat, iar de bucurie și-a sărutat instant soția. Tot în videoclip, Liviu Teodorescu a împărtășit cu fanii și prima ecografie cu bebelușul. 

Artistul se iubește de ani de zile cu soția sa

Liviu și soția sa sunt împreună încă din liceu, iar testul timpului le-a arătat cât de mult se iubesc. În 2021 cei doi au decis să facă marele pas, și au organizat o nuntă superbă la care le-au fost alături cei mai apropiați oameni. 

Imediat după nuntă artistul a dezvăluit că își dorește să devină tătic.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte. Pentru mine, este fix la fel.

Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt", a dezvăluit acum ceva timp artistul , în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra Ungureanu. Mai mult acesta a spus la un moment dat că își dorește gemeni! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net