Dragoș Bucur și Mihai Traistariu îi fac praf pe BRomania și pe Maticiuc: „Nu se încadrează la categoria film ce fac ei!”

#Exclusiv Click!

Matei Dima, alias BRomania și Codin Maticiuc sunt în plin turneu de lansare și promovare a ultimei lor mega-producții „Miami Bici 2”, cu care speră să dea lovitura după succesul uriaș înregistrat cu „Teambuilding”. Actorul Dragoș Bucur este de părere, însă, că filmele produse de BRomania sunt de o calitate inferioară și îndoielnică. Și Mihai Trăistariu este necruțător cu ultimele producții românești care fac furori în cinematografe.

Matei Dima, cunoscut drept BRomania, a dat lovitura cu filmele produse în ultimii ani, reușind să aducă in cinematografe peste un milion de spectatori și să înregistreze un profit considerabil. 

Ultima producție cu „Miami Bici 2”, filmată în America, și în care BRomania și Codin Maticiuc au investit 2 milioane de euro, înregistrează cifre impresionante încă de la lansare. 
Zilele trecute, Codin Maticiuc a anunțat că „Miami Bici 2”, film ce-l are pe afiș pe Danny Trejo, a reușit performanța să depășească , în prima săptămână de la lansarea în cinematografe, performanța înregistrată de filmele „Teambuilding” și „Miami Bici 1”, cu 198.324 de spectatori și 1 milion de euro încasări generale. 

Dragoș Bucur, despre „Teambuilding”: „Dacă vorbim de calitatea filmului, închid discuția după 10 secunde”

Există însă și voci avizate, care s-au arătat total dezamăgite și au contestat calitatea acestor filme. 

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorul și producatorul de film Dragoș Bucur și-a spus părerea despre producția „Teambuilding” a lui BRomania, pe care a catalogat-o ca fiind de o calitate inferioară, în ciuda succesului la publicul cinefil. 

„Dacă vorbim despre filmul românesc în general, e una. Dacă vorbim de filmul independent, e alta. Dacă vorbim de filmul românesc cu finanțare de la stat, e alta. 

Dacă vorbim de filmele românești care au ieșit în ultimii doi-trei ani, e alta. Vorbim de filmele astea care au făcut bani în ultimul timp, <<Teambulding>>. Pentru ei a fost o afacere care a funcționat foarte bine. 

Au aplicat o rețetă impecabilă din punct de vedere financiar. Am văzut trailer-ele și secvențe din ele, n-am văzut de la cap la coadă. La un moment dat, după cum știi, s-au iscat destul de multe dezbateri pe tema <<Teambuilding>>.

Tu ești om de televiziune, tu nu trebuie să vezi o emisiune de la cap la coadă ca să-ți dai seama dacă ce se întâmplă acolo e ok din punctul tău de vedere, a unui profesionist în televiziune, te uiți 5 minute și știi. 

Așa e și la mine în film, eu mă uit 10 minute și îmi dau seama despre ce este vorba, dar faptul că filmul nu se ridică la standardele pe care breasla din cinematografie le vrea, la standardele alea, nu înseamnă că filmul nu funcționează din punct de vedere business.

Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? 

Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu. 

Din punct de vedere cinematografic n-am putea să-l încadrez la categoria film”, a spus Dragoș Bucur,  în podcastul lui Cătălin Măruță.

Mihai Traistariu: „Iau vlogeri și influenceri care nu au niciun talent actoricesc și îi bagă în film”

Absolvent al unei Facultăți de Actorie din Constanța, artistul Mihai Trăistariu nu agreează nici el ultimele producții cinematografice românești, inclusiv cele difuzate pe Netflix. 

„Nu-mi plac filmele românești, nu mă atrag pentru că se joacă prost și niciodată nu m-am uitat la ele. 

În afară de filmele vechi cu Dem Rădulescu, Draga Olteanu Matei, acelea  îmi mai plac, dar nu mă mai uit nici la ele. 

Dar, filmele noi, astea moderne, telenovele în nici un caz nu-mi plac! Eu am făcut actoria la Constanța și ne-au spus profesorii la cursuri să urmărim totuși filmele de calitate, cu o regie, un scenariu bun, cu actori care joacă bine. 

În filmele astea noi, îi iau pe vloggeri, pe influencerii ăștia sau ce-or mai fi ei, sunt actori de aceștia de umplutură, care nu au nici un talent actoricesc. Îi pun să învețe trei replici pe de rost, nu se face așa! 

Eu pe Netflix nu mă uit decât la documentare și filme străine, atât!”, a declarat Mihai Traistariu, în exclusivitate pentru Click!

„Miami Bici 2”, cel mai scump film independent românesc 

Cu o investiție de 2 milioane de euro, „Miami Bici 2” este, la acest moment, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată. 

Pelicula îi readuce în prim plan pe Bilă (interpretat de Matei Dima, alias BRomania) şi Piciu (interpretat de Codin Maticiuc), care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi îndeplini visul american.

Din distribuţie mai fac parte George Piştereanu –„ Selfie 69” și vedeta de la Hollywood, Danny Trejo.

Filmulul a fost lansat în cinematografe pe 24 noiembrie 2023. 

Matei Dima, alias BRomania, este unul dintre primii și cei mai cunoscuții creatori de conținut din România. Și-a făcut debutul ca regizor odată cu lungmetrajul „5GANG – Un altfel de Crăciun”, care a doborât la lansare recorduri de încasări.

Comedia „Teambuilding“, film produs de BRomania, a avut cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani (și anume 4,65 milioane de dolari) din cinematografia românească.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net