Horoscop săptămânal 11-17 octombrie 2021: Racii fac călătorii în această perioadă

image
Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac vor pleca într-o călătorie în această perioadă.Foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 11-17 octombrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac vor plecate într-o călătorie în această perioadă.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Zona de relații va fi importantă, iar pentru a păstra pacea acolo va fi nevoie de toleranță, diplomație și compromis din ambele părți. Va trebui să vă împingeți propriile dorințe și nevoi în fundal și să vă ocupați de alții. Se impune mai puțin egoism și puține încercări de a domina. Energia Soarelui vă sprijină în eforturile de a ajunge la o înțelegere completă cu partenerii.

Timpul este bun pentru introspecție. De aceea, vă sfătuiesc să sapați mai adânc și să învățați o mulțime de lucruri interesante despre propriul „eu”. Altfel, lipsa de autocontrol poate provoca probleme care vor necesita mult timp și efort pentru a le

Norocul va continua să vă însoțească în rezolvarea sarcinilor colective, în căutarea dezvoltării comune, a progresului în afaceri. Asta cu condiția să vă stăpâniți orgoliul, mândria și dorința de a avea voi ultimul cuvânt de spus. Cu o relație de paritate însă, se pot extinde orizonturile de afaceri și creative, iar odată cu ele,perspectivele de afaceri.

Horoscop săptămânal Taur:  11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vine o perioadă în care prioritară va trebui să fie sănătatea, iar pentru asta e nevoie să vă acordați atenție mai mult ca în ultima vreme. Faceți analize medicale, nu neglijați simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum dar neglijate, capătă mare complexitate în timp. Adoptați de asemenea un regim de viață sănătos, din care să nu lipsească pauzele, mesele regulate și mișcarea fizică.

Până pe 9, vă ocupați de finalizarea proiectelor din trecut, de îndeplinirea conștiincioasă a obligațiilor, ceea ce poate aduce o mare satisfacție morală. Dar o să vă și consolidați poziția la locul de muncă, o să vă demonstrați abilități organizatorice și o să câștigați putere și influență în echipă. Poate veți primi oferte tentante, iar unii dintre voi chiar vor dori și vor putea să-și organizeze propria afacere.

Horoscop săptămânal Gemeni:  11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Dacă până acum v-ați canalizat spre zona profesională, de acum încolo direcțiile pot fi altele, căci interacțiunea cu ceilalți va deveni mai importantă ca niciodată, inclusiv ce are legătură directă cu romantismul. Concentrați-vă deci asupra mediului apropiat, arătați grijă și sensibilitate și veți fi plăcut surprinși de răspuns. Atractivitatea și carisma vă vor permite să vă arătați talentele în multe direcții simultan, adică în creativitate, în sport, afaceri și pe frontul iubirii. Până pe 9 octombrie veți avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoții pozitive. Pasiunea pentru jocuri de noroc va apărea brusc și nu-i nimic în neregulă cu asta atâta timp cât continuați să mențineți autocontrolul.

A doua jumătate a perioadei va fi interesantă și plină de evenimente, iar unii vor avea șanse să-și îmbunătățească situația financiară. Datorită perspicacității lor practice, a capacității de a beneficia de orice situație, veți putea descoperi noi abilități în calitate de lider, de conducător, de inițiator.

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Va fi un moment bun pentru întâlniri importante, negocieri, călătorii și semnarea acordurilor. Tot atunci, se pot face o mulțime de lucruri importante pentru familie, pentru casă, puteți curăți apartamentul, face reparații sau achiziții majore tot pentru casă. Prioritatea pentru mulți va fi clar relațiile cu cei dragi, confortul și siguranța de acasă.

