Horoscop săptămânal 18-24 iunie 2022: Racii se confruntă cu tensiuni în familie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 - 24 iunie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Racii se confruntă cu tensiuni în familie Sursă foto: Pixabay.com
Racii se confruntă cu tensiuni în familie Sursă foto: Pixabay.com

Horoscopul săptămânal pentru 18 - 24 iunie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punctul de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea.

Citește și: Horoscop lunar iunie 2022

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 18 - 24 iunie 2022

Succesul personal vine și de la aprecierile celor dragi. O prăjitură făcută pentru masa de familie, sprijinul oferit cuiva mai tânăr la lecții sau sfaturile oferite celor mai neexperimentați, nu aduc plus valoare în contul bancar, dar vă încarcă sufletește și emoțional, vă menține tonici și plini de motivație.

Dezavantajul vine din faptul că deveniți mai superficiali la locul de muncă, gândul vă stă mai mult la reacțiile celor dragi, la ce veți purta sau alte detalii mai triviale. Cheia este în echilibru căci, la urma urmelor, aveți nevoie și de aprecierile superiorilor și e bine să împărțiți din sarcini cu colegii cu care aveți o relație apropiată. Aveți abilități de a convinge pe ceilalți că nimic nu rămâne nerăsplătit, dar poate ar fi mai potrivit să nu vă destăinuiți scopul pentru care delegați din responsabilități.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 18 - 24 iunie 2022

Nu mai fiți atât de detașat! Ați devenit atât de pasionat de munca pe care o desfășurați sau de ideile pe care încercați să le concretizați, că v-au acaparat timpul încât acum parcă ați uitat să aveți conversații despre oricare alte subiecte. Este momentul să reluați legătura cu apropiații, cu prietenii, vecinii sau rudele.

Telefonați-le sau trimiteți mailuri. Important este să restabiliți legătura, să vă folosiți talentul de comunicare pentru a afla despre evenimentele recente din viața acestora. Puteți face unele speculații financiare la care să aveți noroc de câștiguri neașteptate. Nu uitați să includeți în program și timp pentru activități de plăcere, lucruri care să vă țină departe de gânduri și să vă ocupe mintea cu bucuria de a vă răsfăța.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 18 - 24 iunie 2022

Nu vă pierdeți în poveștile care nu sunt ale voastre! Aveți dorința de a ajuta și de a întinde mâna de ajutor chiar și dacă nu vă este clar solicitată sau dorită de celălalt. Fiți mai precaut cu oamenii din jur și rămâneți mai curând focusat pe munca proprie. Puteți câștiga bani sau să fiți remunerat sub diverse forme pur și simplu

pentru că sunteți omul potrivit la locul potrivit. Aveți șansa să vi se ofere mici slujbe care se vor dovedi profitabile, dar cheia este să fiți prezent și să nu fiți prins în proiectele de salvare ale altora încât să ratați oportunitățile ivite. Înainte de a vă implica în orice fel de activitate, este benefic să vă consultați cu familia sau cu cineva apropiat care să vă ofere o părere obiectivă și mai axată pe interesele care primează.

Defocusarea dacă nu e conștientizată pe moment,vă face să deveniți frustrați sau nemulțumiți, să vă fie ciudă pe propria persoană, iar de aici să apară și simptome fizice. Sănătatea în principiu nu vă ridică mari probleme, dar sistemul digestiv se poate răzvrăti și să vă aducă neplăceri temporare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 18 - 24 iunie 2022

Relațiile cu cei dragi nu vor fi toată perioada netede și favorabile și va fi dificil să ajungeți la un compromis amabil de ambele părți. Totuși, aceasta este o perioadă e favorabilă pentru a finaliza proiecte din trecut, a le prezenta conducerii de la muncă și a primi laude sau recompense binemeritate.

În ultima parte a perioadei, va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultatele dorite, atât în familie, cât și la job. Ca urmare a intrigilor, a certurilor, a clarificărilor neplăcute în relații cu persoane apropiate sau parteneri, puteți pierde sprijinul lor important. Este totuși momentul potrivit pentru a face îmbunătățiri în locuință, pentru a crea acolo un mediu confortabil și sigur.

