Horoscop săptămâna 27 august - 1 septembrie. O zodie va trăi una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale, iar Racii vor avea parte de câștiguri neașteptate

Doar câteva zile ne mai despart de finalul acestei veri. Lorina, astrologul Click! știe cum vor arăta aceste ultime zile din luna august, dar și ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale până pe 1 septembrie.

Horoscop săptămâna 27 august - 1 septembrie
Horoscop săptămâna 27 august - 1 septembrie

Berbec

Poate că ar trebui să fiți ceva atenți la aspectul vostru, să vă actualizați garderoba, să lucrați la un look elegant. Pentru a deveni mai atrăgători, trebuie să acceptați cu îndrăzneală orice schimbare.

Până pe 28, situația va reveni la normal, vă veți simți din nou mai calmi și mai armonioși. Va fi una dintre cele mai favorabile și mai creative perioade în care veți putea demonstra cu succes abilitățile intelectuale și organizaționale, veți putea cunoaște noi oameni interesanți.

Dorința de a vă întoarce la vechiul loc de muncă, de a porni activități cândva abandonate, poate fi satisfăcută, deoarece orice dorință de schimbare întoarsă poate fi realizată cu ușurință.

Afectiv, prețuiți familia, vă adorați copiii și aveți grijă de părinți. Idealizarea se află în sângele vostru, doar că asta uneori merge în detrimentul relațiilor.

Ultimele 2 zile din săptămână e o perioadă bună pentru călătorii, precum și pentru activități științifice, pedagogice și creative.

Taur

Deși va trebui să lucrați din greu pentru a reuși, eforturile nu se vor pierde și veți putea atinge o stabilitate financiară și profesională semnificativă. Va trebui totuși să efectuați o introspecție aprofundată, pentru a vă da seama de adevăratele aspirații, pentru a identifica cu exactitate punctele tari și punctele slabe, a plasa corect accentele și abia după aceea să treceți de la teorie la practică. Cu toate acestea, nu vă bazați doar pe cei dragi și pe patroni, ci căutați surse de venit! Spre exemplu, este un moment bun pentru a vă transforma hobby-ul într-o afacere profitabilă. Nu este necesar să economisiți banii câștigați, căci o parte din aceștia pot fi cheltuiți pe lucruri pe care intenționați să le achiziționați de mult timp.

Între 29-30 ar trebui să fiți mai atenți în declarații, să nu vă dezvăluiți planurile sau informațiile confidențiale, deoarece există riscul ca unii să poată profita de acest lucru și să vă dea planurile peste cap.

Gemeni

Comportamentul prea arogant va deveni un obstacol în calea atingerii obiectivelor personale, iar înșelăciunea și trădarea inevitabilă vă va surprinde, căci vine de la oameni de la care nu vă așteptați, de la prieteni apropiați.

A doua jumătate a perioadei va fi mai armonioasă, cel puțin afectiv. Vă veți ocupa imparțial de organizarea casei, a familiei și a spațiului, iar ordinea și puritatea gândurilor vor fi în prim plan. Datorită culturii comportamentului și a bunului simț veți reuși a crea o relație puternică cu alesul vostru. Singura problemă ar fi descoperirea unei minciuni a partenerului, căci ea aduce conflicte și resentimente persistente. Puteți rămâne chinuiți de amintiri, iar asta deprimă.

Nativii singuri vor putea întâlni o persoană drăguță, care are dori să construiască ceva pe viitor. Din păcate, dezamăgirile pot apărea la a doua sau a treia întâlnire!

Rac

Vă confruntaţi cu pierderi şi câştiguri neaşteptate, ieşiţi cumva în echilibru dar stările emoţionale vor fi destul de intense şi vă pot marca nivelul de energie prin trecerile de la cald la rece ca natură a veştilor primite. Cheltuielile pot fi pe aceeaşi linie,unele neaşteptate şi care să vă facă să recalculaţi bugetul în special dacă vor avea legătură cu căminul sau un membru al familiei care vă solicită sprijinul. E indicat să nu vă abateţi de la înţelegerile contractuale în care sunteţi parte, mai ales fără să discutaţi cu toate părţile implicate. Începeţi să manifestaţi interes pentru interesele partenerului, vreţi să sporiţi nivelul de intimitate, să îl cunoaşteţi mai bine. Curiozitatea vă sporeşte legat de viaţa prietenilor şi puteţi relua legătura cu persoane cu care aţi rămas în relaţii amicale dar nu prea aţi mai avut contact în ultimul timp.

