5 dintre cele mai cunoscute păcănele Megaways în acest an

Ultima actualizare:

Sloturile bazate pe mecanism Megaways sunt printre cele mai apreciate, datorită celor 243 de linii de plată, care pot genera 117.649 de combinații câștigătoare posibile pentru o rotire. Acest mecanism a fost inventat de cei de la Big Time Gaming, însă mai mulți provideri de top au cumpărat licența, lansând jocuri care pot fi încercate și pe site-uri cu păcănele gratis.

image

Indiferent de numele producătorului, sloturile Megaways duc experiența de joc la un nou nivel, suspansul fiind alimentat de modificarea permanentă a structurii rolelor. Astfel, un singur simbol poate ocupa una sau mai multe poziții pe coloană, pentru câștiguri mai mari. O altă caracteristică a acestor păcănele este reprezentată de funcțiile speciale complexe, în cadrul cărora se pot câștiga zeci de mii de fise.

Iată care sunt 5 dintre cele mai cunoscute păcănele Megaways în acest an:

TWIN SPIN MEGAWAYS

Twin Spin a revoluționat jocurile de păcănele prin caracteristica ce face ca minim două role să fie identice la fiecare rotire. Numărul rolelor „gemene” poate ajunge la patru. Spre deosebire de jocul original, Twin Spin Megaways vine cu modul colapsabil: pictogramele care formează o combinație câștigătoare dispar, iar în locul lor apar altele, ce pot genera o nouă plată în contul aceleiași rotiri.

image

Minim cinci simboluri Scatter activează 15 rotiri gratuite. Dacă în timpul seriei obții alte cinci Scatter, atunci primești 15 învârtiri gratuite suplimentare. În timpul Free Spins există mereu 7 simboluri pe fiecare dintre rolele gemene. De asemenea, în timpul secvenței pe role pot apărea Multiplicatori Wild.

TIP TOP BONANZA MEGAWAYS

Este un joc cu până la 200.704 moduri de câștig (!), care te teleportează în cortul unui circ, printre clovni, acrobați, ghicitoare și tot felul de elemente specifice.  Grila are 6 role și 7 rânduri, plus o rolă orizontală suplimentară, în partea de sus. Dacă pe minim trei role adiacente apare minim câte un simbol identic, de la cea mai din stânga spre dreapta, atunci se obține câștig în avalanșă. 

Minim patru simboluri Scatter oprite pe role acordă 10 rotiri gratuite, în timp ce șase pictograme speciale inițiază 16 Free Spins. Fiecare câștig consecutiv crește cu o unitate multiplicatorul. Apropo de pictograme speciale, patronul circului este simbol Wild, iar cei trei modificatori bonus îți aduc avantaje importante.

MORGANA MEGAWAYS

Fata Morgana, ochiul fiarei, inelul cu piatră prețioasă și dragonul sunt simbolurile normale din acest slot care te poartă într-o lume de basm. Cupa Gral este Scatter și declanșează până la 30 de învârtiri gratuite, iar simbolurile Mystery se transformă în simboluri identice pentru a aduce câștig.

image

Potrivit principiului Megaways, oricare dintre cele șase role își poate modifica structura de la o rotire la alta. Numărul maxim de rânduri este șapte, dar se întâmplă des ca pe o coloană să apară numai două pictograme. Dacă una dintre aceste pictograme este Wild, atunci câștigul este mai mare.

THE DOG HOUSE MEGAWAYS

Este un slot care nu îi încântă numai pe iubitorii de câini, ci pe toți pasionații de sloturi. Grafica este deosebită. Patrupedele sunt desenate într-un mod foarte haios. Unele se uită galeș la tine, altele au ochii „mari cât cepele”, altele parcă te roagă din priviri să le arunci un biscuite. O melodie veselă, cu lătrături care țin ritmul, completează atmosfera jocului.

image

Casa de câine este simbol Wild, iar lăbuța de câine este Scatter. Numărul rotirilor gratuite declanșate depinde de pictograme speciale oprite pe ecran: 15 rotiri gratuite cu până la 6 Wild-uri ploioase fiecare pentru 3 Scatters, 18 rotiri gratuite cu până la 6 Wild-uri ploioase fiecare pentru 4 Scatters, 25 rotiri gratuite cu până la 6 Wild-uri ploioase fiecare pentru 5 Scatters, 20 de rotiri gratuite cu până la 6 Wild-uri ploioase fiecare pentru 6 Scatters.

TEMPLE TUMBLE MEGAWAYS

Este un slot inspirat din poveștile exploratorilor care se aventurează în templele secrete din junglă pentru a găsi comori și artefacte antice. De altfel, un explorator este simbol Wild. Combinațiile sunt plătite de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, simbolurile care le formează fiind înlocuite de altele datorită modului colapsabil.

La începutul fiecărei învârtiri, sunt între 3 și 24 de blocuri de piatră pe role, care dispar pe măsură ce obții câștiguri consecutive. Dacă reușești să le distrugi pe toate, primești 6 rotiri gratuite. Poți alege între Free Spins cu multiplicatori, Free Spins cu rotiri suplimentare sau Free Spins cu multiplicatori și rotiri suplimentare. Jocul are 46646 de moduri de câștig.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net