Purtați denim la serviciu – este în regulă să îmbraci blugi pentru bărbați la birou?

Blugii pentru bărbați sunt un element de bază al majorității stilurilor masculine. Și sunt purtați adesea în ținutele de zi cu zi, dar și la serviciu. Însă cum trebuie să îi combini pentru a se potrivi acestei situații? Descoperă în continuare un ghid util pentru bărbații care iubesc acești pantaloni din denim.

men jeans jpg

Blugii sunt pantaloni foarte comuni la locul de muncă, însă nu orice model este potrivit pentru a fi purtat la birou. Căci nu poți să porți o pereche de pantaloni din denim rupți fără ca cei din jur să se uite ciudat la tine. Prin urmare, dacă vrei să îți păstrezi intactă reputația unui bărbat cu stil în biroul tău și să atragi în același timp atenția superiorilor tăi, există câteva reguli de urmat. Stilul smart casual are un caracter destul de lejer, așa că îl poți folosi în avantajul tău.

Ce îmbrăcăminte exterioară se potrivește unei ținute de birou cu blugi?

Când vremea se înrăutățește, fiecare bărbat deja își îndreaptă atenția spre modelul potrivit de palton sau geacă. Dar nu trebuie însă să uiți că această îmbrăcăminte exterioară trebuie asortată cu blugii pe care îi porți. 

Fiecare piesă vestimentară pe care o porți ar trebui să fie luată în considerare atunci când alegi să porți blugi la birou, așa că, cel mai bine este să optezi pentru jachete și paltoane simple, de bun gust, care să adauge o notă sofisticată și subtilă stilului tău. 

Toamna sau iarna, straturile suplimentare nu trebuie alese doar pentru a oferi protecție împotriva frigului și a vântului, ci și pentru a te ajuta să îți creeze ținute care vor impresiona cu adevărat.

Blugii pentru birou: alege o pereche mai închisă la culoare

Pentru început, trebuie început să ții cont de un fapt deja dovedit – blugii mai închiși la culoare, așa cum vei găsi în magazin imbracaminte barbati, sunt mai sofisticați decât omologii lor mai deschiși. Blugii de culoare deschisă pot arăta prea casual și sunt mai puțin creativi în ceea ce privește stilul. 

Denimul închis la culoare nu are o astfel de problemă, în plus, se poate asorta frumos cu cămășile mai ușoare. O astfel de combinație poate face ca orice bărbat să arate mai rafinat.

Ce perechi de pantofi formali se potrivesc cu blugii?

O modalitate bună de a-ți perfecționa aspectul poate fi realizat cu ajutorul unor schimbări subtile. Cel mai bine este să faci acest lucru alegând perechea de pantofi potrivită. În loc să alegi adidași sau o altă pereche de încălțăminte sport, deoarece astfel de pantofi sunt selectați în principal pentru blugi, merită să alegi pantofi derby, cizme chukka sau mocasini, dacă vremea îți permite acest lucru.

Pantofii derby sunt cea mai sigură alegere, pentru că au un nivel potrivit de eleganță și sunt ceva mai formali decât pantofii Oxford.

Alegerea cămășilor potrivite pentru o ținută de birou

O idee de succes, dacă vrei să porți blugi la birou, este o cămașă simplă cu guler, aceasta fiind un model clasic. Trebuie totuși să îți amintești ca într-o astfel de ținută, cămașa trebuie să fie băgată în pantaloni. În acest fel, vei arăta nu doar că îți pasă de aspectul tău, dar și faptul că știi foarte bine regulile de stil. Poți purta peste cămașă un blazer sau un sacou sport, care să direcționeze perfect întregul styling în smart casual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net