Cristalele, scut împotriva energiilor negative. Cum îl alegi pe cel potrivit nevoilor tale

Cristalele, învăluite în mister, ascund puteri nebănuite și fascinante. Ele emană energie pozitivă, curăță spațiul înconjurător, regenerează organismul, echilibrează emoțiile și accelerează procesul de vindecare. Iată care sunt beneficiile cristalelor și modul în care ele pot fi utilizate ca scuturi energetice pentru a te proteja de influențele negative!

cristale aducătoare de bani jpeg

Cum alegi cristalul potrivit

Se spune că cel mai bine este să primești un cristal în dar, însă dacă alegi să ți-l achiziționezi singur, alege-l pe cel față de care simți o atracție puternică în momentul în care îl vezi. Acesta va fi cel mai potrivit pentru tine în acel moment. Dacă vrei să cumperi un cristal pentru altcineva, pentru a-l oferi în dar, conectează-te pentru câteva momente la acea persoană și urmează-ți intuiția, care ta va ghida către varianta potrivită nevoilor sale.

Scut protector

Uneori, câmpul energetic al unei persoane poate fi afectat de energii negative din mediul înconjurător, mai ales atunci când nivelul de energie este scăzut din cauza oboselii sau a tristeții. Purtarea unui cristal aproape de corp îți va amplifica energia și va acționa precum un scut, creând o barieră între tine și influențele negative ale persoanelor, gândurilor sau evenimentelor de peste zi.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
image
image
image
image
image
chiriac similea dauer jpeg
horoscop, zodii, stres jpg
Cei mai selecționați jucători din istoria României jpg
horoscop jpg
clatite japoneze 0 jpeg
NUPO   regim de slabire (2) jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net