Horoscop săptămâna 4-10 octombrie 2021: Vărsătorii iau decizii pe care le regretă


    Horoscop săptămâna 4-10 octombrie 2021: Vărsătorii iau decizii pe care le regretăfoto: Pixabay
Horoscop săptămâna 4-10 octombrie 2021: Vărsătorii iau decizii pe care le regretăfoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 octombrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 4-10 octombrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Vărsător iau decizii pe care le regretă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Energia vă este împărțită în mai multe direcții. E indicat să mai amânați din întâlnirile care pot avea un impact semnificativ asupra sectorului financiar sau asupra stării generale. Puteți fi împins de la spate de cei din jur să faceți unele mișcări de care ulterior să vă dați seama că nu sunt foarte profitabile. Fiți prevăzător în a urma sfaturi din exterior sau chiar de la membrii familiei care, neintenționat, vă pot îndruma pe o cale eronată și apoi să apară discuții explicative. Vă pierdeți ușor motivația sau interesul pentru lucrurile achiziționate acum, chiar dacă era ceva ce vi se părea că e foarte necesar sau vă doreați de multă vreme. Apropos de acest plan al banilor, e mai bine să nu purtați cardul de economii cu voi. Nu sunteți foarte conștient de motivația subtilă pentru care simțiți că vă trebuie acum unele lucruri și cumpărăturile nu sunt cea mai bună variantă. Cel mai indicat e să faceți lucruri pentru propria persoană, să apelați la proceduri pentru corpul fizic care să vă ofere detensionare și liniștire în interior-un masaj de relaxare sau plimbări cu muzica preferată pe telefon.

Horoscop săptămânal Taur:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Atrageți oamenii potriviți. Vă bucurați de combinația echilibrată de pasiune și răbdare, iar cea mai bună soluție e să profitați de perioadele când vă simțiți energizat și să programați ieșirile și discuțiile în funcție de starea personală. Ascultați-vă intuiția, iar dacă sesizați oportunități, nu mai stați pe gânduri și apelați la rețeaua de cunoștințe care acum vă pot sprijini fie cu informații, fie cu suport material pentru a iniția și a pune lucrurile în mișcare. E momentul să vă urmăriți propriul interes, să lăsați pe ceilalți să evolueze în propriul ritm și în funcție de propriile nevoi. Vă simțiți bine, provocări mari pe partea de sănătate nu sunt, la ce e bine să fiți atenți sunt rănirile din neatenție sau din grabă. Ieșiți din starea de  autopilotare și vedeți ce prezintă importanță, nu-i lăsați pe ceilalți să stabilească ei în locul vostru. Evitați să intrați acum în conflicte, mai ales în cele dintre colegi, pentru că vă implicați în lupte care nu vă aparțin și nu sunteți pregătit cu argumente.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Sinceritatea este cea mai simplă cale. E important să ajustați doza în funcție de persoană. Prea multă deschidere poate avea un efect paradoxal și să fiți nevoit să reparați relația chiar cu persoane importante pentru viața voastră profesională. Tendința este să nu vă cenzurați, dar efortul trebuie făcut în această direcție. E nevoie să alegeți să păstrați relațiile, să îi puneți pe cei care v-au ajutat sau vă sunt în prezent alături mai presus de nevoia personală de a respecta cu strictețe regulile sau de nevoia voastră de a avea dreptate. Dacă nu puteți evita să spuneți ce ați observat, e indicat să alegeți o exprimare constructivă a criticilor, mai empatică și apoi să folosiți tehnici de conversație care să nu vă răpească totuși prea mult din popularitate. Soluția pentru detensionare apare dinspre zona călătoriilor sau a unor plimbări mai lungi, fie din simpla cercetare a ofertelor pentru următoarea vacanță.

Horoscop săptămânal Rac:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Cuvântul cheie e temperanță. Vă treziți implicat în dileme de familie, în discuții pe care le-ați mai purtat și acum pot apărea consecințele. Ori vi se degradează starea fizică de la nervi și veți fi forțați ca în decursul perioadei să vă concentrați să eliminați simptomele neplăcute, ori unele relații vă pot cere atenție pentru a repara daunele făcute de cuvinte spuse la nervi. Aveți putere și diplomație să gestionați conversațiile de după, dar e mai indicat să opriți din fașă izbucnirile nervoase de furie și resentimente. Căutați metode de a descărca forța interioară, optați să mergeți la sport, să faceți mișcare mai ales în natură sau în medii care să vă facă plăcere și prin alte simțuri–vizual, olfactiv sau auditiv. Linia între control și lipsa de control e foarte fină acum și dacă găsiți activități care să vă ofere debușee, evitați multe din consecințele negative ale unei răbufniri de moment.

