Horoscop săptămânal 19-25 noiembrie 2018. Relaţia Săgetătorilor cu rudele se poate deteriora


    Horoscop săptămânal 19 - 25 noiembrie: Nativii din Săgetător au probleme cu rudele foto: Pixabay
Horoscop săptămânal 19 - 25 noiembrie: Nativii din Săgetător au probleme cu rudele foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 noiembrie 2018 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 19 - 25 noiembrie 2018 care îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii viitoare spune că nativii zodiei Săgetător vor avea dispute cu rudele.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Dacă în primele 3 zile din săptămână cresc tendințele de a fi înșelați, a înșela sau a vă autoamăgi, de miercuri și până la sfârșitul perioadei, pot exista întârzieri și neînțelegeri asociate cu uitarea sau neatenția. Pentru că fac referire la aspectele lui Mercur atunci când afirm asta, vă atenționez că, de asemenea, timpul nu este favorabil pentru examene. Nu înseamnă că e interzisă învățarea ci, din contră, este bine să repetați materia deoarece veți fi capabili să detectați și să completați lacunele din cunoștințe.

Nici medical nu vă aduc vești strălucite pentru că există multă vulnerabilitate pe sistemul de reproducere,pe acela hormonal sau pe oscilațiile de tensiune arterială.

Păstrați-vă însă optimismul, iertați-i pe cei dragi, dar și pe voi înșivă pentru toate greșelile făcute și priviți cu speranță spre viitor, cu tot ce va aduce el  nou.

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Unii dintre voi pot întâmpina probleme venite din partea prietenilor sau cineva pe susținerea căruia v-ați bazat nu își va îndeplini promisiunile făcute. Alții sunt implicați în procese și chestiuni juridice, ori pentru bani, ori pentru bunuri imobiliare.

Va crește probabilitatea ca documentele să fie refăcute de mai multe ori sau  oameni importanți din viața voastră se pot îmbolnăvi brusc, dându-vă planurile peste cap.Una peste alta, astrele vă vor testa răbdarea , fie că persoanele de care aveți nevoie sunt plecate, fie că  programul de lucru al instituțiilor necesare se va schimba brusc, fie că reuniunile vor fi reprogramate sau anulate cu totul. Încercați să nu vă supărați, să nu le puneți la inimă, căci altfel vă puteți îmbolnăvi prin reactivarea unor boli cronice.Cea mai mare grijă trebuie să o aveți în zilele de 16,21 și 22 noiembrie.

Dacă veți fi gata să vă asumați riscuri și să investiți sume mari, eu zic să nu vă grabiți, căci nu-i prielnic momentul. Sugerez să acordați atenție mai curând detaliilor și să vă ocupați de chestiunile minore sau cele rezolvabile pe termen scurt.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Este greu pentru voi să iasă lucrurile toate așa cum le doriți, pentru că depindeți mult de ceea ce fac alții.

Medical, nu supraîncărcați coloana vertebrală și articulațiile, precum și atenție la calitatea alimentelor și băuturilor consumate! Săptămâna este totuși un moment bun pentru programele de recuperare și  prevenire.

La job, în ciuda faptului că nu veți fi mulțumiți de ceva, conducerea va aprecia realizările recente și beneficiile nu vor fi numai verbale, ci cu echivalent material. Marile realizări vin însă din decembrie încolo. Așadar, încercați să nu planificați nimic important deoarece lucrurile pot necesita o revizuire din cauza erorilor identificate. După 17 noiembrie, să vă abțineți de la a încheia contracte și a semna documente decisive!

Accentuați-vă talentele și veleitățile, folosiți-vă de ele așa încât să vă descopere și alții, pentru că doar așa pregătiți terenul în vederea recunoașterii lor de către cei din exterior.

Aceia care doresc să petreacă niște zile plăcute departe de casă, au cale liberă pentru a-și aranja vacanțele.

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Cu Venus încă în zona imobilului în care locuiți, aveți deschidere să vă redecorați casa, să o înfrumusețați așa cum vă place vouă, să primiți cu căldură oameni dragi ori chiar să câștigați venituri suplimentare muncind de acasă.

Financiar, vă descurcați, dar o veți face și mai bine dacă veți apela la un specialist, dacă veți solicita asistență profesională. Plusuri pe care să le puneți în cont de economii nu vor fi căci acum pentru voi banul o să circule des, deci și cheltuielile se măresc. Să zic eu că vă sunt benefice speculațiile, dar ele să conțină investiții mici.

