Vreau din România: Sărbătorește Ziua Națională cu produse românești de la Kaufland

Pe 1 decembrie, românii sărbătoresc Ziua Națională a României. Este un moment în care ne reamintim de tradițiile și cultura noastră, iar mâncarea joacă un rol esențial în acest peisaj. De la sarmale până la cozonaci, fiecare preparat spune o poveste transmisă mai departe, din generație în generație.

 Sărbătorește Ziua Națională cu produse românești de la Kaufland
Sărbătorește Ziua Națională cu produse românești de la Kaufland

În perioada 29 noiembrie și 5 decembrie, Kaufland îți aduce motive în plus de sărbătoare, oferind o reducere de 20% la toată gama de produse „Vreau din România”. 

Kaufland este unul dintre principalii retaileri din România și unul dintre cei mai mari susținători ai fermierilor și producătorilor români, către care direcționează peste 80% din cheltuielile anuale cu furnizorii. Iar din fiecare leu cheltuit la Kaufland, 67 de bani merg la afacerile locale.

„Vreau din România” este marca proprie Kaufland, cu produse 100% românești, dedicată conceptului de „buy local”. Introdusă la raft inițial în 2017, gama a evoluat de-a lungul timpului, inclusiv la nivel de sortimentație, ca răspuns la aprecierea și cererea consumatorilor. Sortimentul numără în prezent peste 270 de produse și se află în permanentă extindere. 

 Sărbătorește Ziua Națională cu produse românești de la Kaufland
Sărbătorește Ziua Națională cu produse românești de la Kaufland

Marca „Vreau din România” oferă o varietate de produse dedicate celor care vor să savureze din plin gustul autentic românesc și să se bucure de rețete care au trecut testul timpului. Sortimentul include de la alimente de bază, precum făină, mălai, până la lactate și brânzeturi, carne proaspătă și mezeluri, conserve din legume, dulciuri, produse de panificație și răcoritoare (apă, sucuri și siropuri de fructe).

Printre produsele listate anul acesta la raft, se numără salamul Victoria felii, cârnații oltenești, salamul bănățean, fasolea bătută, salata de ardei copți cu usturoi, salata de vinete cu ceapă, și zacusca cu vinete și ardei copți.

Sărbătorind Ziua Națională cu produsele „Vreau din România” de la Kaufland, nu doar că ne bucurăm de gusturile copilăriei și ale tradițiilor românești, dar sprijinim și producătorii locali. 

Descoperă gama întreagă de produse în magazine și pe kaufland.ro

image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
zodii relaxate jpg
femeie in varsta cu zambet sanatos jpg
culoare zodii jpg
iiEWTsY2SBli8Im0maOaiup6cXVnFa6VAd0Fa1MZQhTBh2DhzaZ0Uzk8nvV3  iLDViJq2BtKD2YMbe7mpOzNtx7ZlvAiWY3QgGqSHpHVOTXI pxeYIZACIoa7vEzU1bgXxqOTcDzRCaKBNwm4LjSxM
reconstructie par 1536x1024 jpg
fundite de par jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net