Este posibil să interacționați cu profesioniști din domeniul medical, eventual în numele unei rude apropiate, a unui prieten, asta dacă nu cumva lucrați în domeniul sanitar și atunci aveți nevoie deechipă pentru un proiect.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 18 - 24 iunie 2022

Acordați atenție apariției de parteneri noi, de colaboratori, ciuliți urechile la discuțiile colective, acceptați coordonarea planurilor cu viitorii colegi, superiori sau sponsori. Spun asta pentru că acțiunile de acum vor avea importanță pentru cea de-a doua jumătate a întregului an 2022. Implicați-vă deci în soluționarea litigiilor și adoptați decizii echilibrate!

A doua parte a perioadei va trebui să acordați mai multă atenție studiilor, educației, colectării și pregătirii informațiilor importante pentru noile planuri, fie că-s de iubire, fie de carieră. Puteți pleca la drum pentru afaceri și, chiar dacă veți considera la vremea respectivă că acest lucru vă distrage de la planurile și proiectele voastre, să aveți în vedere că o călătorie ivită poate fi fundamentul succesului viitor.

Puteți face progrese dacă reveniți, vă reconectați cu persoane și situații pe care le-ați început acum ceva timp. Planetele retrograde Saturn și Pluto solicită întoarcere, reexaminare, revenire, răzgândire, reprogramare, eliminare a situațiilor toxice.

Vezi și: Ce trebuie să știi dacă vrei să începi o relație cu un semn de aer 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL FECIOARĂ: 18 - 24 iunie 2022

Sectorul familiei va fi slăbit, relațiile cu cei dragi pot fi instabile, ceea ce complică viața de zi cu zi.

După 20 încolo, sunt posibile plecări neplanificate ori o transformare bruscă a evenimentelor poate forța schimbarea de urgență a planurilor. Va trebui să fiți mai atenți în alegerea partenerilor și la semnarea diverselor documente financiare! Orice greșeală, impulsivitate poate aduce nu numai daune fizice, ci și traume psihologice.

Prin urmare, pentru voi, tot perioada dintre 17 și 20 iunie este cea mai bună, cea mai relaxată și atunci vă sfătuiesc să vă ocupați de lucrurile importante, să vă extindeți afacerile. După aceea, abandonați planurile nerealiste, evitați măsurile riscante, ascultați sfaturile și opiniile înțelepte ale oamenilor cu experiență pentru a interacționa mai mult cu succes cu echipa, cu partenerii.

Prezența saturniană în casa 6 aduce în continuare sănătatea în discuție (a voastră sau a cuiva drag), modul de viață, rutina zilnică și cum vă îngrijiți dacă primiți semnale de la corpul fizic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BALANȚĂ: 18 - 24 iunie 2022

Primele 3 zile ar fi ca perioadă acceptabilă să faceți ceva planuri, dar cu precauție și atenți la tot ce vine din exterior. Evitați marile achiziții, investițiile de capital, neteziți asperitățile din relațiile amoroase ori nu vă risipiți vlaga în proiecte nesustenabile!

Marte încă aflat pe semnul opus vouă, lângă Jupiter, vă dă tendința de a vă arunca în controverse parteneriale dar de a vă înșela în privința forței voastre de a face față unei lupte deschise. A amplifica un eventual conflict, din contră, duce la pierderea oportunității de a rezolva unele probleme cu persoana dragă din trecut. Aflați unde-i realitatea, unde-i adevărul!

Jupiter în casa relațiilor poate aduce bineînțeles o dezvoltare pozitivă în viața de familie. Dacă vă aflați într-o relație angajată, este posibil să vă doriți copii sau dacă îi aveți deja, este posibil să aveți vești speciale și fericite despre unul dintre ei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SCORPION: 18 - 24 iunie 2022

Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați – atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și să deveniți egoist – să abandonați activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de chestiuni personale.

Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați timpul pentru propria persoană. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătățind garderoba și făcând mișcare. Rețineți ordinea priorităților – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL SĂGETĂTOR: 18- 24 iunie 2022

Vă puteți trezi în centrul unor evenimente importante, astfel încât acestea pot compensa pierderile trecute, lucru care vă va bucura. Așteptați-vă la aventuri

romantice, distracție și divertisment, dar în același timp și la luarea de decizii serioase, încheierea de alianțe importante sau puteți face bilanțul planurilor din trecut.