La job, este important să duceți  problemele până la capăt, prioritar și să încercați să nu acceptați sarcini care nu sunt  în puterea voastră de rezolvare. Intuiția vă va spune unde este necesar să manifestați perseverență și unde, dimpotrivă, merită să mergeți cu valul.

Probleme însă vă va face corpul fizic, pentru că există tendința ca boli mai vechi să se reactiveze. Evitați excesele și extremele, așa încât sa preveniți declanșarea sensibilităților medicale.

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ceața continuă să crească în jurul vostru în așa fel încât în primul rând ușor puteți fi înșelați în mod deliberat de alții. Un partener de afaceri, soțul/ soția, copilul, un angajat bancar, oricare poate profita cu ușurință de neglijența dvs. și vă poate minți sau vă poate induce în eroare. Chiar și plata pentru achiziții sau servicii prin intermediul Internetului în acest moment poate fi o afacere riscantă datorită neatenției. Încercați, de asemenea, să limitați utilizarea alcoolului, drogurilor, medicamentelor psihotrope, deoarece sub influența lor nu vă puteți aminti nici măcar ce ați spus sau ați făcut. Nu ar trebui să vă ocupați deloc de chestiuni financiare și să începeți o afacere nouă. Utilizarea informațiilor neconfirmate poate duce la erori și acuzații grave, deci luați-vă timp de gândire înainte de o decizie.

Medical, potențialul energetic este scăzut, deci relaxați-vă mai mult, trageți un pui de somn bun și nu fiți nervoși în privința lucrurilor neimportante! În ceea ce privește starea fizică, aveți două puncte importante - întărirea imunității și pregătirea activă a corpului pentru perioada de iarnă. Singurul dezavantaj al acestui moment este faptul că va crește probabilitatea reacțiilor alergice.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Spiritul de afaceri poate merge de la o extremă la alta: când veți încerca să refaceți toate problemele de uz casnic și de muncă, și când brusc vă veți ignora complet îndatoririle. Aceleași salturi pot apărea inclusiv în starea de sănătate. Înplus, e posibilă repetarea de situații vechi, iar sfatul meu este să aveți grijă să nu utilizați informații neconfirmate.

După 17 noiembrie, nu trebuie să începeți afaceri noi, să vindeți sau să cumpărați proprietăți imobiliare, nici să începeți reparații sau să vă mutați de unde locuiți acum.

Afectiv, a sosit momentul când este util, și poate chiar curios, să priviți lumea prin ochii partenerei sau partenerului. Încercați să faceți lucruri foarte banale pe care mulți dintre voi doar le-ați spus dar nu v-ați angajat să le puneți în practică și vedeți apoi cum vă simțiți în locul persoanei iubite. Informațiile rezultate vă vor oferi un indiciu despre cum să construiți relații de familie în mod corect.

Rudele apropiate, vecinii, prietenii din copilărie, cunoștințele ocazionale vor fi atrase de voi și intuitiv vă văd o persoană cu care se pot  împărtăși lucrurile cele mai intime.

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Printre rudele apropiate sau printre vecini vă veți bucura de oarecare autoritate, iar ei vor veni la voi pentru ajutor și sfaturi. Veți putea conversa pe aproape orice subiect, dar cunoștințele voastre pot fi oarecum superficiale, prin urmare, nu toate recomandările dvs. vor fi corecte.

Dacă aveți copii, veți adera la cele mai moderne și non-standard metode de educație. Totuși, schimbarea radicală de stil poate alterna cu permisivitate, ceea ce va complica relațiile cu odraslele voastre. Petreceți timp și implicați-vă alături de ei în jocuri, călătorii, plimbări și însărcinați-i cu mici îndatorări fezabile, dar pe puterile lor.

Ca stare generală, aceasta e sănătoasă, energică, dar neliniștită și nervoasă, lurcru care mai devreme sau mai târziu va duce la o epuizare emoțională mare. Dacă nu reușiți să faceți față, atunci odihniți-vă suficient! Chiar  este un moment important pentru sănătate. De aceea, iubiți-vă și îngrijiți-vă propriul trup,iar  dacă este necesar, contactați experții în timp util .

