Ce trebuie să știi despre epilarea definitivă acasă cu IPL

Ultima actualizare:

Epilarea definitivă cu laser este o soluție din ce în ce mai populară pentru eliminarea părului nedorit. Tehnologia IPL (Intense Pulsed Light - Lumină Intens Pulsată) face posibilă realizarea acestor tratamente chiar în confortul propriei case.

A click ro epilare definitiva cu laser IPL acasa jpg

Ce este epilarea definitivă cu epilator IPL?

Epilarea definitivă cu IPL utilizează impulsuri de lumină intensă vizând pigmentul din foliculii de păr. Mecanismul este simplu: lumina este absorbită de pigment, ceea ce duce la încălzirea și distrugerea foliculului de păr. Astfel, se inhibă creșterea părului pentru o perioadă mai lungă de timp.

Spre deosebire de epilarea cu un epilator laser clasic, în care se utilizează o lungime de undă specifică a luminii, IPL folosește un spectru larg de lungimi de undă. Asta face ca epilarea definitivă IPL să fie o metodă mai versatilă și mai eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit.

Care sunt avantajele epilării definitive acasă cu epilator cu laser IPL?

Dacă înainte era preferată metoda epilării definitive la salon, astăzi tot mai mult preferăm epilarea definitivă acasă, cu IPL, aceasta prezentând mult mai multe avantaje decât cea realizată la salon.

  • Tehnologia IPL este mai comodă, confortabilă și flexibilă

Nu ai nevoie de programări la salon, decizi să te epilezi într-un cadru familiar, când dorești și îți este convenabil.

  • Epilarea IPL este mai avantajoasă din punct de vedere financiar

Prețul de achiziționare al unui epilator IPL implică un cost inițial, dar investiția este una pe termen lung. Așadar, acesta va fi mult mai economic decât repetatele ședințe de epilare cu laser pe care ar trebui să le realizezi la salon.

  • Aceasă metodă de epilare este mai eficientă pe termen lung

Odată ce achiziționezi un epilator IPL de ultimă generație, cu atât de multe funcții integrate, rezultatele vor fi mai eficiente, mai durabile, iar creșterea părului în timp poate fi mult redusă.

Epilarea cu IPL - precauții și recomandări

Epilarea cu IPL este considerată sigură, mai ales atunci când urmezi întocmai instrucțiunile de folosire ale acelui epilator cu laser IPL. Totuși, trebuie să fii atentă la eventualele iritații sau la disconfortul de la nivelul pielii. Recomandat ar fi ca înainte de epilare să testezi aparatul pe o mică suprafață a pielii.

În plus, un epilator cu laser IPL este cel mai eficient pentru persoanele cu o piele deschisă la culoare și păr închis la culoare. Contrastul între culoarea părului și a pielii permite luminii să țintească mai eficient foliculii de păr. Pe de altă parte, persoanele cu pielea bronzată, mai închisă sau cu păr mai deschis ar putea să nu experimenteze același nivel de eficacitate, necesitând mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

A click ro eficienta epilare IPL dupa nuanta pielii si culoarea parului jpg

De ce să alegi epilarea acasă cu IPL în locul epilării cu laser la salon?

Epilarea cu laser în salon poate fi foarte eficientă, dar epilarea acasă cu IPL are numeroase avantaje. Astăzi, tehnologiile beauty, inclusiv cele bazate pe AI, au avansat foarte mult, ceea ce înseamnă că un epilator IPL pentru acasă permite realizarea unor tratamente regulate și flexibile.

Unul dintre device-urile de ultimă generație, singurul IPL smart din lume, epilatorul cu laser Braun Skin iExpert IPL, aduce o multitudine de inovații în domeniul epilării definitive. 

  • Tehnologia SensoAdapt™ monitorizează continuu tonul pielii și ajustează automat intensitatea luminii pentru a asigura un tratament sigur și eficient. 
  • Sistemul inteligent AI încorporat se adaptează pe măsură ce este utilizat și propune un plan personalizat pentru fiecare parte a corpului. În plus, acesta oferă și feedback în timp real.
  • Cu 400.000 de flash-uri disponibile, care ar fi suficiente chiar si pentru 22 de ani de tratament, Braun Skin iExpert asigură o acoperire completă și eficientă.
  • Poate emite până la 125 de flash-uri pe minut, ceea ce asigură tratamente rapide și eficiente: sesiunile pentru întregul corp durează astfel în medie 15 minute.
  • Cele două moduri sensibile reduc intensitatea pentru un tratament mai blând în zonele delicate, cum ar fi față și zona bikinilor.
  • Rezultatele sunt vizibile după primele două ședințe și în general durează până la un an când epilatorul este folosit conform instrucțiunilor.

Cum să utilizezi un epilator IPL acasă

Este rapid și ușor să utilizezi un epilator IPL acasă, pentru a obține cele mai bune rezultate, urmează următoarele etape:

  1. Pregătește-ți pielea. Înainte de a începe procedura, pielea trebuie să fie curată, uscată și fără urme de produse de îngrijire.
  2. Fă-ți testul de sensibilitate. Pentru a exclude orice risc, efectuează un test pe o mică suprafață a pielii pentru a vedea cum reacționează organismul tău la acest tratament.
  3. Ajustează setările. Citește instrucțiunile dispozitivului ales și ajustează setările conform particularităților corpului tău, de exemplu, în funcție de tonul pielii sau a zonei ce urmează a fi tratată.
  4. Începe procedura. Din nou, citește cu atenție instrucțiunile de folosire pentru această etapă. Ține dispozitivul în contact cu pielea și emite flashuri de lumină pe zona dorită.
  5. Repetă tratamentul conform recomandării producătorului.  Pentru a obține cele mai bune rezultate, respectă indicațiile din instrucțiunile de folosire.

După cum vezi, epilarea definitivă acasă cu IPL reprezintă o soluție eficientă, comodă și economică pentru a îndepărta părul nedorit. Cu tehnologiile avansate disponibile în multe device-uri de pe piață, rezultatele spectaculoase sunt garantate chiar și cu tratamentul realizat în propriul cămin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Placinta cu dovleac  Sursa foto shutterstock 1499282102 jpg
zodii pixabay jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net