Horoscop săptămâna 6-12 septembrie. Vești bune pentru 3 zodii. Își pot schimba destinul dacă sunt atente la un detaliu

Lorina, astrologul Click!, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 6-12 septembrie. Pentru 3 zodii urmează câteve zile pline de vești bune. Viața lor se poate schimba dacă sunt atente la un detaliu.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie
Horoscop săptămâna 6-12 septembrie

Berbec 

Respectați drepturile celorlalți, nu ar trebui să exagerați propria semnificație ori să nu recunoașteți contribuția celorlalți la cauza comună! Dacă veți proceda astfel, contradicțiile vor crește și se pot agrava deja la sfârșitul lunii. Tendințele favorabile vor continua și săptămâna asta, așa că utilizați oportunitățile astrale în mod cât mai eficient! 

Puneți de asemenea, sănătatea și grija pentru ea în prim-plan, găsindu-vă timp de relaxare, mișcare, sport și recuperare. 

Parteneriatele se pot consolida, prieteniile la fel, iar dacă sunteți singuri, faceți loc întâlnirilor romantice! 

Luați de pe acum măsuri că vor veni zile ceva mai explozive, când lucrurile se pot schimba și nu neapărat în bine. Așteptările voastre de la alții nu se vor mai împlini și va fi greu să se înțeleagă om cu pom. 

Apelați la mister și magie, păstrați secrete,iar urmând asta veți primi un ajutor considerabil din eter. Trebuie doar să respectați programul și să rămâneți onești și transparenți doar voi cu voi. Uneori, rezultatele sunt în mâinile destinului, dar voi să aveți încredere că există dreptate în acest univers. 

Taur 

Perioada poate aduce succes pentru semnarea contractelor, întâlniri importante și călătorii. Mulți vor fi interesați să lucreze cu voi, astfel încât veți primi oferte de lucrări interesante și de proiecte care să aducă beneficii. Tot acum, sunt șanse de a vă rezolva problemele financiare, astfel încât veți putea extinde capacitățile proprii și veți diversifica viața. 

Va fi  un moment bun și pentru aranjarea relațiilor personale, pentru  întâlnirea și găsirea unui partener de viață. Relațiile începute în această perioadă pot deveni stabile și de durată. 

Fiți atenți la ce vine spre voi din punct de vedere financiar! Aceștia pot fi bani pe care îi veți câștiga din muncă proprie, dar ar putea veni și din afară. Spre exemplu, dintr-o plată de asigurare, comision datorat, o compensare, program de stimulare guvernamentală, garanție reținută cândva, soluționare în instanță sau altă sursă. 

Gemeni 

Veți încerca și acum să luați situația sub controlul vostru vigilent și să o faceți corect, pentru că doar în acest fel puteți pune lucrurile în ordine, atât în afaceri, cât și în dragoste. A avea controlul  oricum nu prea face parte din voi. Posibil ca schimbările să vină din direcția activității și dezvoltării personalității, nefiind excluse probleme legate de locuință, de carieră, de afaceri ori de părinți. 

De acum încolo și pentru o lungă perioadă de timp, veți începe să văocupați de casă și de treburile interne, de imobiliare poate, chiar să faceți un schimb ori să vă relocați. Cred că vă veți întoarce și în trecut, continuând chestii începute altădată sau reparând greșelile de carieră. Veți fi, de asemenea îngrijorați de problemele de sănătate ale părinților. 

Săptămâna se caracterizează printr-un nivel scăzut de energie vitală și o mare influență a factorilor astrali care, la rândul lor, pot afecta negativ performanța și motivația 

Rac 

Încercați să nu fiți prea critici față de acei prieteni care nu v-au îndeplinit așteptările! Realizați faptul că au că propriile lor slăbiciuni care poate i-au împiedicat să facă totul ca la carte. Nu împărtășiți secretele voastre cu oricine. Desigur, trebuie să comunicați cu toată lumea, dar dezvăluirile să le faceți numai acelora cu suflet ales. De asemenea, puteți vedea acum că unele dintre obiectivele și țelurile voastre ating punctul culminant, oferind zilele astea șansa de a culege roadele. 

Bucurați-vă de copilul vostru interior și apelați la sprijinul copiilor voștri pentru a vă aduce în acel loc special în care să vă conectați cu mulțumirea. Eliberați-vă de  inhibiții și căutați plăcerea pe care ați avut-o odată, în copilărie! Nu renunțați la activitațile culturale și de divertisment cu prietenii, nici la sport, iar dacă aveți talente artistice, acordați-le mai mult timp. 

