Cum se descurcă Calin Goia de la Voltaj cu trei copii? “ Eu și soția mea facem echipa bună!”

Ultima actualizare:

Călin Goia e un tătic model! Are nu unu, ci trei copii acasă: doi băieți și o fetiță, răsfățata familiei! Solistul de la Voltaj se descurcă însă de minune cu toți trei și îi iubește în aceeași măsură, așa că soția lui are de ce să fie mândră!

Călin Goia e familist convins Sursa: Instagram
Călin Goia e familist convins Sursa: Instagram

Călin Goia, solistul de la trupa Voltaj, e de 3 ori tătic și nu se plânge! Artistul are doi băieți, Petru, 15 ani și jumătate, și Tudor, 14 ani, iar în urmă cu șase ani soția i-a mai dăruit și o fetiță. Călin Goia formează un cuplu cu Andreea de 16 ani.

Solistul trupei Voltaj se declară, la 47 de ani, un familist convins, iar venirea pe lume a celor trei princhidei în familia sa și a Andreei l-a schimbat definitv. Solistul se descurcă, însă, de minune în postura de tătic și face față cu brio provocărilor.

Am doi băieți și o fetiță! Suntem bine! Viața de părinte mi-a schimbat și mie prioritățile, dar, zic eu, că nu am ratat nici măcar un moment din viața lor. Cu niciunul nu pot să zic că a fost greu. Fac echipă bună cu soția mea, ne-am completat unul pe celălalt!”, a declarat artistul, pentru Click !

„Ai satisfacții diferite!”

Solistul nu face diferențe când vine vorba de copiii săi. Îi iubește pe toți trei în aceeași măsură.

Ai satisfacții diferite cu fiecare copil în parte. Mai sunt și părinți care zic: mă, dar pe al doilea copil oare poți să-l iubești la fel? E, da, dragostea se multiplică! Poți să-i iubești în egală măsură pe toți. Ai mei sunt toți diferiți între ei și, suprinzător, îi iubesc pe fiecare în parte.

Ne oprim aici însă, și asta pentru că ne-a ieșit și fetița! Dacă ne ieșea și al treilea tot băiat mai insistăm, dar acum suntem foarte ok așa, în formula asta!”, ne-a mai mărturisit artistul de la Voltaj.

Călin Goia a absolvit Academia de Studii Economice, însă nu a profesat niciodată. Este volcalistul trupei Voltaj de mai bine de 20 ani și are o familie de pus în ramă. Este căsătorit cu Andreea din anul 2007. Solistul are în prezent și o școală de muzică și se ocupă în paralel și de imobilare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net