EXCLUSIV! Previziuni complete pentru toate zodiile până la sfârșitul anului! Un celebru astrolog dezvăluie tot: „Nu vă mai compromiteți, nu vă mai mințiți pe voi”

#Exclusiv Click!

Ultima perioadă a fost cu siguranță extrem de dificilă pentru toată lumea: răsturnări de situații, despărțiri și multă suferință. Mulți se simt copleșiți de influențele astrale însă anul viitor se anunță promițător pentru mulți nativi. Până atunci, aflăm împreună previziunile astrale de la celebrul astrolog Thomas Rob care ne explică în detaliu cu ce se vor confrunta nativii zodiacului în ultima parte a anului. 

Previziuni complete pentru toate zodiile până la sfârșitul anului!
Previziuni complete pentru toate zodiile până la sfârșitul anului!

Thomas Rob este astrolog autorizat cu o vastă pasiune pentru simbioza psiho-astrologiei în parametrii practici și actuali. Acesta a urmat nu mai puțin de 6 cursuri de specializare astrologică (din România, U.K și America). Formarea sa nu se termină însă aici, acesta își continuă parcursul prin nenumărate ateliere și cursuri de specializare în domeniu.

Previziuni complete pentru toate zodiile până la sfârșitul anului!

V-ați întrebat vreodată lucruri precum - De ce mi se intâmplă numai mie?”, „- De ce trebuie să trec eu prin asta?” sau „- Cu ce am greșit?”? Dacă da, și mai ales dacă aceste întrebări au revenit și în prezent sau în trecutul recent, vreau să cunoașteți faptul că sunteți aleși ai Universului, în acest macro-proces de trezire subconștientă, menit să vă dezvolte către o direcție pe deplin conștiență. Conștientă de prezent, de nevăzut, de propria persoană, de propriul suflet. Asta cu propriul suflet, înțeleg, este greu. Dar în prezent și mult timp de acum încolo, cam acesta este scopul. Aceasta este viziunea Universului. Depărtarea de minciuna de sine, la care din păcate, am ajuns să excelăm. Este normal ca acest proces să fie greu, dată fiind perioada vastă în care, conștient sau inconștient, am fost împinși să acceptăm tot ce vor ceilalți, să le facem celorlalți pe plac, să avem acest „ceilalți” în minte încă de când deschidem ochii, de dimineață sau să-i considerăm pe toți cei de lângă noi, cele mai bune influențe. Ei bine, evoluția răsare în viața noastră când originalitatea, puterea de decizie, suveranitatea interioară și mai ales, autenticitatea, sunt aduse la lumină. Din 2022-2023, sunt convins că multora dintre noi ne-au fost deschiși ochii, ni s-au arătat compromisurile exagerate, influențele exterioare nefaste, atașamentele toxice, lucruile băgate sub preș, dependențele de orice fel etc. Poate mai mult ca niciodată.

Însă acum, pe finalul tranzitului Nodurilor Lunare („Destinului”, cum i se spune...) pe axa Berbec-Balanță („Eu versus ceilalți”), suntem trași la răspundere în raport cu conexiunea dintre rațiune și spirit, necesară șlefuirii noastre, ca ființe unice și interconectate unele de celelalte. Mai exact, dăm test la materia „Conexiunea cu propriul suflet”.

Celebrul astrolog Thomas Rob dezvăluie toate previziunile
Celebrul astrolog Thomas Rob dezvăluie toate previziunile

Energia din ultimul timp s-a sprijinit pe echilibrarea conceptului de „ceilalți” în raport cu sinele, ca mecanism vital pentru detectarea propriilor valori și a propriei stări de conștiență. Se știa că va fi un tranzit al Nodurilor mai greu...greu pentru că suntem ași la a da sfaturi, la a-i ajuta constant pe ceilalți în tot (chiar și când nu ni se cere), la a acționa drept „Salvatore Della Patria”, la a da vina doar pe exterior, pentru ce ni se întâmplă. Mai nou, și pe Univers, Dumnezeu... Însă, când vine vorba de noi, mai greu.

