Cum a trecut Dana Nălbaru de la „Gașca mea” la cântece pentru Iisus. „M-am botezat la...”

Ultima actualizare:

Mihai Morar nu a stat degeaba nici de Paște, iar în a doua zi de sărbătoare a difuzat un podcast special din seria „Fain și Simplu”, în care invitată a fost Dana Nălbaru (46 de ani), ex-Hi-Q. Artista a povestit cum s-a schimbat viața ei după ce a ales să se pocăiască în urmă cu 13 ani.

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au trei copii / foto: arhiva personală
Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au trei copii / foto: arhiva personală

Vă mai amintiți pe Dana Nălbaru, tânăra blondă cu ochi ca cerul care făcea furori în anii 2000 alături de Mihai Sturzu și de Florin Groza, în trupa Hi-Q? Câți n-au dansat, spre disperarea vecinilor, pe melodiile lor „Gașca mea” sau „Totul va fi bine”?!

Pentru cei care nu-și mai amintesc, Dana Nălbaru, originară din Brașov, a activat ca solistă de muzică pop mulți ani. A devenit celebră cu trupa Hi-Q, la începutul anilor 2000, apoi s-a retras de pe scenă și s-a dedicat familiei întemeiate cu actorul Dragoș Bucur, pe care l-a cunoscut atunci când a jucat în filmul „După ea”, în 2007.

Luni, în a două zi de Paște, Mihai Morar a difuzat un interviu realizat pentru podcast-ul său, „Fain și simplu”, cu Dana Nălbaru. Dezvăluirile făcute de aceasta sunt de-a dreptul șocante! Dana a povestit că s-a pocăit și a explicat de ce a luat această decizie.

„Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”a spus Dana Nălbaru. „Eu sunt cea care sunt pe genunchi, eu sunt roaba lui Hristos”, a completat ea.

Dana Nălbaru a promis că de acum înainte va compune și va cânta doar piese religioase

Dana Nălbaru a făcut multe confesiuni în interviul realizat de Mihai Morar / captură: YouTube
Dana Nălbaru a făcut multe confesiuni în interviul realizat de Mihai Morar / captură: YouTube

Întrebată de Mihai Morar dacă există posibilitatea să se reunească și trupa Hi-Q - după exemplul altor formații care au reluat activitatea, precum A.S.I.A, Gaz pe Foc și L.A. -, Dana a povestit că este exclus așa ceva....

Deși a recunoscut că vorbește în continuare cu foștii colegi, Mihai și Florin, Dana a spus că vrea să facă altceva mai important în viața ei. Însă, cu toate acestea, a explicat că nu va renunța la muzică, dar va cânta de acum înainte în cu totul alt registru: va compune și va interpreta doar piese religioase, dedicate lui Iisus, cum deja a lansat una.

„Voi mai lansa un cântec, după cel de anul trecut. Nu o fac pentru mine, eu nu am lansat cântecul ăsta pentru mine și nu voi mai face alte cântece pentru mine. Cânt despre Iisus, despre Dumnezeu, deoarece cred cu adevărat că cei care îl găsesc, care îl descoperă pe Iisus, pot fi fericiți și liniștiți cu toată viața lor. Eu am compus cântecul acela, toate cântecele le-am scris eu în ultimii ani. Iar acestea sunt închinate lui Iisus și pentru Dumnezeu.

Nu consider deloc că e un fel de jertfă pe care o fac pentru Iisus sau Dumnezeu. Sunt foarte fericită cu ceea ce fac, cu faptul că am reușit să pun în cântecele mele ceea ce simt pentru el și că reușesc să mă smeresc. Că reușesc să fiu acolo unde trebuie, pe cale. Eu sunt cea care sunt pe genunchi, cum sună prima piesă, eu sunt roaba lui Hristos, eu mă închin lui, nu el mie. El e mult peste noi, El este împărat”, a mai spus Dana Nalbaru.

Dana Nălbaru: „Am trecut printr-un moment în care am crezut că o să ne pierdem fiul”

Kadri și India Roxana, fetița înfiată, care va împlini la vară 11 ani / foto: arhiva personală
Kadri și India Roxana, fetița înfiată, care va împlini la vară 11 ani / foto: arhiva personală

De asemenea, Dana Nălbaru a mai povestit că și atunci când a avut probleme medicale cu băiețelul ei, Kadri (8 ani), tot spre Dumnezeu și-a îndreptat rugăciunile. „Băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie. A trecut printr-o operație destul de grea și am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem.

Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Am avut încredere, am avut răbdare. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Mie îmi place să spun că totul este bine, chiar dacă nu vezi binele în acel moment”, a mai povestit solistă. 

Dana Nălbaru: „Nu sunt făcută pentru a fi persoană publică”

Solista a mai povestit că nu consideră că a fost făcută să fie persoană publică și de aceea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. „Așa am simțit, să mă retrag. Nu era pentru mine să fac parte din viață publică. Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am avut prea multă expunere, prea multă lume mă cunoștea. Nu eram fericită să fiu persoană publică. A face muzică nu înseamnă să fii persoană publică”, a completat artista.

„Pentru mine a fost bine, o perioadă de succes, la 23 de ani. Totul a fost cum trebuia să fie. Acum sunt cu familia mea, sunt superliniștită. Nu m-am retras dintr-o dată. În momentul în care am decis să ies din atenția publică, am făcut-o treptat. O dată pentru că e greu să ieși dintr-o zona familiară și a două pentru că nu știam ce trebuie să fac, că trebuie să mă reconstruiesc. Am descoperit că îmi place viață fără să mă cunoască lumea, nu mă interesează să mă recunoască mereu lumea. Trăiesc cea mai bună perioada a vieții mele. Sunt un om extrem de împlinit. A fost un drum de parcurs. Mi-a fost destul de greu, am schimbat tot. Am învățat cum să nu fiu recunoscută”, a mai povestit Dana.

Click! spune

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi, dar și cele mai discrete. Cei doi au împreună doi copii biologici, iar în 2017 au înfiat o fetiță de etnie romă, India Roxana. Vara trecută, Kadri a împlinit 7 ani, iar Roxana a aniversat 10 ani pe 26 iulie. Sofia, copilul lor cel mai mare, are 17 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net