Modalitatea bizară prin care această femeie își alege partenerul de viață. Când aud asta, bărbații își fac semnul crucii!

Mulți își aleg partenerul de viață după ce aceștia îndeplinesc anumite criterii. Acesta este cazul și unui model brazilian, Wanessa Moura (29 de ani). Ea a dezvăluit că are un proces foarte strict atunci când este pusă în situația în care trebuie să decidă dacă va începe o nouă relație cu o persoană.

Wanessa Moura a dezvăluit cum își alege partenerii / Foto: Instagram
Wanessa Moura a dezvăluit cum își alege partenerii / Foto: Instagram

Wanessa Moura are 29 de ani și adoră să discute despre viața ei amoroasă. Recent, într-un videoclip publicat pe contul său personat de Instagram, adresat celor 2 milioane de urmăritori, brazilianca a dezvăluit ce își dorește când vine vorba de bărbați și ce criterii are atunci când începe o nouă relație. De exemplu, cel mai important atunci când vrea să știe dacă acesta va săruta bine, este semnul său zodiacal.

De ce își alege iubitul în funcție de zodie

Sărut un tip doar dacă mai întâi îi aflu zodia”, a mărturisit Wanessa, potrivit tabloidului britanic DailyStar. 

Însă, de ce este zodia atât de importantă pentru modelul brazilian? Ei bine, deoarece a avut multe relații care s-au terminat prost, ea a decis să fie mai atentă la semnul zodiacal al potențialilor parteneri, astfel încât, să poată afla încă de la început anumite trăsături ale persoanelor cu care se întâlnește.

„Semnele noastre, luna, totul spune multe despre cine suntem și ne ghidează viața. Sunt oameni care nu sunt compatibili și pentru ca o relație să funcționeze, totul trebuie să fie bine aliniat”, a mai adăugat ea.

Are o zodie pe care o evită mereu

De asemenea, Wanessa a mai precizat că, atunci când o prietenă îi aranjează o întâlnire, trebuie neapărat să știe anumite aspecte: „Încerc mereu să abordez acest subiect într-un mod relaxat. Când persoana nu știe nimic despre ea, întreb data nașterii, ora”. Ea are și o zodie pe care o evită de fiecare dată: Fecioarele. Potrivit ei, bărbații născuți sub acest semn sunt „încăpățânați și inflexibili”, iar dacă întâlnește o persoană născută în zodia Fecioarei, ea pune capăt imediat întâlnirii.

„Dacă este Fecioară, știu că nu va merge foarte bine. Voi întrerupe conversația chiar acolo. Sunt încăpățânați și inflexibili. Am avut de-a face cu oameni foarte critici și, în ciuda faptului că sunt atenți la detalii, nu își pot arăta sentimentele în mod clar. Nu funcționează pentru mine, la urma urmei, de ce să îmi pierd timpul cu ceva pentru care știu că nu voi găsi o soluție?”, a încheiat Wanessa Moura, conform sursei menționate.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net