Imagini șocante: Profesoară din Brebu, batjocorită în fața clasei. Elevii de 13 ani au imitat acte sexuale, au scuipat-o și i-au ridicat fusta

Alte incidente șocante ies la iveală, după cazul de ieri când un elev de la Liceul "Ion Creangă" din Capitală a înjunghiat o profesoară. De data acesta, mai mulți elevi de 13 ani, de la o şcoală din comuna prahoveană Brebu, și-au bătut joc de profesoara lor de engleză. Mai exact, aceștia au simulat acte de natură sexuală, scrie adevărul.ro. 

Poliția a intervenit în cazul elevilor care și-au batjocorit profesoara Foto: Shutterstock
Poliția a intervenit în cazul elevilor care și-au batjocorit profesoara Foto: Shutterstock

Polițiștii din Valea Doftanei au fost sesizați de către directorul unei școli din comuna Brebu despre faptul că deține o înregistrare video în care doi elevi cu vârstele de 13 ani au simulat exercitarea unor acte de natură sexuală asupra unui cadru didactic, în timp ce se aflau într-o sală de clasă, transmite IPJ Prahova. 

Băieții au încercat să îi ridice fusta profesoarei 

,,Uite, bă, cât e de proastă", spune un elev, în timp ce se apropie de cadrul didactic aflat la tablă, în faţa clasei. O atinge pe faţă şi îi arată semne indecente, în timp ce profesoara încearcă să îl ignore şi să continue lecţia. 

Elevii, însă nu s-au potolit. Un băiat a venit în spatele ei şi a simulat acte de natură sexuală, încurajat de alţi colegi de clasă. Ba chiar a încearcat să îi ridice fusta profesoarei. La un moment dat, femeia care şi-a păstrat calmul pe tot parcursul incidentului, le-a cerut elevilor să înceteze.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reacție ministrul Educației 

„Știu că incidentele din ultima vreme au făcut ca fiecare cadru didactic să simtă nevoia de certitudini privind siguranța în școli. Vreau să vă asigur că voi face tot ceea ce ține de mine să prevenim aceste fapte și am demarat deja o serie de consultări pentru a găsi cele mai bune soluții în acest sens. Siguranța fiecărei persoane din unitățile de învățământ este prioritară pentru Ministerul Educației", a fost mesajul transmis astăzi, 7 aprilie, de ministrul Educației Ligia Deca.

Un elev a înjunghiat o profesoară

Un incident şocant s-a petrecut în urmă cu doar două zile la o şcoală de elită din Capitală. O profesoară a fost înjunghiată de un elev de 16 ani. Băiatul a intrat cu un cuţit în sala de clasă şi a atacat-o pe profesoara de japoneză pentru că voia să le dea un test. Tânărul este cercetat pentru tentativă. Cazul a readus în prim-plan lipsa siguranţei în şcoli. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net