Ultimele 5 zile din perioadă ar trebui să fiți atenți, deoarece activitățile riscante ar putea submina încrederea în oameni și în forța lor. Nivelul energetic planetar va scădea, atenția poate slăbi, iar de aici și până la erori sau chiar situații periculoase, nu ar mai fi decât un pas. Dacă veți reuși să evitați așa ceva, se deschide calea succesului în a doua jumătate a anului 2022.

Oricum, concentrarea trebuie să fie mai mult pe comunicare, finalizări de etape decât pe întâlnirile romantice. Pentru asta vă sfătuiesc să vă axați pe menținerea la înălțime a relațiilor cu membrii familiei și cu cei din mediul apropiat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CAPRICORN: 18 - 24 iunie 2022

Unele lucruri s-au mai modificat în bine după stresul din ultimele săptămâni, poate veți mai economisi din venituri. Acum urmează o perioadă dedicată transformărilor interne, finalizărilor de proiecte, poate nu prea prielnică vouă căci vă testează răbdarea, puterea de acceptare sau corectitudinea. Greșelile se vor taxa rapid, inclusiv de autorități, la job puteți avea probleme, iar în buzunar pierderi.

Achitați-vă datoriile și fiți responsabili, dacă sunteți tineri, nu vă supărați părinții, nu investiți deocamdată în imobile, nu vă hazardați la credite pentru asta, nu vă bazați doar pe propria judecată căci ea vă înșeală acum, ci ascultați de sfatul altora! Posibil să aveți nevoie de o sumă mare să achitați ceva, nu dispuneți de ea și cereți altora, familiei în mod special. Doar că aceasta nu e de acord cu privire la modul în care ar trebui să o utilizați. Lucrurile se vor lămuri totuși, chiar dacă familia va propune altă variantă și o schimbare a priorităților voastre.

În relații, dacă sunteți printre persoanele care doreau cândva legiferarea unei relații, dar au intervenit blocaje, nu vă faceți probleme! Intrarea Soarelui în Rac readuce pentru voi subiectul în discuție, asta dacă mai vreți acum același lucru.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL VĂRSĂTOR: 18 - 24 iunie 2022

Va trebui să acordați mai multă atenție casei, familiei, drumurilor, actelor, va trebui să aveți grijă de propria stimă de sine. Chiar acesta este momentul potrivit pentru promovarea voastră pe baza muncii din trecut, pentru ameliorarea stresului acumulat și pregătirea pentru noi cariere sau proiecte creative.

Este deosebit de important să fiți prudenți și să nu riscați, căci există pericolul de distrugere a ceea ce s-a creat anterior.

Cea mai favorabilă perioadă ar fi 19-20 iunie. Atunci recomand atenție la informațiile din zona financiară, inclusiv la cele care parvin prin metode ilogice sau neobișnuite! Ele aduc vești bune. Doar să aveți apoi grijă, să nu faceți mari cheltuieli, mari achiziții, mari investiții.

Marte, planeta acțiunii, poate avea o influență ceva mai bună ca până acum și este posibil să lucrați la un proiect care necesită să semnați documente. Tot Marte însă poate vulnerabiliza la drumurile scurte și e indicat să deveniți mai atenți la volan.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL PEȘTI: 18 - 24 iunie 2022

Ceva se va modifica pozitiv în relațiile sociale ori chiar pe sectorul legat de proiectele pe termen lung. Apar prieteni, susținători care vă ajută ți vă promovează ideile. Grijă însă la zona comunicării, riscați să vă faceți prost înțeleși, să aveți ieșiri din decor, să fiți încăpățânați. Drept urmare, nu veți fi avantajați pentru a accepta un acord important, fie verbal, fie semnând acte.

Totul va fi confuz și în jur cu o atmosferă de dezordine neclară. Atunci veți avea nevoie de timp pentru a vă gândi foarte concentrat și a vedea cum se joacă lucrurile în afara voastră. Cineva poate veni puternic și să încerce să vă domine în acord cu ceva, dar veți dori să rezistați, să vă împotriviți. Dacă acest lucru rezonează și asta simțiți că trebuie făcut în mod calculat, nu aveți decât să întrerupeți conversația și să amânați subiectul până mai târziu.

Referitor la job, el se leagă de Jupiter aflat în ciclul retrogradării. Așa că nu este potrivit pentru a vă lua o nouă slujbă. Rămâneți unde sunteți pentru că până la urmă șefii vă vor remarca și recompensa pentru implicare. Doar să aveți puțină răbdare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net