Astfel, energia planetară urlă să facem ajustările necesare, pentru a ne reconecta la noi. Cum se face asta? Păi...Să înțelegem de ce reacționăm într-un anume fel, de ce suntem, poate, constant neliniștiți, ce pattern-uri cărăm cu noi în relațiile personale și poate, nu sunt ale noastre, cât de deconectați suntem de rădăcinile procreaotare. Este necesar să ne punem constant întrebări, să ne ,,băgăm în seamă” nevoile mai mult, să vorbim mai mult cu noi, cu gândurile noastre, cu durerile noastre. Noi plusăm doar stările bune, energiile acelea înalte. De supărări, fugim. Este normal să preia controlul, atâta timp cât și acestea, fac parte din noi. Ignorându-le, ne facem rău. Dacă am avea curajul ca ori de câte ori ne scade starea să discutăm cu noi ca și cum l-am sfătui pe cel mai bun prieten s-ar mai încălzi și acele supărări. Când ne e frig, alergăm să intrăm la căldură. Ei bine, așa și aceste supărări aleargă după noi să fie înțelese, acceptate, împăcate, încălzite. Odată înțeles nucleul putem discuta despre o gândire pozitivă care să nu fie falsă, să nu pună plapuma peste răceala din noi și care, de altfel, să fie cu adevărat reală. Cu toții avem în noi optimism, încredere și speranță. Ele sunt acolo, însă condiția umană, cu care am venit, are o regulă: fără rău, n-am ști cât de bine ne este. Fără să coborâm în pivniță, n-am găsi zacusca aceea bună. Nodul Nord în semnul Berbecului a adus pârjolire emoțională, tocmai, pentru a ne trezi flama interioară, care să ne lumineze constant calea și inima. Acest sfârșit de toamnă, vrea să ne conducă spre ea. Alături de acest Nod Nord, mai avem câțiva discipoli care aduc, iarna aceasta, lecții benefice pentru trezire.

Marte va intra din Rac, în semnul Leului, pe data de 4 Noiembrie, începându-și direcția aparent retrogradă pe data de 7 Decembrie. În Ianuarie, se întoarce în semnul Racului și va sta acolo până în Aprilie 2025. Acesta aduce cu el reconectarea cu tot ceea ce reprezintă neamul, strămoșii, arborele genealogic, sentimentul de acasă în orice, stabilitatea și siguranța noastră emoțională, procese care se vor realiza prin trezirea unor temeri bazate pe pierderi, abandon, singurătate sau respingere. La nivel mondial, acest tranzit pune alegerile prezidențiale în prim-plan, direcționând noi traiectorii de dezvoltare statală. De asemenea, tradiționalismul va duce confruntări directe cu mecanismele progresiste, aceste două valențe având capacitatea de a stârni revolte, scandaluri sau tensiuni umanitare. Planul imobiliar și alte aspecte legate de horeca, spitale, restaurante, proprietăți sau bunuri personale vor trece prin revizuiri legislative.

Pluto este pentru ultima dată în Capricorn până în anul 2255, intrând în Vărsător de pe data de 19 Noiembrie (va sta aici până în 2044). Acesta își dorește să demolăm, din proprie inițiativă, acele obișnuințe învechite, care conferă o falsă stabilitate propriei persoane, în vederea creării unui spațiu necesar șlefuirii unor direcții viitoare benefice pentru noi. Acest proces are la bază puterea prezentului și voința transformării acestuia. La nivel mondial, aspecte care implică corupția instituțională, politică sau bancară vor fi evidențiate.

horoscop jpeg

Saturn și Jupiter vor sta în aspect de cuadratură până la mijlocul anului 2025, emițând un mesaj foarte clar: nu vă mai compromiteți, nu vă mai mințiți pe voi, șlefuiți-vă mentalul în vederea asimilării unor noi principii sănătoase de viață, eliminați frica și nu vă mai lăsați manipulați de tot ce mișcă. La nivel macro, războiul informațional, instigarea la frică, aducerea în discuție a virușilor sau altor bacterii ca mecanisme principale de influență a oamenilor, restricțiile teritoriale sau în zona călătoriilor, problemele legate de apă sau alte resurse de subsol, creșterea numărului de imigranți blocajele în transporturi și obstacolele legate de conexiune la internet, exporturi, importuri sau aprovizionări ar putea face parte din show.

Mercur va retrograda in semnul Săgetătorului din 26 Noiembrie până pe 16 Decembrie și va scoate la lumină orice tip de neadevăr, mecanism cognitiv ofilit, superficialitate, fățărnicie sau situație unde lipsa limitelor a condus ireversibil spre turbulențe emoționale. Dintr-o perspectivă macro, drumurile, transporturile, avioanele și conflictele cu baze dogmatice sau diplomatice vor plusa. De asemenea, o serie de schimbări legislative, destul de inconfortabile, în raport cu toate elementele menționate mai sus.

Sfaturi de aur pentru sfârșitul anului 2024 - ce trebuie să facă nativii horoscopului

Berbec

Perioadă definitorie pentru fixarea unor direcții benefice viitoare, din punct de vedere relațional sau carieristic. Ajustări în carieră. Reconversii profesionale. Măști sociale care vor cădea și vor da refresh unor prietenii care poate, erau considerate drept solide. Evenimente impactante din punct de vedere emoțional, la nivel de familie sau relații afective. Decizii care implica domiciliul. Obstacole în călătorii și în demersuri specifice, de natură legislativă sau birocratică. Direcția principală este bazată pe recâștigarea suveranității interioare, fixarea unui fond emoțional sănătos și reconectarea cu rădăcinile natale și cu adevăratele însemnătăți ale nucleului antecesorilor, vital pentru funcționarea optimă a identității personale.

