Vlad Miriță și-a atins toate obiectivele în 2023! Ce se întâmplă cu ferma pe care o are în Târgoviște: „Există o presiune destul de mare...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vlad Miriță (42 de ani) este un artist conștiincios dar și un om de afaceri perseverent. Tenorul și-a rebranduit ferma pe care o are în Târgoviște și a plecat la drum cu forțe proaspete, mulțumit de cum a decurs anul 2023 pentru el și pășind încrezător în 2024. Miriță a povestit pentru Click! ce planuri are în noul an!

În plus, pe 21 ianuarie, Vlad Miriță va face parte din distribuția unui show special care include proiecția filmului „Frozen” dublat în limba română. Toate melodiile din film se vor auzi live prin vocile lui Vlad Miriță (Prințul Hans), Alin Stoica (Olaf), soprana Stephanie Radu (Elsa), soprana Ana Cebotari (Anna) totul cu acompaniamentul Orchestrei Valahia, cu 56 de instrumentiști. Așa că începutul de an sună bine pentru Vlad Miriță!

Vlad, ce sentimente te-au încercat la final de 2023?

A fost un an destul de plin și de greu, în sensul de solicitant. Am avut și pe plan muzical o activitate destul de intensă cu multe concerte alături de Marcel Pavel și Iordache Basalic. Am avut mult de lucru și cu fermă. Am cam atins toate obiectivele. E un sentiment plăcut să termini anul și să știi că ai îndeplinit tot ceea ce ți-ai propus.

Cum începi 2024?

Noul an vine cu obiective atât pe partea de fermă, respectiv să mergem bine cu finanțarea obținută și să nu avem întârzieri prea mari. Există o presiune destul de mare pe cash flow, pentru că la finanțări plătești tu înainte și apoi recuperezi iar sumele nu sunt chiar mici. Dacă se păstrează calendarul și nu sunt întârzieri mari, ar trebui să fie bine. Deci, am obiectivul cu ferma. Iar pe partea muzicală mă concentrez pe finalul de an.

Până atunci o să lucrez foarte mult pe concept: cum să arate concertul, care să rămână piesele, o să orchestrăm cumva, mă gândesc, să fie în așa fel încât și publicul să fie cumva implicat. Adică să se repete câteva refrene care se cunosc, pentru că, în general, colindele trebuie să se cânte împreună. Și vom gândi orchestrația astfel încât să intervină și publicul.

Deoarece odată ce orchestrația s-a scris și orchestra repetă, nu poți să modifici că atunci când ai un band mai mic sau cu un pian – când te înțelegi din priviri și poți să reiei un lucru. Cu orchestra nu merge. Sunt partiturile puse pe pupitre, ai dat drumul, trebuie să curgă până la capăt. Deci, gândim încă din faza de orchestrație niște lucruri. Și lucrăm tot anul acesta la concept, orchestrații, repertoriu. Sigur că vor mai fi concertele din timpul anului, dar cam așa va arăta 2024. Sigur, dacă vom fi sănătoși. Doamne ajută! Asta este ceea ce îmi doresc cel mai mult: să fim sănătoși și să le putem parcurge.

Ultima dată când am vorbit povesteai cu entuziasm despre cât de mult așteaptă Iustin să te vadă pe scenă la concertul Disney 100. Ei bine, nu doar că te-a ascultat, a și urcat pe scenă lângă tine. Cum a fost acel moment?

A fost foarte frumos, pentru că el e o fire expansivă, o fire veselă. Maria s-a străduit tot concertul să îl țină în frâu, întrucât el se manisfestă așa, mai vocal. La sfârșit, practic, a stat un pic... Nu știa: are voie, n-are voie... Până la urmă, l-am luat în brațe și și-a dat seama că e OK, poate să mă felicite, să se simtă în largul lui. Întotdeauna, pentru mine e o mare bucurie să îl am în public. Îmi dă o senzație plăcută să îl știu aproape. Chiar am avut un concert de curând, la Curtea de Argeș, și a fost foarte insistent deoarece voia să cânte pe scenă alături de mine. I-am spus: ”Tati, sunt piese mai noi, tu nu le știi. Lasă că o să pregătim împreună o piesă și o să cântăm împreună. Dar, trebuie să ne pregătim, deoarece pe scenă nu poți să te urci așa... Trebuie să repeți înainte și să știi foarte bine cântecul. Dar o să facem împreună și o să cântăm”. A înțeles până la urmă. Însă m-a impresionat că și-a dorit el să cântăm împreună. Ceea ce se va întâmpla dacă își menține interesul.

Și uite că i-ai mai făcut o surpriză, fix înainte de Crăciun: te-a văzut la Sala Palatului, tot într-un eveniment Disney: show-ul aniversar 10 de ani de la lansarea „Frozen”. Cum a reacționat?

El cu ”Frozen” încă nu e familiarizat. El e mai mult cu Tarzan, cu Cartea junglei. Plus că e foarte pasionat de desenele cu mașinuțe. Am încercat într-o seară să ne uităm la ”Frozen”, dar eram cu toții foarte obosiți și nu am reușit. Fiind o chestiune mai mult de fetițe, după cum îl cunosc, nu știu dacă va fi neapărat desenul lui preferat. Probabil îi va plăcea să vină la concertul din 21 ianuarie de la Sala Palatului și chiar sunt curios cum va reacționa. Pentru că la Disney 100 a avut secvențe pe care le-a recunoscut, de exemplu piesa din The Lion King sau renumitul Hakuna Matata, pe care îl știa și îl cânta. Aici, în ”Frozen”, deocamdată nu e familiarizat.

De data asta ești prințul Hans. Vei face un duet cu soprana Ana Cebotari, dând viața din punct de vedere vocal piesei cântată de prințesa Ana și prințul Hans. Cum ai primit vestea?

Cu Ana Cebotari sunt prieten foarte vechi, ne știm de 15 ani. Am cântat de foarte multe ori împreună, ceea ce îmi da un confort, deoarece am încredere. E o profesionistă și, cunoscându-ne, avem încredere unul în altul. M-am uitat la duete și cred că și al nostru a ieșit frumos.

Ce cadouri a primit fiul tău de sărbători?

A avut o listă pentru sărbători în momentul în care am fost, într-o seară, la o masă cu niște prieteni care au copiii mai mare decât Iustin. Astfel, alături de ei, el a dictat și una dintre fete a scris lista pentru Moș Crăciun. A pus acolo un briceag nu știu de care, un cuțit nu știu de care văzuse el – e pasionat de arme dintr-astea: săbiuțe, cuțitașe, etc, a mai pus un avion cu telecomandă și a adăugat și pentru mine o pereche de șosete (râde), iar mamei lui un pulover. Deci a avut grijă și de noi. Pentru el pusese vreo șapte lucruri, eu am mai tăiat din ele, că erau prea multe.

Dar soția ta?

Am avut listă de la soția mea, dar vă spun că a primit.

Tu...?

Eh, eu nu am avut așa multe doleanțe, dar de obicei Maria mă bate la cadouri. Ea stă mai bine cu timpul și a avut timp să caute. Mereu îmi ia lucruri mai mișto decât îi iau eu. În anul  care tocmai a trecut am fost cel puțîn egali (râde).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net