În domeniul profesional, veți fi apreciați pentru ideile originale. Dar va fi necesar să evitați să vindeți pielea ursului înainte. Asta ar însemna să omorâți perspectiva încă din fașă. Mai aveți mult de muncit de la concepție și până la realizarea în practică. 

Atenție la marile investiții și, chiar dacă veți avea ceva noroc de câștiguri ușoare, nu mizați mereu doar pe șansa asta! Apelați la ce ați învățat din erorile trecute, căci v-ați mai jucat și altădată cu focul. 

Leu 

Vă confruntaţi cu necesitatea de a pune lucrurile în mişcare mai ales pe plan sentimental. Va trebui să ieșiți în lume, să vă faceți noi cunoștințe, să faceți noi propuneri sau programări. Adică să vă faceți publicitate în mod eficient. 

Căutaţi variante pentru a aduce variaţie în rutină. Contrar, orele de muncă vi se vor părea câteodată interminabile. Asta vă poate face cam reactiv la serviciu faţă de colegi. O să îi repeziţi în răspunsuri. 

Mintea funcţionează mai mult pe modulul de interiorizare. Vă preocupă interesele personale care să vă aducă satisfacţie şi mulţumire sufletească.  Sunteţi detaşat de realitatea obiectivă. Mijlocul perioadei vă aduce cu picioarele pe pământ, dar doar pentru că partenerul vă atrage atenţia că e bine să vă păstraţi obiectivitatea şi realismul. Trebuie să găsiţi metode de compromis, să vă echilibraţi timpul şi să includeţi în program hobby-urile şi momente de relaxare petrecute împreună cu partenerul. Dispoziţia vă ajută, o sa fiţi optimist, jovial şi deschis faţă de sugestiile persoanelor din jur. 

Fecioara 

Aveţi parte de agitaţie pe scena familiei, dar rămâne important să vă păstraţi ritmul cotidian. Situaţiile de la debutul perioadei îşi găsesc rezolvarea optimă spre sfârşit, dar soluţiile întrezărite vă pot găsi epuizat sau nervos în aşa măsură încât să nu mai găsiţi resurse să vă bucuraţi de modul cum se aşază lucrurile. Ceilalţi, vor găsi calea să se descurce. Sprijinul vostru contează mai mult din punct de vedere emoţional, al organizării şi planificării detaliilor. Nu vi se va cere ajutor material sau,o astfel de solicitare va fi într-o măsură nesemnificativă. Trebuie găsit balansul între timpul dedicat rezolvării sarcinilor şi responsabilităţilor şi clipele dedicate relaxării şi amuzamentului. 

Faceţi mişcare cât de puţin, pentru a vă calma gândurile, a nu vă lăsa cuprins de teamă în faţa unor scenarii create de imaginaţie hiperactivă, nebazată pe fapte reale! Starea de îngrijorare permanentă sau postura de victimă nu vă ajută. O să vă treziţi cu probleme ale sistemului digestiv sau erupţii cutanate apărute pe fond de scădere a imunităţii. 

Balanța 

E posibil să vă retrageți la un moment dat în singurătatea voastră, să meditați profund, să vă faceți autoanaliza, chiar și „mea culpa” acolo unde este cazul. Spre exemplu, analizați modul în care situațiile de la locul de muncă vă pot influența bunăstarea și sănătatea emoțională. Dacă ajungeți la concluzia că nimic nu este satisfăcător, cred că e timpul să întindeți mai mult aripile și să priviți în zare, spre orizonturi mai largi. Nu spun să acționați acum, pentru că pentru voi în special, este un timp de a finaliza ce e de finalizat, pentru a elibera zona să vină apoi ceva nou. Nu e momentul nici să ieșiți voi în față, ci mai curând să lucrați în spatele scenei ori a ușilor închise. Mai curând alții trebuie să se cațere acum pe umerii voștri, pentru ca voi să vă vedeți în liniște de treabă. Nu ar trebui să forțați acum bătălia pentru ideal și nici să rămâneți cramponați acolo. 

Scorpion 

Energia astrală vă este favorabilă proiectelor, în special acelora creative, încrederea crește și chiar vă puteți gândi să modificați ori să vă lărgiți sfera activităților. Va crește dorința de autoexprimare și autoafirmare prin intermediul noilor parteneri, veți avea o conștiință trezită și reînnoită, iar asta va determina descoperirea de noi resurse, de noi surse de venit, angajarea în activități mai interesante care să vă ajute la dezvoltarea talentelor și afirmarea voastră. Fiți deschiși la știri, informații, schimbări și transformări, căci pot apărea noi colegi cu propuneri interesante care promit modificări pozitive! 