Taur

Ajustare mentală puternică. Adevăruri ieșite la suprafață. Teste legate de credință și conexiune cu planurile superioare. Finalități legislative sau legate de călătorii. Noi direcții carieristice, posibile doar odată ce ajustările necesare au fost efectuate. Necesitatea unei conectări mai pronunțate cu propriul corp. Semnale importante legate de sănătate, transmise de către corpul vostru. Conștientizări și reglări în zona prieteniilor de durată sau a apropiaților. Obstacole în călătorii. Deficiențe care implică gadget-urile sau mașinile. Conduceți prudent. Multe ieșiri din zona de comfort. Fluctuații financiare. Discuții de natură financiară care se vor concluziona mai bine decât înainte. Necesitatea de a vă rupe de ceva sau de a da drumul unui atașament toxic. Over-think. Direcționați-vă gândurile în direcții benefice dezvoltării voastre și lucrați mult cu felul în care vedeți lucrurile.

Gemeni

Nevoia de a vă desprinde de o situație care nu vă mai servește existența sub nicio formă. Experiențe memorabile în călătorii. Emoții puternice și teste bazate pe felul în care reușiți să coborâți mai profund în sufletul vostru. Fluctuații financiare. Situații incomfortabile la locul de muncă, necesare pentru a vă împinge să luați o decizie, menită să vă crească valorizarea de sine. Probleme în alimentație. Discuții relaționale importante, care pot împinge cuplul spre concluzii legate de viitorul vostru în doi. Posibilitatea întoarcerii persoanelor din trecut. Teste de responsabilitate și asumare. Energii benefice pentru eliberarea structurilor din viața voastră care pot umbri viitorul. Fiți prudenți, la nivel legislativ. Anumite persoane s-ar putea să-și arate adevărata față.

Rac

Concluzii, decizii și potențiale situații conflictuale în relații, menite să asigure părăsirea pattern-urilor repetitive care fac rău ambilor parteneri. Cei singuri pot da de persoane din trecut sau să întâlnească pe cineva nou. Aveți grijă cu fluturașii în stomac, nu sunt buni. Obstacole în călătorii, treburi administrative sau birocratice. Posibile intenții ascunse în cadrul unor negocieri sau semnări de contracte. Aveți grijă cu legea. Lăsați-vă mentalul maleabil, această iarnă va fi ca un profesor spiritual pentru voi. Cheltuieli neașteptate. Nu vă grăbiți și manevrați totul cu grijă, existând riscuri de tăieturi, răniri sau alte impedimente similare. Schimbări la locul de muncă, reorganizări și restructurări. Protejați-vă sănătatea, faceți analize medicale. Situații importante la nivel de familie sau job.

Leu

Pot apărea proiecte importante menite să adauge claritate și direcție muncii voastre. Concentrați-vă cât se poate de mult pe sănătate, detox-uri și abordați cât mai multă organizare în cadrul rutinei voastre. Teste menite să vă scoată un pic din zona de confort, prin ajustări și îmbunătățiri la nivel de task-uri și timp personal. Fluctuații financiare. Anumite persoane îți vor arăta adevărata față, acceptați adevărul, indiferent că poate fi și mai dureros. Există posibilitatea să fiți împinși înspre a lua o decizie finală. Pătrundeți în necunoscut, acolo se află cele mai frumoase daruri. Grijă la condus și alte tipuri de deplasări făcute în grabă. Din neatenție, pot exista riscuri de accidentări. Spațiul relațional va cere îmbunătățiri. Teste bazate pe conexiunea cu sinele și propriile nevoi. Pot apărea călătorii importante.

Fecioară

Finaluri relaționale, dacă structurile partenerilor sunt șubrede și murdăria este băgată sub preș. Noi direcții profesionale pot scoate in evidență progresul vostru din ultimul timp. Teste bazate pe răbdare, disciplină și detașare. Persoane din trecut pot apărea în viața voastră, cu un scop foarte important. Reset-uri în zona prieteniilor și a anumitor planuri de viitor. Protejați-vă corpul și îndeosebi mintea de orice influență care vă poate încărca negativ. Investiți doar în ce este totalmente necesar deoarece sunt șanse de plăți neașteptate.

horoscop saptamana 5 11 august webp

Balanță

Necesitatea de conectare cu rădăcinile proprii, trecutul transgenerațional având capacitatea să influențeze în mod direct, demersul spațiului vostru relațional din prezent. Anumite situații dificile pot apărea în interiorul familiei sau în relație cu casa. Se va lucra mult cu o energie de tip regenerator, pentru relațiile voastre. Schimbări ale locului de muncă sau la muncă, ajustări în proiectele personale, fluctuații imunitare. Evitați bârfa, oamenii de la care nu aveți ce învăța și nu spuneți planurile voastre oricui. Grijă la condus, cu mașina, cu întârzierile, amânările și alte schimbări bruște de program. Pot apărea noi colaborări.

