S-a pregătit cea mai impresionantă scenă pentru a treia ediție We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea!

Artiștii internaționali nu au avut pretențIi! In-Grid și-a dorit doar trandafiri în rulota de la scenă!

image

Ne mai desparte doar o zi de a treia ediție We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea. Platoul Fețeni va prinde viață și între 15-18 August se va auzi cea mai bună muzică, lineup-ul festivalului fiind unul de excepție.

Organizatorul festivalului, Marius Chină, a mărturisit că cea de-a treia ediție We Love Music Festival va fi incendiară la propriu. S-a acordat o deosebită atenție și scenei și întregii producții artistice.

"În a treia ediție de We Love Music Festival avem cea mai tare producție scenotehnică de până acum, impresionantă la capitolul de scenă, de sunete, lumini și de ecrane led. Avem un cort Golden Circle extraordinar de bine pus la punct. Se poate considera VIP cu ușurință. Avem un cort de 150 de metri pătrați de ultima generație pentru gameri, cea mai mare tehnologie de Playstation existentă în România. De asemenea, am îngrădit cu 20% mai mult spațiu decât în anii anteriori, și așteptăm să vină cu cel puțin 20% mai mult public decât anul trecut”, ne-a asigurat Marius Chină, care este, de altfel, și unul dintre cei mai tari manageri ai artiștilor din România.

Cei care vin la a treia ediție We Love Music Festival nu trebuie să își facă probleme în privința internetului pentru că organizatorii s-au gândit din timp și la acest aspect.

„Avem 3 puncte de conectare de internet la festival, dintre care unul este pentru consumatori și va avea o viteză bună pentru toți participanții”, au mai spus organizatorii.

Color Run o acțiune care a prins contur înainte cu o săptămâna de We Love Music Festival

Sâmbăta trecută a avut loc pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea o acțiune premergătoare deja cunoscutului festival. Se numește Color Run și a fost organizată cu sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea. Voluntarii s-au distrat copios după ce s-au colorat cu praf de toate nuanțele. Nici prezentatorul evenimentului, Nick nnd nu a scăpat și a fost „îmbrăcat” în roz.

"Sâmbătă a avut loc pe Platoul Fețeni evenimentul Color Run, un eveniment premergător We Love Music Festival pentru că We Love Music Festival susține mișcarea, sportul, activitatea în aer liber pe acest platou minunat din Feteni, în mijlocul naturii, susține sănătatea", a mai declarat organizatorul Marius Chină.

'În ceea ce privește lineup-ul prezent anul acesta la "We Love Music Festival" este poate cel mai bine gândit lineup al acestui fetsival de până acum. Abia așteptăm să îi vedem pe Rafaga în prima seară, pe 15 August, pe ATB, care revine la Râmnicu Vâlcea, și în ultima seară să îl vedem pe scenă pe Sash, un artist care ajunge foarte-foarte greu în Europa de Est", a mai adăugat unul dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală.

Pentru anul 2025 lineup-ul We Love Music Festival se anunță a fi unul și mai impresionant.

IN-Grid a solicitat 6 dansatori din România și un buchet de trandafiri în rulotă

Artiștii internaționali nu au avut deloc cerințe exagerate, ba din contră. Singura cerință specială din partea artistei internaționale IN-Grig a fost un buchet cu nici mai mult nici mai puțin de 5 trandafiri, pe care să îl aibă în rulota de lângă scena We Love Music Festival.

„Anul acesta nu am avut cerințe ieșite din comun din partea artiștilor. IN-Grid și-a dorit sa aibă o coregrafie cu 6 dansatori din România și un buchet cu 5 trandafiri în rulota ei”, am mai aflat de la organizatori.

Rafaga urcă pe scenă pe 15 August!

Cel mai tare show și multe momente de magie va oferi Rafaga! Sigur ne aducem aminte cu toții melodiile "Mentirosa", "Aguita", "Enganadora", "La Luna y Tu", "La Negra” și multe altele.

În plus, în această vară, în prima seară a festivalului, tot pe 15 August, pe scena de la We Love Music Festival va urca și ATB, care va încinge atmosfera cu cele mai frumoase ritmuri trance și cu piese precum „9PM (Till I Come)", „Ecstasy" și „Your Love (9PM)", iar Platoul Fețeni va deveni un ring de dans irezistibil!

Jenny de la Ace of Base, Sonique, IN-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President vor face spectacol la We Love Music Festival 2024

We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Ediția We Love Music Festival cu numărul 3 se va desfășura în perioada 15-18 august 2024.

Deja știți că Lambada se va auzi cât se poate de tare pe Platoul Fețeni. În plus, Jenny de la Ace of Base, Sonique, IN-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President, Anda Adam, Connect-R, DJ Sava, Bere Gratis, N&D, Alb Negru, L.A., Bibi, Adriana Onci, Ro-Mania, DJ Dark&Mentol, DJ Professor, MC Dylma&Pappa M, Andrei Șaguna, Danny The Menace vor urca cu toții pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 august 2024. Organizatorii vor anunța pe parcurs și alți artiști confirmați să participe la cea de-a treia ediție We Love Music Festival.

Liana Stanciu și Nick nnd sunt ambasadorii evenimentului desfășurat pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024.

Concept nou la cea de-a treia ediție We Love Music Festival! Romania Game Show in the house!

Theo Zeciu, Imogen, Lectură, Highman, Mitzuu, Ariana și Bercea sunt gata să se întâlnească cu fanii

Cea de-a treia ediție se apropie cu pași repezi. În perioada 15-18 August, Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea se va transformă într-un adevărat ring al distracției! Pe lângă artiștii români și internaționali, un nou concept a luat naștere la We Love Music Festival: Romania Game Show!

Îi puteți cunoaște astfel și interacționa cu cei mai virali gameri din România și chiar juca un meci alături de ei.

Theo Zeciu, Imogen, Lectură, Highman, Mitzuu, Ariana și Bercea sunt gata să se întâlnească cu fanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
zodii norocoase jpg
horoscop saptamana 5 11 august webp
index webp
ciorba de perisoare jpeg
mujdei de usturoi jpg
WhatsApp Image 2024 09 19 at 6 01 05 PM jpeg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net