Mesajul pe care i l-a trimis Codin Maticiuc fostului soț al Anei Pandeli atunci când s-au mutat împreună: „Băiatul tău...”

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au construit o relație de cuplu solidă de-a lungul anilor și au împreună două fiice adorabile, Smaranda și Ilinca. Ana mai are și un fiu, Mario Dan, dintr-o căsnicie anterioară. Într-un episod recent al podcastului moderat de Măruță, Codin a dezvăluit detalii despre mesajul pe care i l-a transmis fostului soț al Anei atunci când aceasta s-a mutat la el acasă. 

Mesajul uimitor pe care i l-a trimis Codin Maticiuc fostului soț al Anei Pandeli
Mesajul uimitor pe care i l-a trimis Codin Maticiuc fostului soț al Anei Pandeli

Mesajul uimitor pe care i l-a trimis Codin Maticiuc fostului soț al Anei Pandeli 

Întâlnirea dintre Codin Maticiuc și Ana Pandeli a avut loc în urma divorțului Anei, la o prezentare de modă organizată de o prietenă comună. Confirmarea oficială a relației lor a avut loc la Gala Premiilor Gopo 2021. Legătura dintre Codin și Dan, fiul Anei, este una deosebită, cunoscându-l pe micuțul Dan încă de la vârsta de doar 3 ani.

Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. (…) Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a povestit protagonistul din „Miami bici 2”, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Codin a mărturisit că cel mai dificil moment a fost să se mute împreună cu Ana deoarece era și băiețelul la mijloc și nu au vrut să îl dea peste cap. Cei doi au decis să își formeze o familie împreună în momentul în care Ana a rămas însărcinată cu Smaranda.

Cel mai greu a fost să mă mut cu Ana pentru că exista Dan. Cu un copil nu te joci, nu-i spui unui copil tu stai la mine 8 luni, după m-am certat cu mama ta, du-te de aici. (…) După ce s-au mutat i-am scris un mesaj acestui om pe care nu îl cunoșteam atunci, pentru că ei nu prea-și vorbeau”, a explicat Codin Maticiuc, pentru sursa citată.

Atunci, Codin a considerat că este de datoria lui să îl anunțe pe tatăl lui Dan că se vor muta împreună. Mai mult, acesta i-a spus fostului soț al Anei că este binevenit oricând la ei în casă.

Salut, Codin sunt. De ieri băiatul tău locuiește la mine, pe șoseaua… Orice ai nevoie, dacă nu te descurci cu Ana, te rog să-mi scrii și îți voi sta la dispoziție. Te așteptăm și la noi oricând”, a fost mesajul trimis de Codin lui Mihai. „Bună, Codin, mă bucur că ai scris. Sunt convins că vei avea grijă de Mario și de Ana, desigur ne vom ține aproape”, a răspuns fostul soț al Anei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net