Cât costă biletele pentru ediția a treia We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea!

Rafaga, Mr. President, Kaoma, Sonique, L.A., Anda Adam, Bibi, In-Grid, DJ SAVA, ATB și mulți alți artiști cunoscuți vor urca pe scena de pe Platoul Fețeni în perioada 15-18 August 2024.

We Love Music Festival 2024 (3) JPG

Cea de-a treia ediție a We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea se apropie cu pași repezi și va avea loc în perioada 15-18 August pe Platoul Fețeni. Biletele se mai găsesc încă la prețuri accesibile și se pot achiziționa pe zile, după cum urmează. Pentru patru zile de distracție și momente magice cu artiști români și internaționali, cei care își doresc să nu lipsească anul acesta de la We Love Music Festival pot achiziționa bilete pentru ziua 1 - 15 august, la categoria Acces general la prețul de 200 lei, iar la Golden Circle la prețul de 270 lei. Pentru ziua a doua, pe 16 august, biletele la Acces general costă 170 de lei, iar la Golden Circle se găsesc cu doar 220 de lei. Ziua a treia, 17 august, vine și ea cu oferte precum intrarea la Acces general - 200 de lei, iar la Golden Circle - 270 de lei, urmând ca în ziua a 4-a de We Love Music Festival, doritorii să plătească pentru Acces General - 170 de lei iar pentru acces în zona Golden Circle suma de 220 de lei.

Cele mai tari hituri vor răsună și anul acesta pe scena de pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea!

We Love Music Festival 2024 (1) JPG

Biletele pentru cea de-a treia ediție We Love Music Festival 2024 sunt disponibile aici: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2024

Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President vor face spectacol la We Love Music Festival 2024

We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Ediția We Love Music Festival cu numărul 3 se va desfășura în perioada 15-18 august 2024.

Deja știți că Lambada se va auzi cât se poate de tare pe Platoul Fețeni. În plus, Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President, Anda Adam, DJ Sava, Bere Gratis, N&D, Alb Negru, L.A., Bibi, Adriana Onci, Ro-Mania, DJ Dark&Mentol, DJ Professor, MC Dylma&Pappa M, Andrei Șaguna, Danny The Menace vor urca cu toții pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 august 2024. Organizatorii vor anunța pe parcurs și alți artiști confirmați să participe la cea de-a treia ediție We Love Music Festival.

Liana Stanciu și Nick nnd sunt ambasadorii evenimentului desfășurat pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024.

Sunt așteptați în jur de 70.000 de spectatori în cele 4 zile de festival.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
zodii norocoase jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
index webp
ciorba de perisoare jpeg
mujdei de usturoi jpg
WhatsApp Image 2024 09 19 at 6 01 05 PM jpeg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net