Cum să te bucuri de sezonul cald, în ținute de vis. Sfaturi de la specialiști

Ultima actualizare:

Primăvara mult așteptată a venit, soarele blând și temperaturile mult mai plăcute făcând loc gerului și vântului tăios, astfel că te poți bucura din plin de mult mai multe piese din garderoba ta.

Cum să te bucuri sezonul cald, în ținute de vis. Foto: Pexels.com
Cum să te bucuri sezonul cald, în ținute de vis. Foto: Pexels.com

Dacă iarna, din cauza frigului, nu poți purta decât haine groase, ba chiar și mai multe straturi, plus palton sau geacă peste, acum este momentul să te bucuri din plin de vremea de afară, dar și să îți creezi ținute fabuloase, care te vor face să te simți excelent în fiecare zi.

În materialul următor vei găsi câteva idei de ținute de primăvară, dar și sfaturi de la designeri, pentru a reuși să îți construiești ținute superbe, în care să te simți bine și să arăți senzațional.

Cum poți să-ți creezi ținute fabuloase primăvara

În primul rând, atunci când faci trecerea la un alt sezon (de la cel rece la cel cald, sau de la cel cald la cel rece) este important să faci un mic ”inventar” al hainelor pe care le ai în șifonier. Designerii recomandă să nu mai păstrezi hainele pe care nu le-ai purtat timp de doi sau de trei ani, pentru că dressingul tău va fi mereu plin, însă nu vei avea nimic intersant de purtat.

Astfel, după ce vei face ”curățenia de primăvară”, este important să vezi ce piese vestimentare poți combina între ele pentru a crea ținute superbe, iar dacă mai ai nevoie de alte haine, să faci o tură de shopping pentru a împrospăta garderoba.

Ce piese vestimentare poți achiziționa pentru o garderobă fresh

Pentru a avea ținute fresh și la modă, este important să cumperi câteva piese vestimentare în fiecare sezon, pe care le poți combina cu succes cu ceea ce ai deja în dulap.

Iată ce ar trebui să cumperi primăvara aceasta:

- câteva rochii cu imprimeuri colorate. (În acest sezon se poartă rochiile cu tendințe vintage, cu imprimeuri anii 70-80, colorate, înflorate sau cu mesaje intersante).

- Mereu vei avea nevoie de pantofi de damă de calitate, așadar, poți intra pe Reverse.ro și căuta modele noi și la modă în acest sezon.

- jeanși cu talie înaltă. (Moda blugilor cu talie joasă a apus, așadar îți poți achiziționa măcar o pereche cu talie mai înaltă, care va arăta foarte bine pe orice siluetă).

- teniși colorați. Moda anilor 70 e aici, așadar tenișii colorați, cu flori, cu modele prespălate sunt foarte la modă în acest sezon, așadar îți poți cumpăra măcar o pereche.

- bluze colorate. Culorile aprinse sunt, din nou, în vogă, astfel că, dacă nu ai suficiente bluze colorate, acum este momentul să îți cumperi. În plus, acestea pot fi combinate cu fuste, jeans, pantaloni, colanți și vei putea crea o multitudine de ținute fabuloase.

- topuri scurte. Dacă silueta îți permite și ești o fire îndrăzneață, topurile scurte sunt la mare căutare în acest sezon, așadar le poți adăuga pe lista ta de cumpărături.

Specialiștii recomandă să porți haine care te avantajează, chiar dacă nu sunt ultimul trend, o ținută superbă în care vei arăta fabulos nu ține cont de ”bariere” temporale. Orice ai purta în acest sezon, orice piese vestimentare ai combina, încearcă să îți creezi un stil vestimentar propriu, care să te facă să arăți excelent și să te simți bine mereu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net