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Acasă și în mediul familial situațiile pot fi inconfortabile. Chiar și lucrurile se vor comporta ciudat: aparatele electrice și instalațiile tehnice se pot strica mai des decât de obicei, mobilierul se poate deteriora  sau vasele se pot sparge. Va fi periculos și să folosiți obiecte ascuțite și tăioase. De asemenea, orice interdicții emise de părinți vă pot deranja, ceea ce va duce la o elucidare clară a relațiilor și a atacurilor agresive.

Cu rudele însă legăturile devin mai relaxate, iar în cazul în care au existat certuri în trecut, acum vor exista posibilități pentru soluționare.

Nu vor exista probleme nici în relațiile cu copiii, ba chiar aceștia vă vor încânta cu succesele și cu traseul lor original de gândire.

Financiar, vă sfătuiesc să fiți extrem de atenți la lucruri și bani, căci lucrurile achiziționate în acest moment pot conține defecțiuni.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Deși veți fi destul de sociabili, ar putea exista unele dezechilibre în comunicarea cu ceilalți iar socializarea excesivă poate duce la promiscuitate în contacte. Relațiile cu rudele apropiate, cu vecinii, prietenii din copilărie se pot deteriora brusc deoarece intervențiile lor vi se vor părea enervante. Probabilitatea de denaturare a utilizării și transmiterii informațiilor va crește, ceea ce ar putea duce la răspândirea bârfei și a zvonurilor. Deși veți avea o legătură emoțională puternică cu membrii familiei, vor exista și momente în care încrederea în membrii familiei poate fi subminată. În acele momente vă e frică de înșelăciuni, neînțelegeri, confuzie. Încercați să nu vă bazați pe constatările asupra datelor neconfirmate.

Dacă nu aveți un partener stabil, atunci alegerea în viața personală va fi dificilă și trebuie să fiți atenți la conexiunile cu persoane obscure.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Fanteziile voastre pot fi exagerate, iar ele ar putea fi utile în lucrarea unui povestitor sau scriitor de science fiction, dar pentru o persoană obișnuită poate exista pericolul de a evada din realitate și a cădea într-o lume fictivă .Feriți-vă de influența altora în acest moment, deoarece percepția dvs. asupra informațiilor poate fi foarte distorsionată!

Relațiile cu rudele se vor deteriora într-o oarecare măsură și este probabilă chiar o dispută serioasă. Mai târziu, totul poate fi restabilit în condiții de siguranță.

În materie de educație oferită copiilor, evitați ambiguitatea și situațiile în care un părinte permite acest lucru iar celălalt interzice exact același lucru.

Potențialul energetic este destul de ridicat, dar perioada care urmează este lungă și complicată. În cazul bolilor renale merită luate măsuri preventive, deoarece există o tendință de  agravare a unor afecțiuni deja existente.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Perioada se poate caracteriza printr-o succesiune de greșeli și neînțelegeri. Feriți-vă așadar atunci când luați decizia de a utiliza informații din surse incerte!

Profesional, încercați să dați mai multă valoare muncii voastre și să nu o mai priviți doar ca pe o sursă de venit, ci spre exemplu, ca pe o  posibilitate de autorealizare, de comunicare cu oamenii și, de ce nu, chiar ca pe ceva ce vă face plăcere. Nu vă  închideți numai pe partea materială a problemei. Antreprenorii și managerii de la toate nivelurile vor putea analiza realizările lor și vor lua în considerare noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. Cu siguranță ea va merge înainte!

Relațiile cu colegii din alte orașe sau țări, într-un fel sau altul, se stabilizează. Partenerii își vor schimba tactica și acolo unde legăturile erau rupte, vor fi probabil negocieri de împăcare.

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 noiembrie 2018

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Vine o perioadă neplăcută, plină de creșterea numărului de erori. De aceea, verificați de două ori orice informație care vă parvine acum și nu permiteți răspândirea zvonurilor și a bârfei. Nu este indicat să semnați acorduri și documente importante ori să anuntați publicul în favoarea lansării unor noi proiecte, deoarece în mod sigur ceva va merge prost față de cum ați planificat.

Cu Marte pe semnul vostru crește starea denerăbdare dar, luați în considerare faptul că presiunea e bună în afaceri, nu și în relațiile conjugale. Nu dați amploare lucrurilor mici, mai ales în familie și în relațiile cu partenerii.

Pentru că aveți energie și chiar sunteți fermecători, vă sfătuiesc să utilizați acest potențial exclusiv în scopuri pașnice și constructive.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
image png
femeie sexy jpg
2 bd IMG 8130b jpg
foto sex jpeg
zodia singura de sarbatori jpg