Ce meserie ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Berbecii sunt buni antreprenori

Ultima actualizare:

Cu toţii căutăm slujba perfectă şi dacă nu o găsim ne mulţumim cu un compromis. Însă diferenţa dintre jobul ideal şi meseria de coşmar este scrisă în stele, susţine astrologul australian Rose Smith. Iată ce meserii se potrivesc de minune diferitelor semne zodiacale!

Aproape un milion de români au intrat în şomaj din cauza situaţiei de urgenţă impuse de pandemia de COVID-19. Şi pentru că astrele spun că orice schimbare profesională trebuie să fie în conformitate cu semnul zodiacal, iată ce ne sfătuieşte astrologul australian Rose Smith: ”Astrele spun că următorii ani vor fi afectaţi grav din punct de vedere economic şi social de COVID-19, aşa că vor reuşi în viaţă doar oamenii care sunt plătiţi pentru că muncesc şi le face plăcere ceea ce fac”.

an

Astrologul australian Rose Smith
Astrologul australian Rose Smith

Ce slujbe trebuie să ”vânați” în funcție de semnul zodiacal:

  • Vărsător (21 ianuarie - 20 februarie) - Meseriile unde performează sunt: în ONG-uri sau misiuni umanitare; în meteorologie, comunicații, electronică, cercetare și inovare tehnologică; politică de opoziție; orice legat de Internet. E important să facă altceva în fiecare zi.
  • Pești (19 februarie - 20 martie) - artist, muzician sau pictor; astrolog sau spiritist; medic sau vindecător cu leacuri tradiționale; terapeut cromatic; lucrător în domeniul Resurselor Umane sau asistenței sociale; designer de modă, bijutier sau activist ecologist.
  • Berbec (20 martie - 19 aprilie) - antreprenor, Relații Publice, carieră militară, posturi de conducere, meserii care presupun creativitate; carieră sportivă; meserii care presupun sarcini diferite de la o zi la alta; broker sau parior.
  • Taur (19 aprilie - 20 mai) - șef de șantier, constructor sau manager de proiect; chef sau director de restaurant; agent sau impresar muzical; director de teatru, de casting sau agent publicitar; art director, designer de apartamente sau arhitect.
  • Gemeni (21 mai - 21 iunie) - jurnalist; relații publice sau Social Media; DJ sau cântăreț, profesor, educator sau mentor; agent de publicitate sau copywriter; blogger de călătorie și activități de cercetare.
  • Rac (21 iunie - 22 iulie) - consultanță sau asistență socială; bucătar sau patiser; agent de vânzări; actor, muzician sau interpret; doctor; profesor sau consultant pe diferite de teme; liber profesionist.
  • Leu (23 iulie - 22 august) - Relații Publice; orator motivațional pentru diferite organizații economice; media influencer; actor sau prezentator TV; director sau manager; meserii care implică arta și acțiunile caritabile.
  • Fecioara (23 august - 22 septembrie) - acupuncturist sau nutriționist; bancher sau broker; pădurar sau grădinar; ecologist; statistician, matematician, contabil sau director; manager de proiect.
  • Balanță (22 septembrie - 22 octombrie) - Relații Publice; hair stylist sau creator de modă; negociator sau mediator; avocat, consultant, judecător sau procuror; decorator de interioare; activități în domeniul estetic, orator sau organizator de nunți și evenimente.
  • Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie) - detectiv particular; doctor legist sau director de pompe funebre; terapeut sexual; polițist; executor judecătoresc sau manager pentru situații de criză; chirurg.
  • Săgetător (21 noiembrie - 21 decembrie) - scriitor, scenarist, dramaturg sau influencer; ghid sau aventurier, marketing sau activist pe probleme de drepturile omului; slujbe complexe care presupun mai multe sarcini; profesor; posturi de conducere.
  • Capricorn (21 decembrie - 21 ianuarie) - consultant financiar, contabil sau negociator; polițist, pompier sau paramedic; profesor universitar; director executiv; cercetător științific; CEO într-o companie mare; analist de business.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net