La finalul lunii septembrie, trei zodii ar putea să rămână fără partenerul de viață. Nu mai e cale de întoarcere, iar sufletul le va fi împietrit de durere

Spre final de lună septembrie, viața amoroasă poate lua o întorsătură dezastruasă pentru aceste trei zodii! Astrele le pregătesc o trezire dură la realitate, pe care nu o vor uita niciodată!

Aceste zodii își pot pierde partenerul de viață la final de septembrie
Aceste zodii își pot pierde partenerul de viață la final de septembrie

Deja ne aflăm la mijlocul lunii septembrie, iar pentru trei zodii anume, astrele pregătesc o dureroasă trezire la realitate. Ele au mari șanse de a rămâne fără partenerul de viață.

Aceste zodii pot rămâne fără partenerul de viață în aeastă lună

Aceste zodii au mari șanse să treacă printr-o despărțire dureroasă la final de lună.

Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, este foarte posibil ca finalul lunii septembrie să continue pe aceași traiectorie cu începutul. Mai precis, capricornii vor trece printr-o perioadă plină de stres, în care conflictele cu cei din jur vor fi, practic, la ordinea zilei. Din păcate pentru nativii acestei zodii, este foarte posibil ca partenerul lor de viață să ajungă la capătul răbdării în această lună. Datorită certurilor și a atitudinii pe care o vor avea capricornii în septembrie, povestea lor de dragoste va ajunge la capăt de drum, iar partenerul lor îi va părăsi definitiv.

Taur

Într-o situație destul de asemănătoare se află și nativii din zodia taur. Finalul verii și începutul toamnei a fost unul dominat de fenomene astrale semnificative, iar pentru tauri, acest lucru a însemnat un stres enorm la locul de muncă, cât și o iritabilitate generală, care le-a făcut viața și mai grea. Din păcate, poate și pe fondul altor probleme, acest lucru va face ca partenerul de viață al taurilor să spună „stop” și să încheie relația. Iar despărțirea va fi, mai mult ca sigur, una definitivă.

Gemeni

Gemenii nu vor avea un final de lună tocmai bun. Este foarte posibil ca aceștia să nu fi luat în serios relația pe care o aveau, iar mici probleme de atitudine să fi devenit din ce în ce mai constante pentru gemeni. Iar aceștia vor afla pe propria piele cât de diferit trebuiau să se comporte, deoarece astrele le rezervă nu doar o despărțire, ci una destul de publică și dureroasă pentru nativii din zodia Gemeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net