Ce bărbat norocos este Liviu Teodorescu! Soția artistului are un CV impresionant la doar 29 de ani

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit anul trecut, după zece ani de relație. Cei doi formează un cuplu din perioada liceului, așadar nunta a fost un pas firesc și un eveniment pe care ambii l-au dorit dintotdeauna. Artistul are planuri mari de viitor și nu exclude ca familia sa să se extindă în viitorul apropiat. 

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit anul trecut
Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit anul trecut

Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit în vara anului trecut, iar la eveniment au participat doar cei mai apropiați prieteni și familia, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Petrecerea a fost una foarte reușită, iar Liviu dezvăluia că nu a avut timp să treacă pe la mesele invitaților pentru a se asigura că totul era în regulă pentru că a fost mult prea ocupat să trăiască momentul și să se bucure pe ringul de dans! 

Liviu Teodorescu și Iulia vor să devină părinți

Liviu Teodorescu a povestit că el și Iulia se gândesc cât se poate serios la a deveni părinți. Nu își doresc un singur copil, ci gemeni! Artistul a vorbit despre planurile de viitor și a oferit detalii din intimitate. 

Liviu Teodorescu a dezvăluit că și-ar dori gemeni, dar ca cei doi copii să nu semene extrem de bine între ei pentru că el pune foarte mare preț pe individualitate. 

„Suntem în lucru, lucrăm la asta! Mi-aș dori gemeni, am rezolva mulți dintr-o lovitură. Eventual să fie în placente separate, sau nu știu cum se numește, ca să nu semene.Și dacă seamănă, e perfect, nu e problemă, dar e o chestie așa de individualitate a fiecăruia!”, a declarat Liviu Teodorescu, conform Cancan. 

Liviu Teodorescu a vorbit despre asemănările și deosebirile dintre el și cea care i-a devenit soție. În timp ce Liviu s-a concentrat mai mult asupra veleităților artistice și mai puțin asupra studiului, partenera sa de viață se poate mândri cu un CV impresionant și cu două masterate în Drept, după cum a povestit Liviu. Pe un ton glumeț, Liviu a declarat că cea mai importantă realizare a vieții sale este faptul că s-a căsătorit cu o persoană cu studii. 

După nunta de poveste, Liviu Teodorescu și Iulia s-au relaxat în luna de miere. Au ales ca destinație însoritul Dubai, unde au petrecut momente de neuitat. Așa cum era de așteptat, cuplul a distribuit fanilor imagini din escapadă, iar comentariile de apreciare nu au întârziat să apară. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg