Acneea, coșmarul adolescenților. Ce trebuie să faci pentru a nu se agrava

Acneea, numit pe numele de cod „inamicul numărul 1”, din adolescență, din tinerețe, cel care strica întâlnirile, petrecerile, buna dispoziție, nu va dispărea niciodată. Cu toții am trecut prin etapele adolescenței în care în cel mai nepotrivit moment apărea un coș care era vizibil și crea frustrări.

Untitled design 16 1536x864 png

Recenta ediție a emisiunii „Apel Medical”, moderată de Elena Banciu, deschide un capitol vechi sau nou din viața noastră, mai puțin plăcut pentru unele persoane. Sfaturi și trucuri vin direct de la invitata emisiunii, Carmen Condrat, medic dermato-estetician.

O primă observație pe care o subliniază medicul dermato-estetician, Carmen Condrat, este că acneea din păcate, nu dispare niciodată, fiind o afecțiune cronică ce poate să afecteze oamenii indiferent de vârstă.

„Practic încă de când ne naștem, în primele 3 luni de viață, bebelușii pot să sufere erupții acneiforme. Acestea sunt date de hormonii tranzitori pe care i-a primit de la mamă și este o afecțiune cât se poate de trecătoare în această perioadă. Mai târziu, însă, copiii între 1 an și 6 ani pot să sufere de mici erupții acneiforme izolate. Acestea sunt de cele mai multe ori cauzate de niște glande suprarenale imature”, a explicat doctorul Carmen Condrat, invitata emisiunii „Apel Medical”. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
20240827 Penny Haiduc KV BlondaPahar Landscape png
1 par alb jpg jpeg
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
somn pexels jpg
unnamed jpg
pexels Horoscop 3 noiembrie
tiramisu pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net