Primarul comunei unde o profesoară a fost agresată sexual de elevi dă vina pe profesori. Ce decizie surprinzătoare vrea acesta să ia

Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, trei elevi, doi de clasa a VIII-a și un altul de clasa a VII-a, și-au agresat sexual profesoara de limba engleză de la școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu, județul Prahova.

Primarul vrea să închidă școala după ce câțiva elevi au agresat sexual o profesoară. Foto: Click.
Primarul vrea să închidă școala după ce câțiva elevi au agresat sexual o profesoară. Foto: Click.

În acest context, primarul comunei prahovene Brebu, Adrian Ungureanu, dă vina chiar pe profesori și vrea să închidă instituția de învățământ unde s-a produs evenimentul care a afectat grav emotional un cadru didactic. Primarul susține că părinții celor trei elevi care au comis faptele oripilante sunt bine intenționați, dar că au o pregătire minimă și nu știu ce fac odraslele lor la școală.

Evenimentul din școală desigur ne-a oripilat și a adus o mare pată comunității. Părinții celor trei copii nu știu ce fac cu adevărat copiii la școală, au o pregătire minimă, sunt bine intenționați, dar… dar. Luni, 10 aprilie, a venit la mine părintele unuia dintre cei trei copii. Era bine intenționat, a zis că la școală dirigintele a lăudat copilul și ea habar nu avea de nimic. Părinții celor trei elevi sunt cofetari, brutari, tinichigii auto", a afirmat primarul comunei Brebu.

Acesta a mai spus că a aflat de la elevi faptul că profesoara îi provoca pe aceștia să comită acele fapte.

Din spusele elevilor, la orele de engleză doamna profesoară îi provoca să-i facă așa ceva, iar elevul needucat în cap, cu TikTok și alte democrații pe net, necontrolat, fără frică de nimeni, a evoluat ca-n film”, a spus Adrian Ungureanu, citat de „Adevărul”.

Primarul vrea să închidă această școală de cinci ani

Primarul a recunoscut că de cinci ani își dorește să închidă această instituție de învățământ și să-i aducă pe elevi cu autobuze la o școală din Brebu, dar că nu a reușit să facă acest lucru din cauza profesorilor care preferă să ia bani, dar să nu facă nimic pentru ei.

De cinci ani vreau să închid școala din satul cu pricina și să aduc ciclul 2, clasele V-VIII, un număr de aproximativ 30 copiii cu două autobuze la BrebuSunt 5 kilometri și se fac în 10 minute. Dar se preferă să se piardă vremea, să ia bani nemunciți, să admire natura, să-și umple portbagajul cu ouă, carne, brânză. 15 cadre fac naveta plătită și primesc salarii cumulate de 34.000 lei lunar în total pentru câteva zeci de elevi. Ăsta nu-i învățământ”, a mai adăugat primarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net