Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei: „Am aflat că trebuie să intre în operație la 5 dimineața”

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru, soția actorului Dragoș Bucur, a dezvăluit că ea și partenerul ei au trecut prin momente dificile în urmă cu o lună, atunci când fiul lor a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei Foto: Instagram
Dana Nălbaru, momente dificile cu băiețelul ei Foto: Instagram

Momentele grele pentru Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei HI-Q, și Dragoș Bucur, după ce în urmă cu o lună, fiul lor, Kadri, a suferit o operație complicată. Cei doi parteneri nu au dorit să dezvăluie și motivul din spatele intervenției chirurgicale a băiețelului lor, însă au povestit că au trecut prin clipe dificile, la auzul veștilor.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, momente dificile cu băiețelul lor, care a trebuit operat de urgență

„În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea și încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng.”, le-a explicat Dana Nălbaru urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare.

Cei doi se aflau la o filmare, în timpul unei campanii umanitare, iar mai apoi au aflat că băiețelul lor trebuie să fie operat de urgență.

Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești.”, a spus și Dragoș Bucur. „Pentru mine, cel puțin, a fost un moment în care n-am știut încotro să mă duc, am fost complet pierdută.”, a completat și Dana Nălbaru.

Probleme la intrarea în spital

Se pare că cei doi soți au întâmpinat probleme la intrarea în spital, putând să intre cu copilul doar unul dintre părinți, conform regulilor pandemiei. Ambii au dorit să îi fie alături celui mic în acele momente dificile, însă Dana a explicat că a fost nevoită să aștepte diagnosticul în mașină.

Pandemia asta a îngreunat reglementările interne și, odată intrat în spital, acolo rămâi.”, a  explicat actorul. „Nu am putut intra amândoi, a trebui să intre unul singur. Eu am așteptat diagnosticul în mașină.”, a completat solista.

Faptul că am putut să fiu alături de el ( Kadri n.r) tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă.”, a mai precizat Dana Nălbaru, care în cele din urmă și-a putut vizita băiețelul.

Dragoș Bucur, în vârstă de 44 de ani, și Dana Nălbaru, în vârstă de 45 de ani, au împreună trei copii: doi biologici, Sofia, 15 ani, și Kadri, 6 ani, și o fiică adoptată, Roxana, în vârstă de 9 ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net