Leu

Atenţia trebuie să se orienteze corect în sensul că puteţi intra în conversaţii tensionate cu partenerul, când de fapt intenţiile şi sfaturile acestuia trebuie luate mai mult în calcul şi puse deasupra sfaturilor venite de la prieteni care acum vă pot pune pe o cale eronată. E indicat să analizaţi argumentele venite de la partener şi să acţionaţi pe direcţia indicată, chiar dacă discuţiile şi micile detalii superficiale ar favoriza oportunităţile subliniate de grupul de prieteni. Riscurile financiare trebuie asumate cu un grad de risc calculat şi după un plan de cercetări asupra domeniului ţintă. Detaliile din proiectele profesionale devin importante, fac diferenţa dintre admitere şi respingere în următoarele etape profesionale. Deplasările vor fi numeroase, drumurile scurte vor fi la ordinea zilei şi e bine să fiţi pregătit cu apă, mâncare pentru a nu apela la soluţii din mers care să producă disconfort abdominal sau dureri de cap.

Fecioara

Perioada e una în care puteți înainta, puteți rezolva lucruri, afaceri, puteți stabili întâlniri importante sau face tranzacții financiare. Tot acum, veți avea ocazia să creați o bază bună pentru viitor, să negociați, să picați cu alții de acord asupra problemelor importante, să faceți planuri strategice și să stabilizați situația la locul de muncă. Sarcinile și obiectivele comune, interesul pentru activitățile colective pot fi suficient de semnificative pentru carieră, dar dorința de a atrage totul la voi, de a arăta individualismul și egoismul ar provoca rezistență și nemulțumirea altora. Trebuie să acționați prudent, să evitați conflicte, dispute, precum și în tranzacții sau proiecte dubioase.

Sunt posibile pierderi financiare, achiziții nereușite și daune materiale. Va trebui să vă împărțiți între muncă și casă, acolo unde pot apărea probleme și dificultăți. Nu este de dorit să vă lansați în tranzacții cu bunuri imobiliare, nici să faceți împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare, deoarece riscul este foarte mare.

Balanța

Va trebui să acționați constant, dar în același timp să învățați să vă economisiți energia. Totul va începe cu pași mici, cu idei proaspete interesante, călătorii bruște, schimbări la locurile de muncă, noi colegi, obiective neobișnuite. Nu va fi timp să vă relaxați, dar totuși trebuie să o faceți periodic. Faptul că veți dori să fiți primii care să aveți dreptul la replică sau la inițiative, o să deranjeze pe ceilalți și se pot ivi conflicte. Simțul comun, caracterul practic, capacitatea de a pătrunde profund în esența a ceea ce se întâmplă și de a găsi o ieșire în cele mai dificile și confuze situații, vă vor ajuta să depășiți orice obstacole, precum și să sugerați altora o linie corectă de comportament . Astfel, cu precădere până pe 27, este o perioadă favorabilă pentru organizarea de întâlniri importante, pentru încheierea de contracte, pentru găsirea de sponsori ori recrutarea angajaților.

Scorpion

Nu va fi o perioadă ușoară, deși în prima jumătate de săptămână veți fi susținuți astral, cel puțin profesional. Cariera va continua schimbările pozitive care au început probabil în trecut și se vor ivi noi idei, sugestii și conexiuni.

Ca stare de spirit, veți dori mai curând o analiză a trecutului și prezentului, veți dori să vă înțelegeți propriile sentimente, să aflați care este scopul și misiunea-n viața asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă privește în mod direct, se va estompa în fundal și veți deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esențial să nu rămâneți mult timp în ea pentru că vă vulnerabilizează. Veți fi sensibili la critici, bârfe și nu veți răspunde în mod adecvat la ceea ce se întâmplă. Va exista tendința de a exagera pericolul, de a ceda sentimentelor, temerilor, lucruri care vă vor împiedica să construiți o linie corectă de comportament. Această perioadă ar fi mai potrivită pentru vacanță, creativitate individuală și odihnă sau preocupare de afacerile personale și cam atât. Trebuie să fiți extrem de reținuți în declarații, idei, gânduri, deoarece ele pot fi interpretate greșit de ceilalți.

