5 elemente de decor pe care să le folosești într-un living modern

Ultima actualizare:

Un living modern este caracterizat prin utilizarea unui număr limitat de elemente de mobilier, pentru un spațiu cât mai liber și mai luminos. Dar pentru definirea aspectului general este necesar să acorzi atenție decorului, pentru ca rezultatul să fie conform așteptărilor tale.  

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Iată ce elemente de decor poți să folosești într-un living modern: 

  • Corpuri de iluminat 

Luminile, felul în care sunt ele utilizate și corpurile de iluminat folosite pot schimba incredibil de mult aspectul general al unui living. Apelează la sisteme de iluminat cu LED, care îți oferă nenumărate variante în ceea ce privește designul, dar și cantitatea de lumină. Conform ProfilistLED, aceste sisteme îți dau posibilitatea să apelezi la iluminatul de accent, care să-ți pună în valoare anumite caracteristici ale amenajării sau obiectele deosebite pe care le ai în living. Poți, de asemenea, să folosești corpuri încastrate, care prezintă un mare avantaj pentru locuințe unde, de regulă, tavanele sunt joase, iar utilizarea unor sisteme cu volum va aglomera spațiul. Ca idee generală, pentru un aspect cât mai modern, îndreaptă-ți atenția către corpuri de iluminat atipice, diferite de cele folosite în mod curent în case. 

  • Pereți accent 

Un living va căpăta personalitate cu un perete accent pe care poți să-l realizezi fie vopsindu-l într-o altă culoare, mai pregnantă, fie prin utilizarea unor tapete sau fototapete cu model deosebit ori panouri decorative. Indiferent de metoda aleasă, un perete accent îți va schimba incredibil de mult aspectul camerei de zi și doar cu acest element de decor poți conferi încăperii atmosfera pe care ți-o dorești. Pentru mai multă inspirație, pe House Digest vei descoperi 25 de idei foarte interesante.  

  • Accente rustice sau industriale 

Cele mai reușite amenajări interioare se bazează pe combinarea stilurilor. Stilul modern se caracterizează prin simplitate, dar tu îți dorești un living cu personalitate, astfel că accentele rustice sau industriale îi pot da aerul original pe care îl preferi. În funcție de gusturi, poți apela la un element de mobilier rustic sau în stil industrial, realizat din lemn sau metal, la un covor dintr-o țesătură brută, pereți din cărămidă sau pardoseală cu aspect de lemn uzat. 

  • Plante decorative 

Tendințele ultimilor ani ne îndreaptă atenția către natură. Prin urmare, este foarte cool și la modă să îți completezi decorul în living cu plante și flori. Cel mai practic este să apelezi la cele din ghivece, care vor rezista chiar și ani de zile dacă sunt corect îngrijite. În funcție de spațiul de care dispui poți alege ghivece mai mari, pe care le poți amplasa în colțurile camerelor, sau unele mici, pe care să le pui pe polițe, pervaz sau mobilier.  

  • Elemente originale 

Obiectele mici care pentru tine au valoare sentimentală sau sunt amintiri din vacanță pot fi obiecte decorative originale pentru livingul tău. Le poți posta pe polițe sau pe pereți, pe masa de cafea sau oriunde găsești loc pentru ele. Cert este că acestea îți vor anima încăperea și îi vor conferi originalitate. 

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net