Dragoș Bucur spune adevărul despre problemele de sănătate. Cum a aflat că suferă de o boală gravă: „E o boală foarte parșivă”

Dragoș Bucur (45 de ani), prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” și juratul de la „Românii au Talent” (PRO-TV), se „luptă” de mai bine de două decenii cu diabetul. Invitat recent la podcastul „Acasă la Măruță”, vedeta a vorbit deschis despre problema sa de sănătate.

Dragoș Bucur are diabet de mai bine de două decenii. Sursă: PRO-TV

„Când am descoperit că aveam diabet aveam 22 de ani. Când mi-am dat seama că am diabet eram într-o campanie de lansare a filmului <Furia>. Îmi aminteam că atunci dormeam în mașină până să ajungem în locațiile respective din Timișoara, Cluj și alte orașe. Mergeam la premieră atunci după care la restaurant: beam, mâncam și mă culcam. Atunci când ai diabet mergi la baie des, mănânci mult și dormi mult. Sunt niște simptome clasice. Slăbisem atunci vreo 15 – 20 de kilograme și am ajuns după să merg la doctor”, a spus Dragoș Bucur în cadrul interviului.

Dragoș Bucur, o viață echilibrată

Dragoș Bucur, alături de Dana Nălbaru au o familie frumoasă. Sursă: Facebook

Vedeta PRO-TV a mai mărturisit și faptul că din cauza problemelor de sănătate pe care le are, de ani de zile, stilul său de viață este acum unul sănătos:

„Este o boală foarte parșivă pentru că dacă nu ai grijă de tine în zece ani ai corpul praf. În cazul meu a fost un fel de salvare pentru că am fost nevoit să fiu atent ce mănânc, să fac mai mult sport, să mă odihnesc și să îmi aleg mai atent proiectele.

Am devenit un pic mai pretențios în tot ce înseamnă stil de viață. De exemplu mâncarea de la fast-food are un efect mult mai nociv decât crede lumea. În alimentație trebuie să fie echilibru, da este adevărat, sunt tot felul de diete minune, dar de fapt este vorba doar de moderație. Fac sport serios cred că de vreo doi ani și jumătate – trei ani. Fac sport cam de două – trei ori pe săptămână. Tot așa de vreo trei ani merg pe munte des. În perioadele în care am timp merg și de câte două – trei ori pe lună”.

Click! spune

Dragoș Bucur este un familist convins! Actorul formează o familie de 18 ani cu Dana Nălbaru cu care are trei copii: pe Sofia (16 ani), Kadri (7 ani) și fetița lor adoptată, Roxana (10 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net