Mulți o să fiți înclinați să faceți schimbări, dar există pericolul de a nu ține cont de interesele partenerilor. De aici, sunt posibile confruntări, ceea ce poate duce la conflicte și pierderi financiare. Ar trebui să țineți cont de toate la întocmirea contractelor, să fiți mai diplomați la locul de muncă, în special în relațiile cu superiorii. 

Săgetător 

Felul energiilor astrale vouă vă sugerează mai multă relaxare, căci aveți nevoie de odihnă și reîncărcare de baterii. Iluziile și amăgirile pot fi cauzate nu numai de probleme la locul de muncă, ci și de accidentări sau conflicte. De aceea, trebuie să fiți mai atenți nu numai la propriile acțiuni, ci și la ale altora, pentru a nu complica situația. Probabil că nu veți avea suficientă putere pentru a pune în aplicare planurile și, în plus, va trebui să reparați lucruri vechi, să vă îndepliniți obligații deja asumate.

Nu recomand să planificați întâlniri importante, să clarificați relații, să semnați contracte, deoarece acestea nu vor aduce rezultatul scontat, ba chiar, în plus, pot apărea riscuri surprinzătoare. Va trebui să cereți și să ascultați opiniile unor persoane cu experiență, ale prietenilor și susținătorilor, să acționați împreună cu aceștia, fără a încerca voi să luați inițiativa. Va fi bine dacă veți avea în vedere  să vă puteți înconjura de oameni care să fie gata să își asume o parte din îndatoririle voastre. 

Capricorn 

Perioada se poate dovedi a fi defavorabilă pentru relațiile de dragoste, deoarece vi se va cere să îndepliniți o serie de obligații rămase din trecut sau poate chiar sunteți restanți la plata unor  datorii karmice față de prieteni, parteneri, colegi. Fiți precauți cu socializarea, pentru că va exista riscul de a fi atrași în litigii sau conflicte publice, fiți extrem de restrânși în declarații și acțiuni, pentru a nu vă auto-sabota și submina autoritatea, a nu face greșeli pe care le-ați putea regreta ulterior! 

Afacerile financiare, nu vor avea nici ele mare succes, pentru că nu vor exista suficiente fonduri de extindere a afacerilor. Așadar, nu este de dorit să vă angajați în achiziții mari, în investiții ori semnarea documentelor financiare. 

Vărsător 

Subiectul perioadei poate fi legat de sănătate, de frați, de cursuri și seminarii, de publicații ori de legături cu apropiații voștri, nu neapărat rude, ci și vecini sau prieteni vechi. Ați fi tentați să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi, jucând tare și asumându-vă riscuri majore. Fals. În ciuda speranțelor voastre, această perioadă nu vă va salva, deci nu veți avea șansa de a câștiga ceva semnificativ.  

Aveți grijă de posesiunile voastre, tot ce înseamnă ele, nu neapărat materiale, pentru că dacă cineva trebuie să câștige mult acum, cu siguranță nu veți fi voi aceia. Cât strict despre partea financiară, să fiți extrem de precauți în cheltuielile voastre - orice imprudență ar putea avea consecințe pe termen lung. 

Pești 

Atenție la solicitările materiale ale unui prieten! Din cauza banilor împrumutați, se poate rupe o relație veche. Luați-vă maximul de garanții și măsuri de precauție pentru a evita astfel de surprize neplăcute! 

Poate că veți simți acum scăzută stima de sine la capitolul dragoste. În plus, veți fi chinuiți de suspiciuni  și de întrebări asupra realității sentimentelor. Oricât v-ar repeta perechea că vă iubește, îndoiala voastră nu cunoaște limite. Veți dori să plecați, să trântiți ușa, să vă exprimați cu voce tare, după care, din nou  o să vă treziți într-un vîrf al pasiunii. Spre sfârșitul săptămânii, până și prietenii vor fi surprinși că s-a făcut liniște în cuplul vostru. 

Pentru nativii aflați în căutarea perechii, este posibil ca o nouă poveste de dragoste să intre în viața lor, poveste pe care o ascund cu grijă de ceilalți. 

În privința sănătății, vă dau câteva sfaturi - încercați să nu vă suprasolicitați și să vă odihniți mai mult, să evitați companiile zgomotoase și să stabiliți un program alimentar sănătos! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase jpg
fericire jpg
horoscop 4 august jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net