Sânziana Buruiană reacționează în scandalul Eva Măruță! Copiii de vedetă, acuzați că joacă în „Tati part-time” pe pile! „David nu e tot al lor?! A fost doar o secvență cu el!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Filmul românesc al începutului de an, „Tati part-time”, avându-i ca protagoniști pe Eva Măruță și Alex Bogdan, stârnește mari controverse! Românii s-au împărțit în două tabere: unii o susțin pe fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, alții i-au adresat micuței, de doar opt ani, critici și jigniri în mediul online. Eva Măruță este acuzată că a obținut rolul în filmul lui BRomania pe…pile! Sânziana Buruiană a reacționat și ea în scandalul momentului. Fiica ei, Isabela, joacă și ea în film!

Lecția de parenting „Tati part-time” a apărut în cinematografele din întreaga țară chiar la începutul anului 2024.

Filmul este o nouă comedie produsă de celebrul Matei Dima, alias BRomania, care a ales-o pentru rolul principal pe Eva Măruță, fiica unui alt cuplu celebru Andra și Cătălin Măruță

BRomania: „Sunt banii noștri, filmul nostru, copilul nostru! Ce atâtea comentarii?”

Filmul a înregistrat un succes de box-office încă din prima săptămână de la lansare, însă alegerea Evei Măruță în rolul principal a stârnit mari controverse. Au fost comentarii pozitive la adresa fiicei lui Măruță, dar parcă mai multe reacții negative, fetița, în vârstă de opt ani, fiind acuzată că ar fi obținut rolul pe… pile. 

„Pentru mine, filmul ăsta este o bucățică din inima mea”, a declarat Eva Măruță, la avanpremiera filmului. BRomania și Cătălin Măruță au intervenit și ei în scandalul creat pe rețelele de socializare și au sărit în apărarea fetiței. 

„Sunt banii noștri, filmul nostru, copilul nostru! Ce atâtea comentarii?”, a fost răspunsul lui BRomania, la criticile și jignirile adresate Evei Măruță, în mediul on-line. 

Fiica Sânzianei Buruiană joacă și ea în film! „De ce nu comentați și de David? Nu e tot copilul lor?”

Sânziana Buruiană (39 de ani) a intervenit și ea în scandalul creat la adresa copiilor de vedetă, acuzați că ar obține roluri pe pile în filme. Fiica ei, Izabela Zuluf (7 ani), are și ea un rol într-una din secvențele din film. 

„Eu o am înscrisă pe Izabela la mai multe agenții de casting. Am poze trimise și ea a fost aleasă să joace în film alături încă 4 copii, care nu sunt copii de vedete, dar sunt copii talentați, din aceia de care vorbește lumea că nu au șanse să joace în filme, copii talentați care au câștigat premii la modeling, canto sau pentru diverse talente, aptitudini etc...

Vreau să punctez că au avut șansa să joace și copii obișnuiți, unii au venit din alte orașe special pentru acest film.

Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmari…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit. 

S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc!

Și apoi, fratele Evei a apărut doar o singură secvență în film cu mingea de fotbal. Nu e tot băiatul lui Măruță și al Andrei? Dacă ar fi fost să abuzeze de acest statut, îl băgau și pe el tot așa! De ce nu comentați si de el?”, a declarat Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru Click!

„Au ajuns să critice chiar și un copil! Ăștia sunt românii!”

„În film, sunt și copii care sunt lăsați să cânte câte 1 minut ca să-și arate talentul! Chiar îmi pare rău că nu am prins și noi scena aia... Eu cred că s-au promovat și alți copii în acest film, dar bineînțeles cei care își doresc să facă asta și sunt înscriși la agenții, că doar nu merg ei prin țară ca să descopere talente.

Ideea e că au dat șansă și altor copii să apară, dar așa sunt românii, răutăcioși, dacă se descurcă trebuie să comenteze că a fost ales pentru că e copil de vedetă! 

Dacă nu se descurca, râdeau românii! În loc să susțină și să muncească să ajungă și ei, stau pe margine, privesc și critică. Păi, dacă au ajuns să critice chiar și un copil… e incredibil!

Chiar dacă rolul poate a fost creat special pentru Eva, trebuie să recunoaștem că i s-a potrivit minunat! 

Pe de altă parte, un copil de vedetă atrage mult mai mult lumea să se uite la film , mai ales dacă este și carismatic. Asta nu înseamnă că nu dau șansa și altor copii să se facă cunoscuți! Poate rămâne și Tati part-time în mintea romanilor cum a fost filmul cu Veronica, de exemplu!”, a mai spus Sânzi, pentru Click!

Sânziana Buruiană: „Eu nu abuzez de statutul meu ca să o bag pe Iza în filme!”

Fiica Sânzianei, Izabela, este model din fașă. Micuța are la activ numeroase titluri de miss, în țară și în afară, și nenumărate aparții în reclame și în filme. 

„ Iza mea apare doar la filmarea de la botez, dar eu niciodată nu abuzez de statutul meu ca să-i fac Izei întrări în filme sau reclame. 

O înscriu la castinguri la fel ca pe orice alt copil, pentru că vreau să fie meritul ei. Orice rol, oricât de mic sau mare, să fie câștigat de ea, nu este nevoie să intervin. 

Consider că frumusețea ei și talentul sunt suficiente....Nu cred că ar pune nimeni într-un rol principal un copil care nu se descurcă, fie el de vedetă sau nu, pentru că nimeni nu riscă succesul unui film!

Ce-i drept, îmi pare rău că nu am știu mult mai devreme că poate și Iza apărea mai mult în film. A mai fost o secvență mai la începutul filmului în care copiii au apărut. gen colegii Evei de la școală de arte! Dar, să sperăm că se face și Tati part-time 2!”, a mai spus Sânziana Buruiană, pentru Click!

„Tati part-time” este pe locul 1 în Box Office, în prima săptămână de la lansare 

Eva Măruță și Alex Bogdan fac ravagii cu „Tati part-time”, pe ecrane, încă din prima săptămână de la lansare. 

Filmul, produs de BRomania, a atins cote impresionante în materie de vânzări. În doar șapte zile de la lansarea oficială, s-au vândut peste 145 000 de bilete, filmul ajungând astfel pe locul întâi în Box Office-ul românesc. Scenariul este scris de Matei Dima ( alias BRomania) și Letiția Roșculeț. 

Filmările au durat aproximativ o lună și jumătate și s-au desfășurat în 10 locuri. 

„Cel mai important este că am reușit sa umplem sălile de râs! Mă bucur că un film despre <<coșmarul>> oricărui burlac rezonează atât de bine”, a spus Matei Dima, producător și scenarist, la avanpremiera filmului.

Comedia aduce în prim-plan viața lui Iustin ( interpretat de actorul Alex Bogdan), un avocat dedicat ale cărui aspirații profesionale sunt puse în pericol odată cu apariția Mayei( interpretată de Eva Măruță), fina lui, în vârstă de 8 ani. 

Aflând intempestiv că trebuie să aibă grijă de ea, Iustin se confruntă cu un nou tip de parenting pentru care nu este pregătit deloc, dat fiind că nu se pricepe cu adevărat la copii. 

Maya nu este nici ea prea încântată de ideea unui „tati part-time" și întreaga  dinamică dintre cele două personaje aduce pe ecran momente comice și cât se poate de emoționante. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net