Tensiunea în relațiile cu ceilalți este posibilă, va fi dificil să se ajungă la înțelegere reciprocă, să se negocieze chiar și cu persoane apropiate. Nu este de dorit să faceți revendicări în acest moment, să începeți o confruntare,deoarece acest lucru poate duce la o divizare. În plus, multe tipuri de Rac vor fi caracterizate de o anumită inconsistență în comportament, pot fi aruncate de la o extremă la alta, vor apărea necazuri, iar asta duce la situații tensionate în relațiile cu partenerii, atât în afaceri, cât și în căsătorie. Mulți nu vă veți simți foarte încrezători, veți manifesta egoism, dorința de a controla totul.

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ar trebui în această lună să vă axați pe zona de relații. Nu refuzați cunoștințele noi, pentru că acestea pot fi deosebit de utile în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor personale. Este important doar să vă amintiți că sunteți predispuși la o supărare excesivă de sine, iar asta nu face bine legăturilor.

Prima și a doua zi ar fi favorabile pentru comunicare, călătorii, soluționarea litigiilor, a acorduri. Începutul va fi dinamic și vă va ajuta să puneți lucruri la punct, să construiți conexiuni importante și să încheiați contracte. Cooperarea inițiată în această perioadă se poate dovedi stabilă și pe termen lung. În același timp, vă ocupați și de legăturile private, intime.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Perioada, pe voi o să vă aducă față-n față cu energia banilor, căci provocările nu vor lipsi. Pe de o parte, aveți toate șansele să câștigați mai mult sau să primiți surse suplimentare neașteptate de finanțare. Pe de altă parte, puteți simți o nevoie persistentă de a cheltui mult. Vor veni o mulțime de tentații în jur, iar banii care sosesc cu ușurință vor dispărea la fel de ușor. Așadar, relația voastră cu banii va fi mai ușoară în perioada de până pe 9. Atunci veți putea câștiga, vă puteți implica în proiecte profitabile și veți găsi sponsori care să vă susțină.

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Perioada este bună pentru o analiză aprofundată a situației actuale și a stabilirii priorităților. Planificarea pe termen lung vă va ajuta să încheiați cu succes anul,precum și să vă înțelegeți pe voi înșivă. Este foarte important să nu irosiți energia pe fleacuri pentru că, într-o încercare de a atinge mai multe obiective simultan, există o mare probabilitate de eșec.

Această a doua decadă a lunii se va dovedi bună, veți avea curaj, optimism și speranță în realizarea obiectivelor pe care vi le propuneți. Veți fi ambițioși, veți stabili ținte înalte și chiar veți avansa în implementarea lor.

Dacă vreți schimbarea locului de muncă, vă puteți ocupa de asta, dacă vreți firma voastră ori să lucrați ca independent la fel, o puteți face. În plus, veți primi și susținere de la alții, cu condiția să faceți curățenie în jur și să păstrați doar oamenii de încredere.

Grijă însă, căci se pot ivi niște divergențe. Din cauza lor, s-ar putea răci relații pe care nu merită să le pierdeți.

Horoscop săptămânal Scorpion:  11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Perioada vine cu ceva apatie care vă îndeamnă să vă retrageți în zona voastră, uneori chiar și fără motiv anume. Da, poate că cei care preferă tăcerea se vor bucura de ea, amânând viața activă pentru o perioadă ulterioară. În același timp, unii pot simți nevoia de a petrece timpul într-un mod propriu, așa cum se simt ei confortabil. Aveți însă grijă că, o retragere îndelungată înseamnă stagnare în carieră sau chiar în viața personală! Mai curând ocupați-vă de probleme vechi, rămase neterminate căci, dacă nu, ele oricum vă vor ieși la lumină pe neașteptate!

Dacă veți fi obligați să mergeți pe cărări noi și necunoscute, așteptați-vă să fiți confuzi și plini de incertitudine și nesuguranță! Nu vă panicați, căci Universul vă ajută, va trimite oameni care să vă sprijine, iar ei pot fi chiar patronii voștri!

