Cum s-a transformat cântăreața Ana Maria Georgescu, fosta iubita a lui Florin Chilian, cea care l-a acuzat că a dat-o cu capul de bordură

Ultima actualizare:

Artista Ana Maria Georgescu, 35 de ani, a avut o relație cu Florin Chilian în 2006, care s-a sfârșit dramatic, după ce tânăra l-a acuzat că a bătut-o îngrozitor. Ulterior acestui scandal, solista, care încântase publicul român cu piesa «Ochii Tăi», s-a retras brusc din lumina reflectoarelor. La ani după acea perioadă traumatizantă, Ana Maria este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. 

image

Cântăreața Ana Maria Georgescu este originară din Șimleu Silvaniei, dar în prezent nu mai locuiește în România, ci s-a mutat Franța, unde și-a construit o viață de poveste alături de noua ei familie. 

Ana Maria a devenit una dintre cele mai îndrăgite soliste de la începutul anilor 2000, când debutat cu piesa Ochii Tăi, iar vocea ei suavă a ajutat-o să se distingă de toate celelalte artiste din generația ei. 

Cu toate că avea un viitor promițător în industria muzicală, Ana Maria Georgescu a renunțat brusc la cariera ei și a ieșit din showbiz, după relația zbuciumată cu Florin Chilian, pe care l-a acuzat-o că ar fi lovit-o și ar fi dat-o cu capul de bordură. 

Ana Maria Georgescu a avut o nuntă fabuloasă

La 15 ani de la tristul incident cu Florin Chilian, Ana Maria Georgescu și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat, Norbert, care i-a devenit soț în 2018. Artista a decis să părăsească definitiv România și să se mute peste hotare, în Franța, unde și-a întemeiat o familie superbă. 

Ana Maria Georgescu a avut o  nuntă ca-n filme, alături de actualul partener, Norbert, și a publicat pe social-media imagini de colecție de la fabulosul eveniment. Cântăreața a arătat absolut superb, îmbrăcată în rochia de mireasă diafană, cu voal lung și croială modernă. La ceremonia religioasă i-a avut alături pe părinții ei și pe cei mai apropiați prieteni. Pentru Ana Maria, ziua nunții a marcat începutul unei noi vieți, iar artista și-a exprimat recunoștința prin intermediul unei postări emoționante.

«Nu ne-am dorit o nunta obisnuita, ne-am dorit o poveste ruseasca, plina de romantism si melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe carti si mai putine flori, cu role de film si papusi, cu bauturi alese si bucate care sa iti bucure sufletul.

Am avut alaturi de noi oameni care ne iubesc, parinti, prieteni vechi si noi, cativa ingeri pazitori. Am visat sa avem orchestra si lumanari, voal si frac, un preot cu har.

Am muncit mult, am visat si mai mult, ne-am stresat pana la insomnie.

Va multumim, dragi parinti, pentru ca ne-ati adus pe lume ca sa ne intalnim si sa traim magia asta. Prieteni, ne inclinam! Stim ca oamenii dragi noua au facut eforturi sa ajunga.

Nu in ultimul rand, ii multumim vietii pentru ca ne-a dat sansa de a fi impreuna.»

Ana Maria Georgescu trăiește fericirea de a fi mamă

În 2020, frumoasa Ana Maria Georgescu a devenit mama unei fetițe pe nume Katja, veste pe care a împărtășit-o cu emoție și bucurie pe contul personal de Instagram, prin intermediul unei fotografii în care își ține fiica în brațe, alături de o dedicație pentru micuță. 

«Fiica mea dragă,

De când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine si pentru tine. Cartile, muzica si filmele, poeziile si bucuriile exista acum doar ca sa ti le daruim tie. As vrea sa iti pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, asa cum stiu, atat cat pot. Prin tine nu mai exista trecut, exista doar dimineti lungi in care tu razi si noi stam inmarmuriti in fata minunii. Esti cel mai frumos dar pe care viata ni l-a dat. Vom sta mereu in umbra zambetului tau. Te iubim, mama si tata.», a scris Ana Maria Georgescu. 

Mărturiile Anei Maria Georgescu despre conflictul cu Florin Chilian

Ana Maria Georgescu a fost una dintre cele mai tinere câștigătoare ale trofeului de Festivalul de la Mamaia, unde a participat cu piesa Ochii Tăi, în 2001, pe când avea doar 16 ani. Câțiva ani mai târziu, Ana Maria a intrat într-o relație cu artistul Florin Chilian, cu 17 ani mai mare decât ea, însă în ciuda diferenței de vârstă cei doi păreau foarte îndrăgostiți. 

Povestea dintre Ana Maria și Florin Chilian s-a năruit într-o noapte când artistul s-a urcat beat la volan și a intrat într-o altercație cu polițiștii de la Rutieră. Potrivit declarației Anei Maria, partenerul ei ar fi lovit-o de mai multe ori în noaptea respectivă. 

"A inceput sa strige ca eu sunt de vina si apoi sa ma loveasca. Mergea la masina, incerca sa schimbe roata lovita, apoi venea, spunea ca eu sunt de vina pentru toate astea si ma agresa. Apoi din nou mergea la masina. M-a lovit din nou cu palma, am cazut si m-am lovit la cap de bordura", a relatat Ana Maria Georgescu judecătorilor potrivit Hotnews.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net