De ce este Book of Dead cel mai popular joc de păcănele online în 2022

Ultima actualizare:

Păcănelele s-au mutat în online, așa că este mai greu să prindem „în fapt” vedetele mondene care sunt pasionate de așa ceva. Pe internet este o cu totul altă lume. Locul celor 3-4 aparate dintr-o agenție este luat de mii de jocuri, care de care mai sofisticate din punct de vedere grafic, dar și al modalităților de câștig.

Click (1) (6) jpg

În ciuda concurenței tot mai mari pentru o poziție în topul celor mai populare sloturi online, Book of Dead, de la Play’nGO, este pe val an de an, iar în 2022 se pare că nu se va schimba nimic din acest punct de vedere. O demonstrează numărul de accesări din prima lună a anului. Dacă v-am stârnit curiozitatea, iată despre ce este vorba în acest slot.

Click (2) (6) jpg

Titlul sună puțin înspăimântător. Cum adică, Book of Dead (Cartea morților)? Este vorba despre unii dintre „cei mai celebri” morți, mai precis despre faraoni. Jocul este inspirat din legendele Egiptului Antic și prezintă un explorator plecat în căutarea renumitului artefact, în speranța că, o dată ce îl va găsi, va dezlega multe mistere și se va îmbogăți. 

Una dintre explicații pentru popularitatea crescută este descoperită imediat după deschiderea slotului, în momentul setării mizei: miza minimă este de 50 bani (sunt jocuri care au miza minimă un leu, sau chiar mai mare). Așadar, este un joc și pentru cei care nu dispun de un buget mare. Un bankroll de 20 de lei înseamnă 40 de rotiri, dar în realitate numărul de runde jucate este mai mare, pentru că e imposibil să nu se obțină câștiguri în această serie.

Click (3) (4) jpg

Un experiment cu 20 de lei

Ca experiment, ne-am propus să jucăm 40 de runde și să vedem apoi bilanțul. După numărul de învârtiri specificat, am mai rămas cu 13 lei din buchetul propus. Așadar, am câștigat 13 lei. Atracția specială a acestui slot este reprezentată de seria de rotiri gratuite declanșate de 3 simboluri ale „Cărții morților” oprite pe ecran. După ce se stabilizează primele două simboluri, rolele rămase în mișcare încep să se rotească foarte repede, iar pulsul jucătorului crește, pentru că este foarte posibil ca pe una dintre ele să se oprească a treia carte.

Click (4) jpg

Rotirile gratuite aduc de obicei câștiguri substanțiale, pentru că unul dintre simbolurile obișnuite devine Wild expandabil, adică se multiplică pe toată rola înlocuiește orice alt simbol atunci când se pot forma combinații care plătesc.

În timpul celor 40 de rotiri am trăit de două ori această emoție, fiind foarte aproape de a declanșa funcția Respins Book of Dead Play’n’Go. Am continuat să jucăm și am reușit. Așa cum puteți vedea din capturi. Simbolul expandabil a fost Q, iar în urma celor 10 rotiri am câștigat 505 monede. 

Click (5) jpg

O altă funcție apreciată la acest slot care impresionează și din punct de vedere grafic este cea prin care orice câștig poate fi multiplicat prin „Joc de noroc”. Dacă apăsați butonul respectiv, ajungeți într-un ecran în care trebuie să ghiciți culoarea următoarei cărți de joc întoarse cu fața în sus.

Click (6) jpg

Dacă reușiți, câștigul se dublează și puteți să continuați, încercând să dublați noua sumă. Dacă sunteți mulțumiți cu ce ați câștigat, dați click pe „Colectați”. Mai sunt multe de spus de acest slot, dar ce sens are să vă stricăm surpriza? Mai bine vă distrați și descoperiți singuri celelalte caracteristici care îl fac să fie atât de popular. Nu uitați că este important să jucați responsabil și să nu depășiți bugetul pe care vi l-ați propus pentru a vă distra la jocuri de noroc.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net