Femeile au cu 30% mai puține orgasme decât bărbații! Ia atitudine pentru o viață sexuală împlinită

Specialiștii din SUA au realizat un studiu amplu pe un eșantion mare de adulți, în cadrul căruia au analizat ce rol joacă orientarea sexuală în frecvența orgasmului în timpul unei partide de sex. Diferența dintre femeile și bărbații heterosexuali în ceea ce privește atingerea orgasmului în timpul sexului i-a îngrijorat pe experți. 

image
Femeile au cu 30% mai puține orgasme decât bărbații!

În cadrul studiului au luat parte peste 50.000 de adulți cu orientare sexuală diferită, mai exact, 26.032 de bărbați heterosexuali, 452 de bărbați gay, 550 de bărbați bisexuali, 340 de femei lesbiene, 1112 de femei bisexuale și 24.102 de femei heterosexuale.

Rezultatele studiului au scos la iveală un fapt destul de îngrijorător, care spune foarte multe despre cultura societății în care trăim și despre maniera în care bărbații heterosexuali sunt atenți la nevoile erotice ale partenerei. 

 Potrivit datelor obținute de la participanții la studiu există un decalaj notabil între bărbații și femeile heterosexuale, în ceea ce privește frecvența orgasmului în timpul sexului. 

Rezultatele studiului au fost surprinzătoare. 95% dintre bărbații heterosexuali au spus că au avut întotdeauna orgasm atunci când au făcut sex, în timp ce doar 65% dintre femeile heterosexuale s-au bucurat de orgasm în timpul sexului.

În ceea ce privește minoritățile sexuale, situația este mai bună atunci când vine vorba de intimitate, acest fapt fiind datorat, spun specialiștii, unei comunicări mai deschise între parteneri. 

Așadar, 89% dintre bărbații homosexuali au avut parte de orgasm atunci când au făcut sex, iar dintre bărbații bisexuali participanți la studiu 88% au declarat că au atins punctul maxim al plăcerii cu partenerii sau partenerele. 

Femeile lesbiene se bucură și ele de o viață sexuală împlinită, 86% dintre ele spunând că au avut orgasm cu partenera de fiecare dată când au făcut sex în ultima lună. 

Femeile bisexuale, pe de altă parte, nu stau foarte bine la capitolul sex, doar 66% dintre ele au spus că au avut orgasm în timpul sexului. Categoria care se situează pe ultimul loc la frecvența orgasmelor în timpul sexului sunt femeile heterosexuale, doar 65% dintre ele au avut orgasm în timpul actului sexual, potrivit studiului. 

Femeile cu o viață sexuală împlinită au avut parte de mai mult sex oral

Un aspect surprinzător este că femeile care au avut orgasm mai des au avut parte de mai multe sesiuni de sex oral, o durată mai mare a pertidelor de sex, s-au declarat mai mulțumite de relația lor și au afirmat că le spun partnerului lor ceea ce își doresc în pat.

De asemenea, femeile care au declarat că au o viață sexuală împlinită, au menționat că își tachinează partenerii cu mesaje erotice, poartă lenjerie sexy, încearcă noi poziții sexuale, folosesc stimularea anală, au pus în practică fantezii erotice și și-au manifestat dorințele în timpul sexului. Femeile aveau mai multe șanse de a avea orgasm dacă ultima lor întâlnire sexuală includea săruturi profunde, stimularea genitală manuală și/sau sexul oral, în afară actul sexual vaginal. Luăm în considerare explicațiile socioculturale și evolutive pentru aceste lacune ale orgasmului. Rezultatele sugerează o varietate de comportamente pe care cuplurile le pot încerca pentru a crește frecvența orgasmului.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7CLxHrpITMEJ GI HUhnKNJnM4jyrjqRP riXZOgnFvFAiVRc533CUEhHMgHH MCxNEWudHIA2XnWvdBRXzIAzsZs9NdxvEPKPEnlxgUGUM68jCIuA41fl2LbFplKlQZLMIfBCkEgnd4HYRNCY7tueY
7dk28ju7dQSbDtVJazOYDjc6UwLYbuuqW uSDgTl9Oq9o6KBkEqax4sEGHNYtsO7rYOIB1kscU5M5sZLBkKepARmXjhHiuQ9yo 5tmivtJ nCglmiv9zk0bjGh2R ZCIgywT4  uHIm86Vsc2asOFcE
image png
cub cheating wife png
hororoscop jpg
sursa foto Pexels.com