Ce transformare! Dana Nălbaru pare mai tânără cu 20 de ani. S-a distrat de minune la festival

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru se numără printre vedetele cu ștate vechi din showbiz-ul auton, așa că i-am putut urmări evoluția de-a lungul timpului, încă din 1997 când a luat naștere trupa Hi-Q. Tânăra cu părul scurt, blond platinat, și ochii albaștri nu s-a schimbat prea mult de atunci.

Între timp au avut loc câteva modificări în viața artistei. A devenit mamă, și-a lăsat părul lung și a schimbat nuanța de blond care a caracterizat-o ani buni. Și cam atât! Recent a postat o serie de fotografii în care apare complet nemachiată, iar Dana arată la fel ca la 20-25 de ani, nici nu ai spune că are, de fapt, 45.

Tot pentru tine:  Motivul pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală

Dana Nălbaru este adepta naturaleței, așa că nu rare sunt momentele în care este surprinsă fără pic de machiaj pe ten. Deși a fost criticată la un moment dat, a continuat să se afișeze așa cum se simte bine, fără să bage în seamă comentariile răutăcioase ale internauților. Unele persoane, însă, sunt de părere că ea seamănă cu Michelle Pfeiffer.

Dana Nălbaru a renunțat la perioada „Gașca Mea”. Despre ce cântă acum?

Ba mai mult, pare-se că se și distreaza ca-n tinerețe, căci a participat la un festival și pozele servesc drept mărturie că soția lui Dragoș Bucur s-a simțit excepțional, mai ales că evenimentul a avut tematică religioasă, aceasta fiind noua direcție pe care solista a adoptat-o.

Ți-am pregătit și: FOTO Dana Nălbaru, o mamă cool și dezinvoltă! Le face toate poftele celor mici

„Am fost copleșită de numărul mare de mesaje primite în urma postării despre ultimul meu cântec. Am citit sute de mesaje primite în instagram și pe youtube și vreau să vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase, înseamnă foarte mult pentru mine. Nu mă așteptam ca un cântec dedicat Aceluia pe care în urmă cu 11 ani L-am ales să-mi fie călăuză și scut să miște atâtea suflete.

Vocea mea va cânta de-acum pentru El și Dumnezeu căci am primit cu bucurie ceea ce Domnul mi-a vorbit in duh: să-mi folosesc vocea pentru a cânta Celui care mi-a dat-o. Nu mă rușinez, ci mă înclin și mă smeresc, nu aștept nimic ci doar sper ca și alți oameni să simtă cel puțin tot atâta pace și protecție din partea Lui câtă simt eu”, a scris vedeta, pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net