Dana Nălbaru recunoaște de ce s-a pocăit: „Am învățat să...”

Ultima actualizare:

Invitata din această săpătămână a podcast-ului „Fain și Simplu" realizat de Mihai Morar este Dana Nălbaru, soția actorului Dragoș Bucur de la „Visuri la cheie". Fosta solistă a trupei Hi-Q a povestit cum a ajuns pocăită.

Dana Nalbaru nu vrea sa revina cu Hi-Q
Dana Nalbaru nu vrea sa revina cu Hi-Q

Luni, în a două zi de Paște, Mihai Morar a anunțat că difuzează interviul realizat cu Dana Nălbaru, în pe canalul de YouTube al podcast-ului său, intitulat „Fain și simplu". Deși este retrasă din showbiz de mulți ani, Dana este încă o persoană foarte cunoscută, căci a fost solista unei formații în mare vogă la începutul anilor 2000, Hi-Q, unde a cântat împreună cu Mihai Sturzu și Florin Groza.

În 2007, Dana a jucat în filmul „După ea" și așa l-a întâlnit pe actorul Dragoș Bucur, cu care s-a căsătorit și are o familie de care este foarte mândră. Cei doi au trei copii, doi biologici și unul adoptat. În ultimii ani, artista a renunțat la spațiul public, la film și muzică. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a explicat decizia sa, mărturisind că s-a pocăit. 

Dana Nălbaru: „Nu sunt făcută pentru a fi persoană publică”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trei copii / foto: arhiva personală
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au trei copii / foto: arhiva personală

Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri", a declarat Dana. Și tot ea a mai spus: „când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”.

Dana Nălbaru: „Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui”

Dana Nalbaru a fost solista trupei Hi-Q / foto: arhiva personală
Dana Nalbaru a fost solista trupei Hi-Q / foto: arhiva personală

„Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu”, a mai spus ea.

„Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta.... Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut! ", o poveste Dana.

„Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”

Dana este foarte fericită alături de soțul ei Dragos Bucur / foto: arhiva prsonală
Dana este foarte fericită alături de soțul ei Dragos Bucur / foto: arhiva prsonală

Cât despre reunirea trupei Hi-Q, Dana a spus că nu mai vrea să urce pe scenă, ci preferă să spele rufe. Întrebată de Mihai Morar dacă și-ar face o carte de vizită ce ar scrie pe ea, artista a mai replicat „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net