De ce să alegi geluri și lacuri cu gel din magazinul FSM?

Gelurile și lacurile cu gel sunt cele mai populare materiale din industria modernă a unghiilor. Cu aspectul lor, maeștrii au avut ocazia să creeze diferite opțiuni pentru designul unghiilor. Produsele pentru manichiură din magazinul online fsm sunt materiale care au scopuri diferite.

image

Cu gel se modelează și se întăresc unghiile, iar cu ajutorul lacului cu gel se creează un strat frumos și durabil. Ar trebui să cunoști modul în care diferă aceste instrumente. Gelul este un polimer sintetic cu o structură poroasă pentru construirea și întărirea plăcii unghiilor. Cu ajutorul acestor produse pentru manichiură, poți prelungi marginea liberă, îi poți da forma dorită și poți îngroșa unghiile naturale prea subțiri.

Geluri pentru unghii - Beneficii

Gelul pentru unghii nu afectează structura unghiei; corectează forma, alungește și aliniază placa unghiei; formează o acoperire rezistentă și durabilă fără așchii și deformări; menține bine exfolierea unghiilor; crește perioada de purtare a manichiurii; este economic de utilizat; îți permite să încrustezi pietre, strasuri și alte decoruri voluminoase. Lacul cu gel este o combinație de gel polimeric și lac de unghii. Are proprietățile ambelor materiale: rezistența primului, confortul și gama bogată de culori a celui de-al doilea. Lacul cu gel se întărește instantaneu sub radiații ultraviolete sau LED într-o lampă specială. Structura elastică din plasă formează un strat lucios rezistent pe suprafața unghiei. Lacul cu gel îți permite să combini nuanțe, să experimentezi tehnici de aplicare, să desenezi, să folosești decor. De fapt, materialul este un plastic biologic lichid, care, după polimerizare, creează un strat frumos și puternic pe unghii.

În primul rând, diferența dintre aceste materiale constă în scop. Nu se înlocuiesc unul pe altul și fiecare își are propriile obiective. Așadar, gelul este folosit pentru a forma o unghie artificială, iar cu ajutorul lacului cu gel, poți crea un strat decorativ durabil. Gelul de extensie este un amestec de substanțe sintetice - acrilat și monomeri. Ele sunt ușor de polimerizat și, ca rezultat al unei reacții chimice, formează un compus puternic cu moleculă înaltă. Compoziția semi-lichidă sub influența luminii se transformă într-un plastic solid. Lacul cu gel după întărire rămâne mai moale și mai plastic și nu pătrunde în structura unghiei. Unele lacuri de gel conțin ingrediente naturale.

Geluri și lacuri cu gel – produse pentru manichiură

Gelul și lacul cu gel sunt două dintre cele mai populare materiale pentru întărirea și acoperirea unghiilor. Cu ajutorul lor, poți nivela suprafața plăcii unghiei, poți crește lungimea, poți ajusta forma, poți crea diferite opțiuni de design. Ai nevoie de multe instrumente, ținând cont de proprietățile fiecărui material și de nevoile clientei, dacă ești o manichiuristă profesionistă. Poți cumpăra toate aceste produse pentru manichiură din magazinul online FSM. Lacul cu gel nu diferă de lacul tradițional în aspect. Cu toate acestea, primul are mult mai multe avantaje. O astfel de acoperire nu se șterge timp de până la patru săptămâni și, datorită paletei bogate, poți alege nuanța potrivită. Costul lacului cu gel depinde de marcă și compoziție. Produsele de înaltă calitate sunt mai scumpe decât lacurile convenționale și includ componente inofensive sau neutre. Produsele pentru manichiură ieftine pot distruge unghiile și pot provoca alergii. Producătorul este de mare importanță atunci când alegi produse pentru manichiură. De aceea, pentru siguranță, poți alege produse pentru manichiură de la FSM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net