Cum a ajuns fiul Danei Nălbaru să dea BAC-ul la doar 7 ani: „Nu a fost niciodată la școală. Nu are nevoie”

Ultima actualizare:

Deși nu a fost nici măcar o zi din viață la școală, fiul Danei Nălbaru surprinde prin inteligență ieșită din comun. Kadri, deși are doar 7 ani, se pregătește să dea Bacalaureatul. Puștiul a învățat să scrie de mic și citește o carte pe zi de când avea 6 ani. 

Dana Nălbaru a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre fiul ei. Foto: Mihai Morar.
Dana Nălbaru a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre fiul ei. Foto: Mihai Morar.

Kadri face homeschooling

Dana Nălbaru a vorbit în cadrul podcastului lui Mihai Morar despre unul dintre cei trei puști ai săi, Kadri. Micuțul nu merge la școală. Cu toate că în România nu este un sistem recunoscut, Kadri face homeschooling. 

  "Băiețelul meu este foarte tare. Are 7 ani și jumătate. I-am căutat profesor de fizică-chimie și i-am găsit, însă nu au rezonat. Băiețelul meu este deosebit. Sunt fericită că mi l-a dat Dumnezeu și învăț mereu lucruri de la el. Toți copiii mei sunt diferiți, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atât de inteligent, este o provocare. Mereu vrea să învețe ceva nou și atunci ne provoacă și pe mine, și pe Dragoș. Știe fizică, chimie. E un copil tare de tot", a spus Dana Nălbaru.

Testul care îi va asigura intrarea la anumite facultăți

Fosta cântăreață a povestit că fiului ei se pregătește deja pentru BAC, un test care îi va asigura intrarea la anumite facultăți.

"Sofia (fiica cea mare-n.r.) are aproape șase ani de când învață acasă și Roxana (fetița adoptată de Dana și Dragoș-n.r.), doi ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți", a explicat fosta cântăreață.

Aceasta a mai adăugat faptul că știe un puști în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar a specificat că acesta nu este scopul ei cu fiul său.

Citește mai departe pe Adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net