Horoscop săptămânal Leu:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Aveți planificate sau apar pe parcurs întâlniri numeroase, prezentări și devine importantă organizarea timpului. Provocarea principală apare de la comunicare. Aveți nevoie să treceți peste frustrările de acasă, pentru că da, pe plan relațional, pot apărea conflicte care pentru voi iau proporții mult mai mari decât au fost în realitate și vă consumați astfel din energie pentru a face față tumultului de temeri sau îngrijorare privind soarta relației. Așadar, se pot ivi momente când să simțiți că nu puteți vorbi de nervi sau tristețe interioară și să fie nevoie tocmai de cuvinte, de abilitățile de socializare. Nu folosiți argumente pentru care să nu aveți baza statistică sau științifică, apelați la lucruri și formulări clare, la studii de caz, evitați criticile strecurate subtil. Nu dați ocazia la prea multe întrebări deschise nici celor din cadrul mediului de lucru, nici persoanelor din anturaj, fie vecini, fie prieteni. Fiți mai discret și ascultați mai mult unde se poate.

Horoscop săptămânal Fecioară:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Luați atitudine și așteptați-vă să fie nevoie să vă apărați punctul de vedere. Butoanele vă pot fi apăsate de mai multe categorii de persoane și s-ar putea să aveți impresia că toată lumea are ceva cu voi. Provocări și discuții pot veni din zona financiară, puteți fi excepția de la bonusurile acordate la serviciu sau să nu fiți luat în calcul la unele aprecieri, iar asta să vă dea peste cap starea interioară și să vă porniți în tirade și argumente pentru a vă cere drepturile. Ați putea să lăsați lucrurile așa, chiar dacă vi se pare injust, ați evita epuizarea și consumul psiho-emoțional, dar probabil că orgoliul personal va fi mai puternic. Important e să vă exprimați punctul de vedere și să ieșiți cu demnitatea intactă, cu imaginea unei persoane care știe să lupte pentru interesele sale și nu a unei persoane care e doar răzbunătoare. Vă așteptați la sprijin din partea celor de acasă, dar ține tot de voi asta, în ideea în care trebuie să vă formați alianțe și să renunțați la speranțele de suport necondiționat din prima.

Horoscop săptămânal Balanță:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Veți fi mai îngrijorați de evenimentele care au loc în lume și veți dori să înțelegeți totul pe cont propriu și în stilul vostru. Căutarea adevărului, interesul pentru istorie sau politică nu numai că vă vor lărgi orizonturile, ci vă vor permite să decideți asupra propriei poziții, ba chiar să vă enunțați părerea.

Și acum și următoarea săptămână, universul o să vă împingă la acțiune. Veți lucra astfel, dintr-o dată, în toate direcțiile: casă, familie, părinți, munca zilnică și agitația gospodăriei, scris, studiu și cercetare, creativitate și îngrijire a copiilor. Mai puteți? Să nu mai spun că cei pasionați de sport vor găsi timp și pentru asta, căci se vor simți doar așa revigorați. Grijă însă la atitudini extreme, la mișcări necoordonate!

Acasă veți avea de rezolvat probleme, la drum iarăși trebuie să fiți atenți, veștile dinspre rude nu vor fi prea plăcute, iar unele pierderi bat la ușă. Oricum vă recomand rezolvarea propriilor probleme pe cont propriu, fără sprijinul altor persoane.

Horoscop săptămânal Scorpion:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Perioada poate fi fructuoasă pentru dumneavoastră numai dacă munca a fost făcută în avans și au fost depuse eforturi până acum. Dacă o meritați, o veți primi. Mă refer la răsplată. Se pare că nu vor mai funcționa altfel scheme acum, ci doar evaluarea rezultatelor. De aceea, e bine să vă fiți ghidați doar de afacerile vechi care acum promit. Cea mai bună modalitate de a vă realiza planurile este o abordare creativă a oricărei probleme. Așa cum mâncarea,  o gătiți cu ușurință, cu inspirație și în joacă, la fel să încercați să faceți și alte lucruri. Acesta este un timp favorabil pentru dezvăluirea propriilor talente, pentru a reînnoi sau pentru a continua să faceți ceea ce vă place.

Nu uitați de hobby-uri! De asemenea, o bună dispoziție vă va ajuta cu toată forța să vă demonstrați abilitățile, în special pentru acei reprezentanți care lucrează cu copiii sau care activează cu creativitatea. Modificările care au loc în atitudinea voastră vor avea un impact pozitiv și asupra muncii. Puteți obține rezultate bune nu numai în profesia aleasă, ci și în chestiuni complet noi, mai puțin în privința creditelor.