Horoscop săptămânal Săgetător:  11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

E o săptămână în care pot apărea bune rezultate, doar cu mult efort și multă muncă. În domeniul profesional, timpul este asociat cu idei noi, acestea putând fi puse în aplicare ulterior dacă se fac eforturi semnificative. Oricum, nu va fi posibil să faceți față sarcinilor singuri, deci este recomandabil să solicitați sprijinul colegilor. Acest lucru va permite să se continue direcția spre succes, să înainteze proiectele avute, afacerile și activitățile sociale. Iar în acest sens, această a doua decadă a lunii se poate dovedi a fi una pozitivă, în special pentru planificare și pentru afaceri care vizează viitorul, pentru consolidarea relațiilor în echipă  sau a oricărei forme de cooperare.

Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă, puteți să o faceți încă. Pot apărea șanse mari și oferte profitabile, precum și mentori în rândul persoanelor influente.

Horoscop săptămânal Capricorn:  11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Nu va fi o perioadă netedă, pentru că vă este greu să vă adaptați schimbărilor ce vin în lume. Nu puteți voi să schimbați mersul lucrurilor, iar pentru asta, nici nu trebuie să vă scufundați în pesimism și depresie. Va fi mai simplu să deveniți adaptabili și să îi lăsați pe alții să-și bată capul. Astfel, veți reuși să vă echilibrați nervos și să evitați conflictele. De fapt cu voi și cu încrederea de sine trebuie să luptați. Dacă o să reușiți asta, o să primiți bune semnale din zona profesională. Spiritul proactiv și antreprenorial care vă caracterizează, împreună cu relațiile de prietenie, vă vor ajuta să vă consolidați baza, iar obiectivele pe care le veți stabili în această perioadă pot fi realizate și încă destul de repede. Este adevărat, acest lucru poate fi însoțit de complicații și conflicte. Dar energia, ambiția în afaceri, precum și disponibilitatea de a sacrifica ceva de dragul unor realizări mărețe, vă pot ghida spre succes.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Responsabilitatea va crește, atât pentru ceilalți, cât și pentru viața voastră, veți fi împuterniciți cu puterea de a vă stabili cele mai îndrăznețe dar realiste obiective. Experiența greșelilor din trecut vă va ajuta să accedeți la o poziție mai matură, iar pentru unii dintre voi acesta chiar va fi un moment decisiv. Dorința de a vă schimba brusc poziția, de a obține succes în afaceri, vă va determina să acționați, să simțiți că acum e timpul vostru, lucru care va spori încrederea. Unii vor dori să înceapă o nouă afacere ca să devină mai independenți din punct de vedere financiar, alții să deschidă o nouă direcție în activitățile lor profesionale, alții să își reorganizeze activitatea. Toate schimbările vor fi de bun augur.

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Ceea ce se îndreaptă spre voi apasă zona voastră interioară, echilibrul și starea de spirit care și așa în mod normal reprezintă punct vulnerabil al zodiei voastre. Sistemul nervos trebuie să fie puternic pentru a supraviețui tuturor adversităților și a rezolva noi probleme. E nevoie de efort suplimentar pentru a construi încrederea și a consolida finanțele. Dar trebuie să pășiți cu încredere și speranță în tot ce Universul va arunca pe piață pentru voi. Vin modificări, iar rolul vostru va fi să vă debarasați de lucruri, de oameni alături de care nu evoluați sau nu vin cu noi perspective.

Dacă nu vă veți teme de niciun obstacol, veți putea acționa mai deliberat și mai prudent, iar o astfel de poziție poate fi eficientă în a rezolva probleme din trecut, sau poate da impuls inițial noilor succese în carieră, mai ales în prima săptămână de octombrie.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
BeFunky collage (6) jpg
cub botez tort liam png
cub reghecamf bătaie png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
reghe corina caciuc jpeg
visarion alexa
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
euro dolar png
image
image
image
image
image png
cuplu
casca de motocicleta
image png
image png
cearta cuplu