Horoscopul dragostei 21-27 martie. Berbecii experimentează cu mai mulți parteneri, iar Capricornii se îndrăgostesc la locul de muncă

Ultima actualizare:

Click! dezvăluie ce rezervă astrele în săptămâna 21-27 martie din punct de vedere amoros pentru fiecare nativ în parte. Această perioadă stă sub semnul echinocțiului de primăvară, care generează transformări importante pentru cele 12 zodii. Berbecii experimentează opțiunile în ceea ce privește un viitor partener, în timp ce Gemenii au parte de declarații de dragoste din partea unui prieten.

image

Berbec

Soarele intră în Berbec pe 20 martie, dată ce coincide cu echinocțiul de primăvară. Acest moment îți va aduce multă bucurie și energie pozitivă, mai ales când vine vorba de relațiile tale romantice. Deși doriți să faceți ca lucrurile să funcționeze cu persoana iubită, alegeți totuși să faceți un pas înapoi, să experimentați cu oameni noi și să vă mai distrați puțin până când vă veți lămuri dacă relația actuală are perspective de viitor.

Taur

Este esențial să vă faceți timp pentru partener, mai ales mai târziu în cursul săptămânii, în ultimul trimestru de lună în Capricorn, pe 25 martie. Acele cupluri care prioritizează întâlnirile romantice, care iau cina împreună și se destăinuie unul altuia creează o legătură puternică și vor putea trece peste orice obstacol.

Cu toată energia pe care o aduce echinocțiului de primăvară, pot exista evenimente romantice neașteptate. Nativii care sunt deja într-o relație vor fi nevoiți să demonstreze că pot fi un sprijin emoțional pentru partener.

Gemeni

Echinocțiul de primăvară este momentul în care o prietenie cu cineva ar putea evolua într-o legătură mai profundă. 20 martie va fi o zi a revelațiilor, în care s-ar putea să începeți o legătură amoroasă cu o cunoștință mai veche, sau e posibil ca măcar acea persoană să-și declare dragostea față de dumneavoastră, fapt pe care l-ați simțit de ceva vreme, dar nu ați vrut să-l recunoașteți. Cu toate acestea, este posibil ca amândoi să nu fiți încă pregătiți pentru un angajament amoros.

Rac

Cel mai bine pentru sufletul dumneavoastră în această perioadă este să vă focusați pe activitățile pe care le iubiți și să petreceți timp cu prietenii. Chiar dacă preferați un suflet pereche, acesta este unul dintre aspectele ce se va materializa în timp. Cu siguranță este loc pentru povești de dragoste și drame.

Echinocțiul de primăvară din alt semn cardinal Berbec vă oferă o mai bună înțelegere a ceea ce doriți și aveți nevoie de la un partener. Săptămâna se desfășoară cu Luna în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor pe 25 martie, ceea ce înseamnă că vă veți avea parte de evenimente romantice karmice.

Leu

Veți simți că este momentul potrivit să arăți lumii adevărata conexiune pe care o aveți cu partenerul, ca un semn că relația este un afoarte serioasă. Nativii care sunt într-o relația vor ajunge la consens major cu partenerul pe parcursul echinocțiului de primăvară. Veți putea comunica mai bine unul cu celălalt la începutul noului sezon, ceea ce vă va permite să vă consolidați relația.

Data de 25 este un moment pentru a schimba puțin dinamica și a condimenta relația de cuplu.

Fecioară

Începi să-ți vezi partenerul așa cum este cu adevărat și să-i accepti defecte. În trecut ai fi renunțat la relație, însă acum vezi situația dintr-o perspectivă mai matură și descoperi că amândoi puteți evolua împreună.

Sentimentele și trăirile nativilor din Fecioara vor cunoaște o evoluție aparte pe parcursul săptămânii, mai în timpul ultimului sfert de lună din Capricorn, pe 25 martie, când veți avea niște conștientizăi importante.

Balanță

Chiar dacă conexiunile planetare pentru nativii în Balanță te vor face să te simți ceva mai conștient de vulnerabilitățile sale, nu lăsa nimic să-ți afecteze încrederea în propriile forțe. Comunicați cât mai mult cu prietenii și familia în această perioadă pentru a înțelege ce aveți cu adevărat nevoie pentru a fi într-o relație sănătoasă. Ultimul sfert al lunii martie, începând cu data de 25 marchează un moment ce necesită multă diplomație din partea ta la toate nivelurile.

Scorpion

Nativii în Scorpion trebuie să aibă în vedere că construirea unei relație de cuplu este un proces care necesită timp. Totuși, săptămâna aceasta, vei avea în vedere o posibilă legătură sentimentală, datorită trecerii soarelui în Berbec pe 20 martie. Ai tendința să lași oameni în viața ta, chiar dacă nu ești sigur că poți avea încredere în ei.

Pe 25 martie, vei avea parte de o provocare la nivel emoțional și va trebui să decizi dacă îți urmezi intuiția în ceea ce privește o persoană din anturajul tău. Deși îți este greu, încearcă să lași fricile deoparte și te bucuri de oportunitățile romantice.

Săgetător

Zodia ta caută relații care îți oferă independența extremă. Echinocțiul de primăvară poate aduce o conexiune romantică neconvențională sau cel puțin vei lua în considerare o astfel de relație. Cei care au fost în relații de lungă durată ar putea căuta puțin mai multă libertate în anumite privințe, fie că este vorba de a-ți deschide mintea către noi posibilități sau chiar de a dezvolta noi hobby-uri care te conectează cu un grup mai mare de persoane.

Ultimul sfert al lunii martie, din data de 25, poate crea niște situații hilare care vă vor permite să fiți mai relaxat și încrezător în forțele proprii. Ultimul sfert al lunii martie poate fi un moment benefic pentru cei care doresc să-și extindă familia.

Capricorn

Vă simțiți țdestul de relaxat în această perioadă, iar echinocțiul de primăvară nu va face decât să accentueze acest lucru. Vă veți gândi la modalități noi de a vă îmbunătăți viața amoroasă, așa că s-ar putea să recurgeți la metode inedite și creative de a consolida relația cu partenerul.

Singura avertizare este că ultimul sfert de lună din 25 martie vă poate împiedica să vă exprimați sentimentele la nivel profund. Pentru cei singuri, este posibil să faceți o pasiune pentru unul dintre colegii de la locul de muncă, ceea ce vă va afecta puțin capacitatea de concentrare.

Vărsător

Preferințele tale personale în ceea ce privește viața amoroasă se schimbă ceea ce te face să fii mai deschis la noi experiențe cu partenerul tău. Este un moment în care te poți decide să te implici la un nivel mai profund. Echinocțiul de primăvară este un moment prielnic pentru a te conecta cu cei apropiați, persoanele în preajma cărora poți fi tu însuți. Acest lucru vă va permite să vă simțiți încrezător și suficient de sigur de sine pentru a dezvolta relații amoroase frumoase.

Pești

Energia din jurul echinocțiului de primăvară vă va conferi încredere în sine și veți avea curajul să vă exprimați sentimentele. Vă doriți de mult timp să vă faceți cunoscute sentimentele față de o anumită persoană, iar această săptămână este extrem de benefică pentru confesiuni și declarații de dragoste.

Data de 20 martie marchează debutul unor zile pline de aventură și emoție. Această perioadă va dura până la la data de 25 martie, când ultimul sfert de lună din Capricorn vă va pune la încercare abilitățile de ascultare.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net