Horoscop săptămânal 15-21 noiembrie 2021: Relațiile Săgetătorilor cu colegii de serviciu devin tensionate

13 noiembrie 2021
article img
Horoscop săptămânal 15-21 noiembrie 2021: Relațiile Săgetătorilor cu colegii de serviciu devin tensionatefoto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 noiembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 15-21 noiembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Săgetător au relaţii tensionate cu colegii de serviciu.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Lucrurile se vor calma, se vor mai rezolva, astfel încât crește încrederea și speranța de mai bine. E o vreme când activitățile, comerțul și comunicarea se vor dezvolta cu mai mult succes, așa încât nu prea aveți timp de pierdut. Acceptați conexiuni noi în viața voastră și nu evitați noile proiecte creative!  Competiția și rivalitatea nu sunt excluse, ceea ce poate complica relațiile cu asociații sau colaboratorii. În plus, va trebui să plătiți din datorii, taxe, rate, impozite, iar astea vor crește semnificativ costurile.

Starea psiho-emoțională poate fi instabilă, starea de spirit și dorințele vi se pot schimba spontan, lucru care va complica mai ales dialogurile cu cei dragi.

Horoscop săptămânal Taur:15-21 noiembrie  2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În prima parte a perioadei, din cauza lipsei de energie veți avea nevoie de căldură și îngrijire la domiciliu, dar va trebui și să vă ocupați de treburile casei ori să rezolvați probleme complexe ale celor dragi, care vor conta pe sprijin. Stări emoționale de vulnerabilitate vor complica oarecum comunicarea și este posibil ca lucrurile oficiale să nu se dezvolte așa cum este planificat. Agresivitatea, iritarea și încăpățânarea pot crește, astfel încât va fi dificil să ajungeți la o înțelegere cu alții, la o soluție de compromis. În călătorii, situații imprevizibile și uneori periculoase pot fi de asemenea, așa că nu ar trebui să riscați.

În a doua jumătate a perioadei transformările în curs de la locul de muncă vă vor obliga să vă gândiți mai serios la carieră și să luați decizii importante.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 noiembrie  2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nivelul energiei va fi destul de ridicat, astfel încât puteți păstra sănătatea bună și o dispoziție psiho-emoțională care să permită să acționați în deplină forță, să vă atingeți obiectivele, iar unii chiar să vă schimbați decisiv viața. O să vă revizuiți planurile, obiectivele și atitudinile, o să vă schimbați obiceiurile și veți încerca imagini și stil de comportament complet diferite. Trebuie să ascultați de sentimentele și intuițiile voastre, căci ele ajută să nu fiți înșelați de ceilalți, să înțelegeți motivația acțiunilor lor, mai ales a acelora care-s împotriva voastră.

Este și o perioadă favorabilă pentru călătorii, întâlniri și negocieri în care  veți putea demonstra calitățile de lider, experiența și profesionalismul vostru. Datorită talentului organizatoric, unii vor putea găsi noi modalități de a atrage capital și oameni cu gânduri similare, cu același tip de planuri și aceleași intenții cu ale voastre. Prin urmare, multe dintre ideile care vor apărea acum, vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului viitor. Și mai interesant este faptul că, evenimentele traversate acum nu vor depinde atât de ceea ce plănuiți să faceți în prezent, ci mai curând de ceea ce ați făcut în trecut.

În relații, vor fi neînțelegeri temporare, iar aceste dificultăți se datorează ori faptului că succesul vostru va fi mai pronunțat decât succesul partenerului, ori că sunteți angajați în domenii complet diferite, iar voi vă puteți lăuda cu realizări, iar ei nu.

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Posibil să simțiți o lipsă de forță, de vitalitate, o sănătate precară și o stare emoțională instabilă, astfel încât vă sugerez odihnă în mediul de acasă, pauză și meditație pentru a vă reîncărca bateriile. Această perioadă este mai potrivită pentru activități individuale, pentru afaceri legate de casă, de familie, de finalizare a proiectelor din trecut, de stat în umbră și de ajutat eventual pe alții să se ridice pe umerii voștri.

La locul de muncă pot apărea schimbări, reorganizări ori este posibil ca unii să întâmpine consecințe neplăcute ale greșelilor din trecut, mai ales dacă nu au fost luate în considerare detalii ale legii. Acest lucru poate perturba cooperarea în afaceri, relațiile și înțelegerea reciprocă cu colegii, cu prietenii sau vă poate determina să modificați ordinea priorităților.

Financiar, nu-s excluse pierderi, acceptați-le ca atare, căci nu aveți încotro și nu vă impacientați pentru că o să găsiți alte surse de a completa buzunarul.

Horoscop săptămânal Leu:15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Perioada ce urmează este una destul de favorabilă, atât pentru sănătate, cât și pentru punerea în aplicare a unora din planuri. Mulți dintre voi o să arătați o tenacitate de invidiat în atingerea obiectivelor  și vă puteți baza pe prieteni, pe oameni influenți. Aceștia vă pot introduce într-un nou cerc interesant, așa încât să vă extindeți limitele obișnuite. În același timp, interesul și curiozitatea se vor manifesta clar, ceea ce va ajuta să dobândiți noi cunoștințe și să obțineți o experiență spirituală interesantă.

În sfera iubirii, calmul va domni, optimismul va crește căci, dacă înainte alesul nu vă arăta prea mult interes, acum începe să vă vadă. Poate că această persoană pur și simplu s-a deghizat în mod abil sau au avut loc schimbări neașteptate în atitudinea față de voi, cert e că lucrurile devin frumoase. Există însă un punct negativ, de care încă nu vă pasă. Este posibil ca pe viitor voi să nu vă potriviți așa de bine unul cu celălalt și, în consecință, nu veți putea să vă înțelegeți.

Profesional și financiar, unii ar putea dori să încerce singuri o nouă afacere. S-ar putea să vă intereseze un alt domeniu de activitate, despre care însă credeți că va fi în afara controlului și că nu îl veți putea stăpâni.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Dacă în prima decadă a lunii a trebuit să vă calculați cu atenție pașii pentru a nu face erori și a produce pierderi financiare, următoarea perioadă vine cu altfel de energii, care deschid oportunități, aduc succes în carieră, aduc oameni influenți care să vă asculte. Astfel, puteți face oferte interesante care să deschidă perspective atractive pentru zona profesiei. Este un moment foarte potrivit pentru cine încearcă să-și schimbe sfera de activitate, să găsească un nou loc de muncă ori să se remarce prin  muncă, experiență și calificări. Cu ce veți porni acum se poate stabiliza poziția în activitățile profesionale, dobândind legături importante și pe termen lung. Negocierile și contractele vor fi, de asemenea, proiectate pentru o perioadă lungă și se pot dovedi benefice și de succes.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Efortul fizic depus pentru a obţine ce vă doriţi vă consumă atât de mult încât atunci când ajungeţi la îndeplinirea obiectivului nu prea mai aveţi energie să vă bucuraţi de rezultate, sunteţi prea prins în tumultul emoţional şi vă doriţi doar odihnă şi detaşare. E posibil să apara modificări  de clauze legale în contractele ce implică moşteniri, taxe sau banii comuni. Încercaţi să negociaţi sau să ajungeţi la un consens în prima parte a perioadei, ulterior pot apărea motive de răzgândire, anulări sau discuţii care să nu ducă la nimic constructiv. Schimbările pe care le faceţi acum sunt vizibile, au impact asupra modului cum sunteţi perceput în societate sau la locul de muncă dar asta nu înseamnă decât că trebuie să găsiţi echilibru între cantitatea de efort depusă pentru a vă menţine statutul şi cea depusă pentru a vă menţine sănătatea şi confortul propriei persoane.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 noiembrie  2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Este momentul când puteţi să vă găsiţi partenerul dorit, să încheiaţi contractul de asociere vizat dar mai curând în prima parte a perioadei. Aveţi parte atât de pasiune cât şi de discuţii mai aprinse, trăiţi intens în planul relaţional, aflaţi sau dezvăluiţi sentimente ale altora pentru voi sau ale voastre pentru cineva şi totul se petrece sub impulsuri de moment. Nu mai puteţi să vă ascundeţi intenţiile sau planurile de asociere întrucât sunteţi împins către acţiune şi spre a lua iniţiativa. Totuşi vă confruntaţi cu confuzie, va fi nevoie să aşteptaţi să vedeţi răspunsul celuilalt şi perioada de expectativă vă ridică cele mai mari probleme şi tensiuni interioare. Starea emoţională trece prin fluctuaţii, vă faceţi scenarii mentale care vă ridică dispoziţia şi la fel de rapid vă scufundă în butoiul cu melancolie. Găsiți metode pentru a vă ţine ocupat, de a detensiona starea fizică şi descărca emoţiile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Aveți ocazia să vedeți partea bună a lucrurilor, prin sfera inimii și cu ajutorul intuiției. Acest lucru ajută la îmbunătățirea încrederii în voi înșivă, aducând în prim plan dorințele voastre cele mai profunde. Modul de a comunica va căpăta valoare și nu-i exclus ca alții să vă ceară sfatul și să vă împărtășească secretele lor.

Vă puteți susține ideile și teoriile și în fața câtorva prieteni și în fața grupurilor mai mari de oameni. Câștigați adepți și persoane susținătoare pentru obiectivele și țintele pe care veți dori să le atingeți. Zona sentimentală este de asemenea pozitiv susținută de astre, ca de altfel și relația cu copiii care pot avea rezultate frumoase, care vă vor bucura.

Puteți primi cadouri, puteți simți generozitatea și toleranța acelora din preajma voastră.

În schimb, relațiile cu colegii de serviciu devin tensionate pe anumite subiecte, astfel încât bine ar fi să evitați discuțiile în contradictoriu. Aveți atenție mărită la ceea ce completați, semnați și parafați, ca nu cumva în câteva săptămâni să fiți întorși din drum și obligați să refaceți.

Horoscop săptămânal Capricorn:15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Încă mai studiați dacă ați putea face anumite schimbari în câteva domenii din viața voastră, poate legate de locul de muncă, poate legate de stilul de viață. Nu încercați vreo acțiune perioada asta, căci mai târziu veți fi mult mai inspirați. Și influența Lunii cam tot acolo vă îndreaptă, iar dacă nu gândiți neapărat o schimbare de carieră, măcar veți căuta alte metode de a vă rezolva sarcinile.

Jupiter vă susține încă o bună perioadă de o lună zona financiară, iar aceasta înseamnă că ați putea obține rezultate profesionale remarcabile în tot acest timp. Și totuși, va trebui să evitați o eroare simplă care ar putea distruge totul. Această eroare înseamnă de fapt a vă pierde sentimentul sănătos de echilibru, adică să deveniți aroganți sau chiar "megalomaniacali". Moderarea este cheia tranzițiilor. Cu ea, aveți o bună ocazie de a practica disciplina și autorestrângerea. Dacă țineți totul sub control, veți avea oportunități majore de creștere. Feriți-vă de procese și dispute legale, pentru că, de data asta, e mai bine să faceți pași înapoi.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

E o perioadă bună întâi pentru a încheia ceea ce trebuie și a ajuns la final, poate chiar încă sunt mai multe în acest stadiu. În această situație, căutați să nu rezolvați simultan toate cazurile, căci altfel nici unul nu va reuși cu succes. Principalul lucru este de a avea un scop bine definit și acțiuni coordonate. După care, puteți porni cu dreptul la noi acțiuni, după dorințele inimii și minții voastre. Încercați să deveniți persoana care de fapt sunteți! Acest lucru necesită o anumită individualitate pe care ați pierdut-o recent, dedicându-vă altora.

Partenerul ar putea avea probleme și dezamăgiri pentru că poate a sperat prea mult în noroc. Relația cu prietenii e frumoasă, deși puteți afla vești rele despre unii din ei.

O să vedeți cât de simplu va fi să se rezolve ceea ce voi credeați că reprezintă o mare problemă. Sunt de fapt chestiuni minore.

Horoscop săptămânal Pești:15-21 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Vine vremea când trebuie să vă ocupați de problemele de serviciu. Dacă până acum nu ați găsit rezolvarea pentru toate, de acum încolo vor decurge mai simplu lucrurile, găsind rezolvare unde nu vă așteptați. Nu ar trebui să lăsați obstacolele cu care v-ați confruntat în trecut să vă ocupe fără rost timpul, să vă distragă de la noile oportunități. Preocupați-vă de munca voastră, pe care oricum în viitorul apropiat o veți face cu plăcere. De asemenea, ar trebui să decideți imediat ceea ce este cel mai important pentru voi și ceea ce poate fi pus deoparte pentru o vreme. Dacă doriți să faceți o carieră, nu ratați nimic, nici măcar șansele minore de succes. Oricum e o săptămână activă, în care nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați de atâta uzură. La urma urmei, astfel de planuri grandioase și idei strălucitoare le zăriți de dinaintea voastră. Dacă mergeți cu încredere într-un vis, veți obține chiar mai mult decât ați crezut. Un dar neașteptat, un cadou vă poate aduce zâmbetul pe buze, chiar dacă el ar fi ceva micuț, dar va avea o valoare sentimentală mare.