Horoscop săptămânal Săgetător:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Veți fi cam nedumeriți și indeciși în a găsi rezolvări ale problemelor materiale. Va trebui să preluați controlul asupra întregului buget al familiei și să urmăriți cheltuielile, încercând să evitați pe acelea neașteptate. Dacă nu încercați să faceți economii de zi cu zi, aproape că nu veți putea cumpăra cadouri pentru cei dragi.

Ajutor va veni din partea femeile apropiate, fie din familie, fie de la job. Așteptați-vă la vești importante despre excursii sau  întâlniri interesante. Poate că veți  întâlni dintr-o dată pe cineva de la drum, căci noi cunoștințe făcute pe șosea sunt posibile în condiții neobișnuite. Această poate fi o persoană originală și strălucitoare, care va intra în viața voastră ca un tsunami. Singura problemă într-o astfel de situație ar fi aceea că o posibilă relație în devenire  este neliniștită, libertină și nu aduce siguranță.

Horoscop săptămânal Capricorn:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Obiectivele vă vor fi nobile, dar planurile vor depinde în mare măsură de starea de spirit, de forma fizică și de atitudine. E nevoie de restructurare, pentru a vă afla locul în viața colectivă, în societate, ceea ce nu va fi ușor. Selectați pentru asta anturajul, contactele și comunicarea. Nu vă recomand deplasări decât dacă este stringenta nevoie, iar atenția acordată noilor persoane cunoscute să fie maximă, căci cine intră în viața voastră acum, va avea influență îndelungată.

Unii dintre voi traversează momente de cotitură când s-ar putea să aveți impresia că vă fuge pământul de sub picioare. În urma evenimentelor, vin întrebări acute precum "cine sunt eu și de ce am venit în această lume?". Veți reuși să vă câștigați integritatea numai prin eliminarea atitudinilor vechi și înlocuirea lor cu altele noi, în așa fel încât să deveniți conștienți de "sinele vostru". Deși schimbările perioadei pot fi dureroase, ele-s necesare pentru transformarea voastră, atât în sensul fizic, cât și în cel spiritual. Nu disperați, căutați să fiți calmi, ordonați și să dați dovadă de maturitate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Sunteti predispuși la decizii grăbite, ale căror rezultate o să le regretați. Cel mai bun mod de a face față situației și de a aplica energia în direcția cea bună este acela de a face un plan pe care să îl urmați cu strictețe. Așadar, gândiți mai întâi și abia apoi faceți!

Dacă vă aflați în concediu, fiți pregătiți să vă ocupați de absolut tot ce e necesar pentru această călătorie.

La locul de muncă, vă așteaptă zile aglomerate, cu multă activitate, în care vor fi folosite talentele și abilitatea de a acționa în situații dificile și de stres.

Primele zile vor părea tensionate și va fi dificil să vă arătați cele mai bune calități din cauza lipsei de timp. Deschiderea oricărei inconsecvențe va duce la incapacitatea de a analiza situația și de a răspunde rapid la ceea ce se întâmplă.

Horoscop săptămânal Pești:  4-10 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Fluctuațiile de energie vă fac să vă pierdeți calmul. Nu e neapărat o problemă de a reduce ritmul, ci efectiv de suișuri și coborâșuri care vă fac să stați în permanentă tensiune și să vă întrebați cu ce v-ați mai putea să confrunta chiar și la lucrurile cele mai banale. Experiențele perioadei vă lasă simultan surescitat și epuizat. Profitați și ocupați-vă de balanța de plăți și cheltuieli, evaluați soldul contului bancar, regândiți-vă obiectivele financiare și discutați cu cei din jur. Urmăriți ca din fiecare conversație să aflați informații, cereți păreri, opinii ale persoanelor care au experimentat deja situația voastră actuală. Nu rămâneți fixat pe modul de analiză, aveți putere să și faceți un prim pas de a schimba lucrurile, asta însă doar dacă dovediți flexibilitate și înțelegerea faptului că puteți face ajustări pe parcurs, că nu trebuie ca lucrurile să fie perfecte de la început.

Organizați un ritm bun al vieții voastre, din care să nu lipsească detașarea mentalului agitat de problemele mari.

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Panoramă asupra stațiunii montane Brezoi de pe Valea Lotrului din Vâlcea Foto Gheorghe Nicolae jpg
image
image
image
image
eticheta alimente jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg