Codin Maticiuc, dispus să o ia de soție pe Gina Pistol! Viața vedetei s-ar fi schimbat dacă nu o întâlnea pe Ana Pandeli: „Probabil că aș fi fost forțat”

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează unul din cele mai renumite cupluri din showbiz-ul autohton. Tânăra care a reușit să-l domolească pe fostul crai de Dorobanți i-a oferit și două fete, ea având și un băiețel din relația anterioară, împreună punând astfel bazele unei familii minunate. Cu toate că acum s-a așezat la casa lui, Codin a mărturisit, dacă ar fi fost să nu apară Ana Pandeli, Gina Pistol ar fi fost femeia cu care ar fi rămas. 

Iubitul Anei Pandeli a avut o relație cu Gina Pistol / foto: Colaj Click!
Iubitul Anei Pandeli a avut o relație cu Gina Pistol / foto: Colaj Click!

Codin Maticiuc a fost un adevărat crai în tinerețea lui, astfel că a făcut ravagii printre vedete. A fost împreună cu nume celebre, printre care apare și numele Gina Pistol, actuala soție a artistului Smiley. 

Codin Maticiuc: „Pe ea au apreciat-o cel mai mult”

Potrivit celor mărturisite de Codin Maticiuc în timpul podcastului „Acasă la Măruță”, dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli, acesta ar fi ales să-și petreacă viața lângă Gina Pistol, singura dintre fostele lui pe care părinții au iubit-o. 

Cătălin Măruță: „Dacă nu o cunoșteai pe Ana și ai fi putut să alegi o singură femeie cu care să îți petreci tot restul vieții, din tot ceea ce a însemnat trecutul tău, cu cine ți-ai fi petrecut tot restul vieții?'

Codin Maticiuc: „Probabil că aș fi fost forțat de familie să o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult”, a declarat Codin Maticiuc la podcastul lui Cătălin Măruță.

Motivul de ceartă dintre Codin și Ana 

Codin Maticiuc și familia lui / foto: Colaj Click!
Codin Maticiuc și familia lui / foto: Colaj Click!

În nicio relație lucrurile nu funcționează perfect, micile nemulțumiri fiind aproape, în unele cazuri, la ordinea zilei. Nici pentru Codin Maticiuc și Ana Pandeli lucrurile nu sunt simple, căci femeia îi reproșează deseori faptul că nu petrece timp suficient cu familia. 

„Mie mi se pare că da (n.r. – mai are timp de familie), lu nevasta mea i se pare că nu. Luna trecută, în Iulie am fost 10 zile la mare cu ei. Non-stop 10 zile în care by the way, apropo de treabă, le-am dat mesaj celor de la Fundația Metropolis de la ăștia cu spitale și am zis: salut, plec în vacanță 10 zile, deci aveți mult mai mult timp să dați de mine dacă vreți, pe telefon’. Ăia cumva dacă zic că sunt în vacanță, zic aaa, super deci putem să te sunăm mai mult’. Eu, când sunt în vacanță, poți să suni mai mult decât de obicei, decât când am treabă și nu pot să răspund.

Mă rog, am fost 10 zile la mare cu ei. Pentru mine mi se pare extraordinar și o să mai fac niște lucruri că tot plănuim niște lucruri împreună”, a spus actorul, potrivit ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net