3 ținute de vară clasice care nu te vor dezamăgi niciodată

Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu stilul vestimentar. Indiferent dacă mergi la plajă, la o petrecere în aer liber sau pur și simplu te plimbi prin oraș, este important să ai la îndemână câteva ținute versatile care să te scoată în evidență, dar care să fie, în același timp, confortabile, mai ales atunci când te confrunți cu temperaturile ridicate. Astfel, iată 3 idei de ținute confortabile, clasice și frumoase cu care nu vei da greș, indiferent unde mergi!

3 ținute de vară clasice care nu te vor dezamăgi niciodată - Sursa foto: Pexels.com
3 ținute de vară clasice care nu te vor dezamăgi niciodată - Sursa foto: Pexels.com

Rochia maxi

Rochia maxi este esențială în garderoba ta de vară datorită combinației perfecte pe care o oferă între confort și stil. Pentru o ținută de vară impecabilă, alege o rochie din materiale ușoare și naturale, cum ar fi bumbacul, care permite pielii să respire. Culorile pastelate, precum rozul pal, albastrul deschis sau verdele mentă adaugă un aer romantic și feminin. În același timp, imprimeurile florale vesele și colorate aduc un plus farmec ținutei. Poți opta pentru o rochie simplă și lejeră pentru sau poți alege o rochie mai elegantă și sofisticată pentru serate romantice sau petrecerile de vară. Pentru a completa ținuta, o pereche de sandale cu toc sunt ideale, iar Modlet.ro este locul perfect pentru a alege sandalele tale preferate care să se potrivească într-o astfel de ținută.

Pantaloni scurți și cămașă lejeră

Pantaloni scurți sunt un element versatil și practic pentru zilele călduroase. Astfel, alege o pereche de pantaloni scurți într-o culoare neutră, precum alb sau bej, și asortează-i cu o cămașă lejeră din in sau bumbac. Cămașa poate fi cu mâneci scurte sau lungi, în funcție de preferințele tale. Această combinație oferă un look casual-chic și este potrivită pentru diverse activități, de la plimbări prin oraș până la brunch-uri cu prietenii.

Ținuta formată din fustă plisată și tricou

Fustele plisate sunt cunoscute pentru aspectul lor elegant, iar pentru a crea un look plin de personalitate, poți opta pentru o culoare vibrantă, cum ar fi turcoazul, rozul sau galbenul. Pentru un contrast interesant, poți alege un tricou într-o nuanță complementară cu fusta sau poți merge pe varianta clasică a unui tricou alb. Pentru a adăuga un strop de eleganță ținutei, poți adăuga o brățară subțire sau un colier delicat drept accesorii. Indiferent de cum o asortezi, vei avea un look jucăuș, feminin și perfect pentru a te bucura de razele soarelui și de atmosfera plină de viață a verii.

Indiferent de ținuta pentru care vei opta vara aceasta, nu uita că cel mai important este să te simți bine în pielea ta, iar ținutele purtate să îți ofere acel strop de încredere în tine de care ai nevoie pentru a cuceri lumea! Bucură-te de vară și de fiecare eveniment unde vei purta aceste ținute, indiferent că este vorba despre o simplă plimbare în parc, o ieșire la cafea sau un city-break alături de prietenele tale sau de persoana iubită!

Tu ce ținută ai alege să porți prima dată?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net