Scorpion

Schimbări radicale de mentalitate prin prisma unor viitoare evenimente, care vor veni cu învățături profunde. Oamenii din exterior vor plusa în acest sens. Posibile noi pregătiri în direcția unor viitoare planuri în care familia să fie implicată. Teste finale legate de relații, unde vor ieși la suprafață murdăriile băgate sub preș. Teste bazate pe valorizare de sine și pe capacitatea voastră de a renunța la lucrurile care vă dăunează, din toate punctele de vedere. Puteți renaște prin aceste curățări și această renaștere să prindă contur din punct de vedere material. Pot apărea tensiuni și task-uri neașteptate la locul de muncă. Obstacole care pot apărea în zona planurilor administrative sau legislative, dar și în călătorii. Se recomandă să evitați plecările în locuri mult prea îndepărtate de locul vostru actual sau natal. Gestionați-vă finanțele mai bine și evițați investițiile majore. Atenție mare pe sănătate și liniște mentală.

Săgetător

Discuții importante din punct de vedere financiar. Pot apărea oportunități la nivel de proiecte personale, dar și fluctuații financiare în cazul în care acest domeniu al vieții este tratat superficial. Se va plusa foarte mult siguranța voastră de sine și felul în care vă valorizați. Lucrați mult cu mentalul vostru și cu principiile pe baza cărora vă conduceți viața. Situații importante vor avea loc în familie, căsnicie sau în relațiile voastre personale. Situații în care se face o departajare. Va trebui să luați o decizie destul de inconfortabilă, să nu vă fie frică de necunoscut. Lucrați cu simțirea și intuiția. Puneți-vă constant pe primul loc și treziți-vă bucuria la viață, din orice punct de vedere. Anumiți oameni importanți din viața voastră își pot „schimba” acest statut.

Capricorn

Sunteți într-un proces puternic de conștientizare a nivelului vostru energetic curent și aproape de un final al unui ciclu de 16 ani prin care, sunt convins că viața v-a încercat pe toate părțile. Tratați-vă cu recunoștință și mândrie, adică cu mai multă stimă de sine. Multe planuri personale pot prinde contur, este important să faceți curățările necesare și să îndepărtați lucrurile sau oamenii din viața voastră care vă blochează. Multe ajustări pot avea legătură și cu locul vostru de muncă. Este timpul să deschideți ochii în fața semnelor și să vă aliniați cu semnele care vă sunt date de Divinitate. Pot apărea conflicte în relații. Atașamentele de tip toxic nu vor ezita să apară. Voi sunteți cei care trebuie să le observați. Apropiați-vă mai mult de familie și, implicit, de corpul vostru. Abordați detox-urile.

Vărsător

Deschideți-vă ochii în fața barierelor mentale care vă limitează, lucrați cu partea voastră fixistă și pășiți mai mult în necunoscut. Multe persoane își vor arăta adevărata față. Veți avea anumite situații care să vă arate dacă banii voștri sunt generați dintr-un loc de muncă care să vă facă să lucrați de plăcere sau care are la bază, obligația. Dacă este a doua variantă, pot apărea obstacole care să vă facă să vă reconfigurați „traseul”. Alegeți-vă mai mult pe voi, includeți mai multe momente de respiro în cadrul rutinei voastre și fiți conștienți de faptul că va trebui să vă adaptați mai mult decât de obicei în toate spațiile vieții voastre, tema flexibilității fiind total activată. Oameni din trecut pot apărea în viața voastră. Dacă veți pleca pe undeva, aceste călătorii vor putea fi greu de uitat. Planuri amânate din trecut pot fi din nou puse în joc.

Pești

Multe conștientizări vor apărea din zona prietenilor si a grupurilor din care faceți parte. S-ar putea să fie nevoie de curățări generale. Unele persoane sau grupuri influente pot veni cu obstacole pe care nu le vedeți. Teste bazate pe asumarea responsabilității, punerea pe primul loc și alegerea tabieturilor sănătoase. Stabilitatea relațiilor voastre de cuplu va fi definitivată, astfel că pot apărea demersuri finale sau regenerări afective. Schimbări la nivel de direcție carieristică, precum restructurări sau, pur și simplu, schimbări de job. Alegeți să investiți cu cap și concentrați-vă mai mult de investiții de viitor, care să vă coloreze areale importante ale vieții voastre. Sănătatea este vital de luat în considerare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herbalife nutrienti jpg
ceai somn jpg
varza calita dulce jpg
zodii norocoase jpg
tarot webp
gogosi jpeg
pexels Horoscop 28 octombrie
castraveti murati foto shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net