Dana Nălbaru, dezvăluiri incredibile despre cele mai dificile clipa din viața ei! „Este foarte greu...”

Dana Nălbaru, fosta solistă a Hi-Q și soția lui Dragoș Bucur, a vorbit pe larg despre un moment extrem de dificil din timpul vieții sale. După anii petrecuți pe scenă, în lumina reflectoarelor, vedeta s-a confruntat cu un sentiment puternic de singurătate. Cu toate că au fost clipe dificile, a reușit să folosească aceste emoții pentru a-și face „curățenie” în viață.

Dana Nălbaru a fost invitată la podcastul „Fain și Simplu”, al lui Mihai Morar / captură: YouTube
Dana Nălbaru a fost invitată la podcastul „Fain și Simplu”, al lui Mihai Morar / captură: YouTube

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a vorbit sincer despre sentimentele dificile de care s-a lovit, la un moment dat, în viață. Fosta solistă a Hi-Q a spus că fără această perioadă grea de singurătate, nu ar fi reușit să găsească liniștea de care se bucură acum. Potrivit acesteia, aceste momente au fost clipele când a reușit să își facă „curățenie” în viață.

„Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățenie, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor. Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea. E greu să fii singur, este foarte greu”, a declarat Dana Nălbaru, la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”.

Vedeta a mai continuat să își împărtășească sentimentele despre acest moment dificil. „Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor”, a mai spus soția lui Dragoș Bucur.

Dana Nălbaru a vorbit despre momentele dificile din viața ei

Dana Nălbaru a abordat și subiectul retragerii ei din lumea publică, cât și din formația Hi-Q. În cadrul aceluiași podcast, vedeta a vorbit despre ajutorul divin pe care îl simte datorită credinței.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui… Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut”, a declarat Dana Nălbaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net