De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător pentru care soția lui Dragoș Bucur a plecat de acasă

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai longevive și mai închegate cupluri din showbiz-ul intern românesc și au o poveste de dragoste demnă de invidiat. Totuși, câți își mai amintesc de o iubire mai veche a fostei soliste a trupei Hi-Q cu nimeni altul decât Călin Goia, solistul trupei Voltaj? Descoperă ce detalii din trecut au ieșit la iveală acum, în ceea ce privește despărțirea lor.

De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător
De ce și-a părăsit Dana Nălbaru iubitul. Motivul tulburător

Anul 1989 aducea în atenția lumii relația dintre Dana Nălbaru și Călin Goia, care au format un cuplu timp de șase ani de zile. Totuși, destinul nu a fost de partea lor și, în timp ce multe persoane se așteptau să îi vadă în fața altarului, cei doi au mers pe drumuri separate.

Infidelitatea, motivul despărțirii?

Vreme de șase ani de zile, Dana Nălbaru și Călin Goia nu au fost doar iubiți, ci și colegi de breaslă. Industria muzicală din acea vreme îi aducea împreună pe scenă, în fața oamenilor care le iubeau muzica.

În cazul lor, dragostea nu a durat o veșnicie, întrucât soția lui Dragoș Bucur ar fi fost surprinsă în tandrețuri alături de un alt coleg de trupă.

„De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (n.r. cel cu care Dana Nalbaru s-a și căsătorit la scurt timp), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia la acea vreme, conform informațiilor apărute în presa românească.

Dana Nălbaru: ,, Am știut că nu e el jumătatea mea”

Dana Nălbaru și Călin Goia, pe vremea când formau un cuplu / foto: arhivă presă
Dana Nălbaru și Călin Goia, pe vremea când formau un cuplu / foto: arhivă presă

La rândul ei, Dana Nălbaru mărturisea că a continuat relația cu solistul trupei Voltaj ani buni, în ciuda sentimentului care o anunța că el nu era bărbatul alături de care și-ar fi petrecut restul vieții.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”, a spus Dana Nălbaru, în urmă cu ceva timp. Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva și o viață, chiar dacă acel cineva nu-ți este cel predestinat.

Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște nenorociți… Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, spunea fosta solistă a trupei Hi-Q, conform Verdict.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net