Soțul Ilenei Stana Ionescu, de urgență la spital. Are 96 de ani! „Am stat o săptămână internat!”

#Exclusiv Click!

Soțul Ilenei Stana Ionescu (86 de ani), Andrei Ionescu (96 de ani), a fost internat zilele trecute, timp de o săptămână, la spital, din cauza unei dureri groaznice de picior. Contactat de Click!, celebrul actor ne-a dezvăluit că acum se simte mult mai bine după ce a primit îngrijirile medicale necesare din partea doctorilor.

Andrei şi lleana Stana Ionescu sunt căsătoriţi de 66 de ani! De aproape șapte decenii cei doi sunt mereu la bine și la greu. Recent, celebrul actor a trecut prin momente de cumpănă, deoarece a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de mai multe zile.

“Am trecut cu vederea Ziua Îndrăgostiților din cauză că am fost la spital atunci! Am stat internat timp de o săptămână pentru că m-a durut foarte tare un picior, mi s-a umflat rău de tot, dar după medicamentele pe care mi le-au dat doctorii zilele acelea totul a fost mult mai bine. Am luat pastilele ce mi le-a recomandat și acum iată că mi-a mai trecut. Doamna, soția mea, este și ea bine, este lângă mine, pe lângă casă. Suntem bine amândoi, mulțumim lui Dumnezeu!

Nu trebuie să mă mai duc la niciun control pentru că nu mai este nevoie, acum mă simt mult mai bine. Nu am nevoie nici de indicațiile medicilor de acolo pentru că țin legătura cu fiul meu din America care este medic și îmi spune ce și cum trebuie să fac”, a declarat Andrei Ionescu pentru Click!

Iubire discretă

Ileana și Andrei Ionescu au avut o iubire și un mariaj de nota 10! Cei doi s-au cunoscut, în tinerețe, la o piesă de teatru, și au rămas împreună. Mariajul lor a venit la inițiativa actriței, pentru că Ileana a fost cea care l-a cerut practic de soț pe bărbatul cu care a crezut încă din prima clipă că vor îmbătrâni împreună. Așa că, actorul a acceptat cererea în căsătorie și au mers doar ei doi la starea civilă pentru a se căsători.

Ileana Stana Ionescu și Andrei au un fiu

Cei doi mari actori pe care România îi are au împreună un fiu, pe Andrei Manuel, care lucrează la un spital din Statele Unite ale Americii, în Tacoma, statul Washington, acolo unde și-a întemeiat o familie cu o tânără de origine mexicană.

La fel ca și părinții săi, Andrei este recunoscut și apreciat în domeniul în care lucrează pentru performanțele sale de excepție.

 „Andrei locuieşte în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare de 9 ani, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, ne-a spus actriţa. Se văd în fiecare an, ori când copiii se întorc în România, ori bunicii se duc în America, în vizită.

Ileana Stana-Ionescu are origini italiene

Ileana Stana - Ionescu s-a născut în anul 1936. Mama actriței are origini italiene, iar pe tatăl ei și-l amintește foarte puțin deoarece acesta a murit în al Doilea Război Mondial, când ea avea doar șase ani.

Artista a debutat în calitate de actriță în anul 1955, la vârsta de 19 ani, la Teatrul de Stat din Reșița, cu rolul Agnes în „Școala femeilor” de Molière, iar în anul 1959 s-a transferat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț, după care în anul 1965 a lucrat la Teatrul Național din București, precum și în televiziune.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net