Săgetător

Crește riscul de a lua decizii eronate, de a face gafe și a vă pierde credibilitatea. Este motivul pentru care de la început vă sugerez amânarea lucrurilor importante și poate ar fi bună o vacanță care să vă retragă din tumultul problemelor. Luându-vă o pauză, o să vă puteți reîncărca bateriile și veți fi feriți de complicații.

Primele 4 zile nu sunt favorabile comunicării și mulți pot simți dependența de ceilalți, ceea ce poate agrava și mai mult starea. Va trebui să cheltuiți mult mai mulți bani pe planuri și proiecte care vi s-au părut destul de reale și ușor de realizat în trecut. Acum se dovedește că v-ați înșelat. Opriți-vă tendința capricioasă, aroganța și vanitatea, pentru că toate se pot întoarce împotriva voastră și nimeni nu vă va găsi nicio scuză. Norocul va rămâne în gestionarea echilibrului, în finalizarea restanțelor, a acelor lucruri rămase nerezolvate. Bazați-vă doar pe voi, pentru că nimeni nu va fi dispus să coopereze.

Capricorn

În ciuda dorinței de a reuși peste tot și de a vă face treaba bine, pot apărea mulți factori neplanificați care vor încetini sau vor face ravagii în activitățile voastre. Pot apărea schimbări și în relațiile cu prietenii sau rudele apropiate. Ultimele,pot avea nevoie de suport și astfel voi va trebui să luptați pe mai multe fronturi. Este posibil să fie nevoie de regândirea planurilor și obiectivelor pentru perioada următoare, deoarece circumstanțele schimbate vor dicta noile condiții pentru care trebui să vă pregătiți, atât din punct de vedere moral, cât și material. Veți îndeplini nu numai îndatoririle proprii, ci o să vă asumați și responsabilitățile altora, veți învăța noi metode de lucru și o mulțime de informații suplimentare importante.

Atenție, căci primele 3 zile veți fi mai predispuși la melancolie, nemulțumire! Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru contactele de afaceri, călătorii, încheierea de contracte pe termen lung.

Vărsător

În viața personală vă așteaptă evenimente furtunoase, dificultăți și adesea va trebui să acționați foarte flexibil pentru a menține armonia în relații și pacea în casă.

Inimile singuratice au toate șansele de a întâlni pe cineva interesant, cel mai probabil vă veți cunoaște în vacanță. Evenimentele se pot mișca foarte repede, iar dacă nu există chef de o relație serioasă, vă sfătuiesc să luați măsuri. În caz contrar, riscați să jigniți pe cineva care poate nu merită.În cea mai mare parte, va exista un amestec de romantism ușor, flirt și distracție fără obligații.

Revenind la partea profesională, la final de săptămână se vor regla lucrurile, veți putea rezolva greșelile din trecut, iar cariera va începe să se dezvolte destul de activ. Se vor putea vedea rezultate concrete și pozitive din eforturile din trecut, veți deveni mai creativi și veți îmbunătăți relațiile în cadrul echipei. Este un moment favorabil din punct de vedere strategic pentru întâlniri, negocieri, discuții cu șefii, cooperare, iar asta va ajuta la consolidarea bazei materiale.

Pești

Contradictorie perioadă, plină de evenimente și experiențe atât pozitive, cât și negative! Acest lucru va fi vizibil nu numai în sfera socială, ci și în domeniul profesional. Pur și simplu nu veți avea timp să vă plictisiți. Iar ideea nu este doar în circumstanțele exterioare, ci și în dorința sporită a voastră de a aduce noutate în viață, de a face ceva spre care ați fost atrași de mult timp, de a vă apropia de oamenii lângă care v-ați tot visat să fiți alături perioadă lungă de timp.

Ați putea avea perspective de muncă tentante, multe întâlniri și călătorii, unele inițiate chiar de voi. Sunt posibile întâlniri neobișnuite cu vechi prieteni sau rude cu care relația a fost întreruptă până acum. De asemenea, potențialul intelectual se activează, veți dori educație suplimentară sau unii vor putea obține un succes semnificativ în activitățile științifice. Veți fi înconjurați constant de oameni, iar cercul de comunicare se extinde semnificativ și casa vă va deveni un loc de întâlnire. Comunicarea activă va ridica starea de spirit emoțională și creativă și veți reuși să aruncați povara mentală de pe umeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net