Cum să îți reînnoiești garderoba într-un timp record. Sfaturi utile de la designeri

Să arăți senzațional, să fii la modă, să te bucuri de ținute deosebite este ceea ce își dorește orice femeie. Însă, pentru a arăta superb de fiecare dată atunci când ieși din casă, este nevoie de o investiție ”serioasă”: timp, un make up impecabil și un outfit ireproșabil.

Sursă foto: Pexels.com
Sursă foto: Pexels.com

Pentru ca toate acestea să fie ”ca la carte”, ai nevoie de timp pe care să îl petreci prin magazine, pentru a putea alege hainele și produsele de make-up potrivite, de un buget de ”investiții” și de multă răbdare. 

Există oare o metodă prin care ai putea economisi timp și bani și ai arăta în continuare impecabil? Se pot face acestea într-un timp mai scurt? În materialul următor vei găsi câteva idei salvatoare despre cum să îți economisești timpul tău prețios, dar și cum vei reuși să îți faci cumpărăturile sau să afli noile tendințe în modă pentru a putea crea outfiturile potrivite și fabuloase, care îți plac atât de mult.

Iată cum poți câștiga timp și bani, dar și să ai ținute superbe 

Atunci când îți dorești să ai mereu o garderobă la modă și haine care să facă să arăți absolut fabulos, petreci foarte mult la cumpărături, pentru a reuși să cumperi exact ce îți dorești. Însă, știai că există și alte metode de a face cumpărături (chiar și atunci când este vorba despre haine) și poți economisi și timp prețios?

În primul rând, atunci când îți dorești să îți cumperi haine noi, stabilește un buget pe care să îl cheltui și ține-te de el. Nu intra în datorii pe cardul tău de credit doar pentru că ai văzut încă o pereche de jeanși care consideri că se așează bine pe tine. (doar mai ai încă o duzină, cel puțin, în dressing) și păstrează-ți niște limite. 

Dacă ți-ai stabilit bugetul, este momentul să își faci o listă cu piesele vestimentare pe care ți le dorești, astfel vei deveni mai eficientă și nu vei pierde timp căutând lucruri care nu îți trebuie sau nu știai că ai nevoie de ele. 

Un alt truc pe care îl folosesc designerii pentru a economisi timp prețios este… navigarea pe internet. Acesta este o resursă nelimitată de informații, așadar, în loc să iei zeci sau chiar sute de magazine la rând pentru a vedea noile tendințe în materie de modă ai nevoie doar să își deschizi laptopul. În plus, vei putea vedea mii de outfituri, din întreaga lume, de la ținutele japoneze inspirate din animeuri, până la rochiile vaporoase și pline de feminitate din America de Sud, toată lumea poate fi a ta, cu numai câteva click-uri.

Iar dacă ai descoperit că poți găsi ceea ce cauți la numai câteva click-uri distanță, poți economisi timp prețios făcând shopping online. Poți găsi orice produs îți dorești, de la pantofi, pantaloni, bluze, rochii, poți comanda chiar și genți de damă online de la Barneystore.ro. În plus, majoritatea magazinelor online de modă îți permit să probezi produsele și apoi să le returnezi pe cele care nu ți se potrivesc, totul cu costuri zero sau foarte mici. 

Așadar, dacă și ție îți place să arăți fabulos și petreci mult timp la cumpărături, este momentul să pui în practică sfaturile din materialul de mai sus și nu vei regreta!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net